לאחר הבטחת הצמפיונס הופעל סעיף בחוזה של טודור שמאריך אותו עד תום עונת 25/26. מבחינת טודור הוא רוצה לחתום עד 2027, עוד לא דובר על כך שההנהלה הסכימה אבל בגדול מה שטודור מחזיק כרגע זו "משרת החלומות שלו".
ילדיז מוכשר מאוד. לא חושב שמדובר באותו גודל של כשרון, אבל הזמן יראה במה מדובר. צריך גם לא לצאת מגדרינו במשחקים מול קונוסים ערבים
אז סיימנו את דרכנו בגביע העולם למועדונים ועכשיו אולי יואילו בטובם אנשי ההנהלה לטפל בסגל אבל האמת שאני כבר מיואש. מתעלמים מכשרונות צעירים ומנסים למכור אותם בגרושים כדי לקנות שחקנים שבעים ופחות טובים בפי 2 כסף. מועדון בלי עתיד, בלי תקווה, בלי חלום. רק עבר מפואר שנעלם לאיטו בחשכה.
הוא ממש לא מגזים. כל התחזיות שלך לגבינו מתנפצות כבר תקופה ארוכה, כנראה שאתה צריך לעשות חשב מחדש למודל הניבוי שלך. אנחנו מדברים על זה כבר תקופה. אני מרגיש שאני רואה את התאונת רכבת הזו בהילוך איטי מהשניה שרונאלדו הגיע. המועדון אבוד לגמרי. אין שום כיוון אמיתי ואין אפילו יציבות בהנהלה. ליובנטוס אין שום עתיד טוב באופק.
ג׳ונתן דיוויד רשמית אצלנו. רכש בינוני בהסתכלות אובייקטיבית, הכי טוב שיובה מסוגלת במבט מפוקח על המציאות. שיהיה בהצלחה.
אם הוא יהיה החלוץ הבכיר שלנו זו תהיה בעיה, אם הוא, מואני ואוסימן/גיוקרש/ססקו יהיו השלישייה זה יהיה רכש מעולה. בכל מקרה מבחינתי יותר חשוב זה מי יהיה מאחורי החלוץ והאם טודור יצליח לייצר קבוצה ולא אינדבידואלים. אם אנחנו הולכים לשחק עם שלושה בלמים אז גם ההגנה שלנו זקוקה לשדרוג רציני ולבנות רק על ברמר אחרי ACL זו ריזיקה גדולה מדי ואנחנו חייבים עוד קשר אחד לפחות.