יום ג': חגיגה גרמנית!

Discussion in 'מונדיאל 2010' started by Nesta, Jun 13, 2010.

1. C-J Member

שימו לב שכמעט חצי מההרכב של גרמניה: נוייר, באדשטובר, קדירה, מולר ואוזיל, הם 5 צעירים שאת היורו האחרון הם ראו כמונו בטלויזיה. זה הטורניר הראשון שלהם עם הבוגרים.
    אגב, הם גם אלו שהניפו לפני שנה את הגביע היורו של הנבחרות עד גיל 21 .

2. Rudess Member

בהחלט , אחד השחקנים המגעילים ביותר שהיו בפרמיירליג, בכל משחק מבצע לא מעט עבירות מלוכלכות ואני זוכר ולא שוכח איך הוא שבר את הרגל לג'יימי קראגר.

3. T0XiN Member

אחח איזה ערב,המונדיאל סוף סוף הגיע. ומי עם לא הנבחרת הגרמנית שיודעת לעשות את זה כמו שצריך?
    שערים נפלאים,הנעת כדור ופעולות נכונות ובשקט בשקט הבאנו 4 שערים שהוציאו את המונדיאל מהשעמומון בו הוא היה שרוי.
    ואין כמו לקבל בירה על חשבון החבר בפאב (כל שלושה שערים של גרמניה בירה לי,כל גול אוסטרלי בירה לו) ה"ווינר" המוצלח ביותר שמילאתי ללא ספק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

הכל טוב ויפה, אל תשכח שזאת רק אוסטרליה. אל תיכנס לאופוריה. נכון גרמניה הציגה משחק גדול אבל נגד נבחרת מאוד חלשה. למרות הכל גרמניה זאת גרמניה, היא תגיע רחוק אם או בלי עזרה של כדורגל יפה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרמניה היא גרמניה, והיא לא הגיעה רחוק ביורו 2000, והיא לא הגיעה רחוק ביורו 2004. והיא משחקת כדורגל מקסים, ויכול להיות שהיא תצליח איתו, ויכול להיות שהיא לא תצליח איתו, ויכול להיות שהיא תשחק פחות יפה בהמשך ותצליח או לא. ובואו כבר נצא מכל מיני סטיגמות שחוקות ומתישות לגבי נבחרת גרמניה.

6. T0XiN Member

כן, כמו שארצות הברית,אורוגוואי וניגריה weltklasse
    חוץ מזה שכלל לא נכנסתי לאופוריה (כן על מי אני עובד אחרי 1 וחצי ליטר בירה) אני רק אומר שבשבילי המונדיאל סוף סוף התחיל.

Last edited: Jun 14, 2010
  7. Telkiyski Member

טעות שלי
    ב2006 גרמניה נצחה במשחק הפתיחה 4-2 את קוסטה ריקה
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

3-0 אתה מתכוון עם שער הפתיחה של פיליפ להאם

9. eran levy Member

יכול להיות ויכול להיות ויכול להיות עד אין סוף, אבל מה אנחנו מבינים? אנחנו לא נביאים.
    גרמניה היא גרמניה, והיא כן הגיעה רחוק במונדיאל 2006 והיא כן הגיעה רחוק ביורו 2008. מחשבה אופטימית או פסימית, תלוי איך מסתכלים על זה.
    ומי שעדיין מדבר על סטיגמות בכדורגל הגרמני כנראה לא ראה כדורגל גרמני המוווון זמן.

10. orend84 Member

4-2 הוא מתכוון עם שער של להאם בפתיחה וצמד של קלוסה

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

התחלתי לחבב את נבחרת גרמניה במונדיאל הקודם ומאז לא ראיתי אותה כמעט 4 שנים, שמח לראות שהמגמה של כדורגל מהסוג שאני נהנה לראות לא נעצרה. אמנם היריבה לא חזקה והיו עוד גורמים מקלים, אך עדיין גרמניה שיחקה כדורגל נאה ושוטף במרבית שלבי המשחק, תוך הבלטת מספר שחקנים מוכשרים ושוויינשטייגר אחד מעל כולם. תענוג.

באוסטרליה המחליף הולמן הראה קצת יותר כדורגל מחבריו לנבחרת.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

[/QUOTE] תוך הבלטת מספר שחקנים מוכשרים ושוויינשטייגר אחד מעל כולם.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

nfcb - אני מסכים עם כל מה שכתבת, אבל רק אתקן ואכתוב שלגבי פרינס בואטנג, לפחות בפורום פה, כן התפתח דיון ואף לא קראו לו גאנאי אסלי אלא בדיוק ההפך.

ושל מרטין (מספר 2 של ארגנטינה) שהוא, דרך אגב, יליד הפרובינסיה קורדובה, הוא דמיצ'ליס ולא דמיקליס, דמיכאליס ולא שום דבר אחר. אתם יכולים לסמוך עליי, שמעתי אותו ואת אשתו אומרים את שמו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

Last edited by a moderator: Jun 14, 2010
  14. eran levy Member

אנשים כותבים על ההיסטוריה של גרמניה ועל "בני המהגרים" שלה כי אנשים עדיין מעדיפים לחיות בתקופות אחרות. רק היום פורסמו שלוש כתבות (YNET, הארץ ואתר ONE) שמציינות את ההיסטוריה של גרמניה. שלוש הכתבות גם מדברות על היותה של נבחרת גרמניה "נבחרת סקסית". כאילו לא היה מונדיאל 2006, כאילו לא עברו איזה עשרים שנה מאז המשחק ה"רובוטי" של נבחרת גרמניה. גם היום, בשנת 2010, מעדיף הרוב הלא דומם בארץ להמשיך ולמצוא איזשהו קשר בין שער של קקאו לרייך השלישי. הרוב שבוי בקסמי התקשורת על הפרמייר ליג והלה ליגה, הרוב לא באמת מתעניין בבונדסליגה, וכשמגיע טורניר בינלאומי והנבחרת הגרמנית, שכל שחקניה משחקים בגרמניה, מראה יכולת גבוהה תמהים כולם ומתחילים להיזכר בשיעורי ההיסטוריה שלהם. ממוצע שערים גבוה? מס' צופים הגבוה ביותר באירופה? למי אכפת, העיקר שהטורקי עשה את שלו.

Last edited: Jun 14, 2010
  15. 亚历山大帕托 Member

איטליה? אנגליה?