מבחינתי תזלזלו ,תרדו זו התקווה שלי ,וכן אם היה אפשר הייתי מעיף את גרמניה מכל טורניר שהוא. אבל זה בלתי אפשרי לצערי. אני גם לא יכחיש שנהנתי מה4-0 של הגרמנים מול האאוסטרלים. לגבי מוצא השחקנים שמשחקים בגרמניה אותי המוצא לא מעניין.אותי מעניין שאותם שחקנים מייצגים מדינה של רוצחים. לגבי הטורקים אני אומר שהעניין עם הטורקים יפתר בסוף באנרגיות חיוביות. ולפני שהמנהלים ישימו לזה סוף ,אם מישהו מפריע לו הדעות שלי נא לרשום בפרטי. המשך מונדיאל מהנה לכולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/peace.Xxx
תראה את הידיים שלו כשהוא עובר את השחקן הראשון. גם אז הוא הוא בא לצלול? זה מה שקורה, מזיזים ידיים בשביל שיווי משקל, במיוחד כשהופכים כדור מצד לצד. הידיים זה מה שמסגיר צוללנים עכשיו? טוב, לפחות ניסית להעלות טיעון כלשהו. כבר התקדמות. אתה לא רואה שהיד של קיואל לא צמודה לגוף ועוד אתה קורא לי ליצן, עיוור, סובייקטיבי וכו'.
מעניין, רק האוהדים האיטלקים מכחישים צלילה של גרוסו. אבל סבבה, יש גם כאלה שמכחישים את היד של מראדונה נגד שילטון. תמשיך תמשיך. אתה ממש קשה הבנה כנראה, אז אני אגיד לך עוד פעם. תראה את הסרטון מהשניה 17 עד 23, אם אתה לא רואה שזאת צלילה אז המקום שלך כנראה לא בענף. אולי תביא סרטון של ג'רארד ותן דוגמה לכולנו צלילה מהי?
הרב צולל של ליברפול לא קשור לדיון. הייתי בטוח שאמוה יצטרף לגיאן מתחילת המחצית, אבל דומנקוביץ' ממשיך לחבל מהספסל. גם מונטארי שהפך לקשר אחורי אצל מוריניו במקום אסמוה זו חבלה. תעצרו את האיש!
בין אם אייג'נט צודק ובין אם לא, חבל שאנשים ממשיכים להפגין זיכרון סלקטיבי בנוגע למשחק ההוא בין אוסטרליה ואיטליה. אף אחד לא דפק או ניסה לדפוק את אוסטרליה באותו משחק - היינו צריכים לשחק חצי משחק בעשרה שחקנים עקב אחד האדומים המגוחכים ביותר שנשלפו באותו טורניר. איכשהו הפרט הזה לעולם לא מוזכר ומה שמפיצים זה שאיטליה עלתה בגלל השופט ושצריך לרחם על האוסטרלים המסכנים. זאת צביעות.
לא אמרתי שניסו ומנסים לדפוק את אוסטרליה ואף אחד לא אמר שהשופטים נמצאים עם איטליה, הזכרתי רק את הצלילה של גרוסו, יכול להיות שאיטליה נדפקה בגלל השופט בכל הדקות עד לפנדל ויכול להיות שגם אם לא היה נשרק היא הייתה מנצחת בהארכה את אוסטרליה, הגבתי פשוט על המקרה הספציפי הזה שבו לא היה פנדל לפי דעתי.
מקבל את מה שרשמת.http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx בהודעות שלי לא באתי לטענות לאיטליה וגם ציינתי ששופטים דפקו אותה לא פעם ולא פעמיים. רק רשמתי שלדעתי גרוסו צלל ולא היה פנדל. אבל זה קורה וימשיך לקרות. פעם זה לטובתך פעם זה לרעתך.
לפי מיטב ידיעתי לא. שני צהובים הופכים לאדום ואז הצהוב הראשון נמחק מרשימת הצהובים. הצהוב נשאר, רק אם השחקן מורחק באותו משחק באדום ישיר.
הבלם הקמרוני הביא שם חתיכת הצלה עם הגוף שלו... מעבר לזה הקמרונים במיוחד פשוט מסרבים להבקיע, כל כך הרבה חופש וכל כך מעט קוארדינציה... לפחות יש מצבים וקצב, גם זה למדנו להעריך במונדיאל הזה.