על זה אין שום ויכוח, אבל תן לי קודם כל לעבור את הצ'כים. זה לא משחק לפרוטוקול מול חובבנים. אנחנו פייבוריטים, אבל היריבה לא פראיירית.
צ'כים מהנבחרות המשעממות של הטורניר. האמת לא רואה כל כך מה יש להם למכור מול הולנד. רק אם יהיה פה יום שחור ממש להולנד. הם צריכים לבנות על יכולת מופלאה של הולנד להסתבך מכלום ולהקשות על עצמה את החיים.
זו הפעם הראשונה שדנמרק עוברת משחק נוקאאוט בטורניר גדול מאז 1998, אז נצחה את ניגריה וגם אז כבשה 4. נגמר אז 4-1. יורו 2000 - לא עברו את שלב הבתים. 0 נק' בבתים עם הפרש שערים 8-0 (מה שהם נתנו לישראל חצי שנה קודם) מונדיאל 2002 - הפסידו בשמינית גמר לאנגליה 3-0 יורו 2004 - הפסידו לצ'כיה 3-0 ברבע הגמר מונדיאל 2006 - לא השתתפו יורו 2008 - לא השתתפו מונדיאל 2010 - עפו בבתים בשביל יפן והולנד יורו 2012 - עפו בבתים. נצחו רק את הולנד 1-0 וסיימו עם 3 נק' מונדיאל 2014 - לא השתתפו יורו 2016 - לא השתתפו מונדיאל 2018 - עפו לקרואטיה בפנדלים בשמינית גמר אחרי 1-1.
אוף טופיק אבל אני אף פעם לא אפסיק להתלהב משירת ההמנון האיטלקית, מעוררים צמרמורת. תמיד בולט בנושא הזה בונוצ'י, שר כאילו הוא מינימום גריבלדי. מדהימים.
מה שהם יכולים למכור זה שער במתפרצת ואחרי זה אנחנו לא נצליח לחדור את ההגנה שלהם. למרות שיש בהגנה שלנו שני בלמים מהטובים שיש הקו האחורי לא הצליח למנוע מצפון מקדוניה כמה הזדמנויות מאד טובות. באחת מהן נקבע נבדל, אבל זה היה מקרה של ס"מ בודדים. אחרי זה הם עוד בעטו לקורה...בקיצור, לא אופתע אם צ'כיה תבקיע ראשונים, דבר שקרה גם הרבה כשקומאן עוד אימן את הנבחרת. זה בעצם החשש הכי גדול שלי. בהתקפה אני מאמין שנמצא את הנוסחה, אבל במשחק שכזה לחץ זה גם עלול להיות דבר משמעותי. הולנד פייבוריטים ברורים, אבל אני לא אשן הלילה בשקט...
הימים שמוריניו רצה לזרוק את ראשפורד ומארסיאל בשביל ארנאוטוביץ׳, זה פשע מלחמה. כזה שחקן טיפש. סביצר, כולה סביצר, מאתיים לבלים יותר טוב ממנו.
אני לא אטיל אחריות על שחקן אחד כמובן אבל מרגיש לי שאיטליה הייתה יותר מהירה בשלב הבתים, אולי גם בגלל איכות היריבות אבל גם משום שהכדור זז יותר בקצב. מרקו וראטי מכדרר בלי סוף ובאיזורים לא חכמים והוא שולט יפה בכדור אבל הוא לא ליאו מסי. לא עקבתי אחרי לוקאטלי משחק אחר משחק אבל התרשמתי שהוא מסוגל לעזור למשל בבעיטה מרחוק. אפרופו בעיטה מרחוק - במבט ראשון אימובילה שיגר שם בעיטה שנראית כמו 5 בסטנגה. בסוף זה 'רק' משקוף. עד למהלך הזה אגב הוא אמנם לא נראה כמו קיין באנגליה אבל היה די איטי, דויד אלאבה פיגר משמעותית אחריו במצב של אחד על אחד והשיג אותו ממש בקלות. מצפה ליותר מאינסינייה.
לא מבין למה צריך גם וראטי וגם ז'ורז'יניו פה. לוקאטלי צריך להכנס. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
משחק טוב אבל מתסכל. מניעים כדורים, לוחצים כמו שצריך ולא נותנים לאוסטרים לפתח משחק מעבר, אבל מצד שני אין שום תכלס בסוף. האוסטרים הגיעו ערוכים הגנתית ומנטלית. מצפה לנו פה קרב חפירות לתוך הלילה.