לאאאאאאאאאאא נגמר משחק החיים לאאאאאאאאאאאאאא

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י לילך, ‏12/8/03.

1. ליהי Member

ג'סיקה אלבה
    היידי קלום
    ליב טיילר
    להמשיך?

חח,נו אתה יודע למה התכוונתי. מבחינת יופי. ליה לא יפה,ואפרת בוימולד מכוערת, וחברה של גיא אריאלי בכלל חייבת שיפוץ מאסיבי לפנים. אני לא מבינה מה אתם מוצאים בסדרה הזאת כשבערוץ 22 יש את מירי בוהדנה ואגם רודברג עוד שניה הולכות מכות על מסך אחד.

2. שגיא Guest

הסדרה הזאת באמת עלובה.

שמעו סיפור שלי. לא ראיתי אף פרק בסדרה הזאת, כאשר כל הבית שלי מרותק בשעות האלה לטלוויזיה, זה סיוט. אני יוצא שניה למטבח לשתות או לאכול משהו, מנסה לקרוא לאמא, אבא, אחותי, אבל כלום. העיניים שלהם עמוק בטלוויזיה. לא זזים משם עד שזה נגמר.

בסופו של דבר החלטתי לראות מה כלכך מושך אותם בזבל הזה! ואז החלטתי שאני, כן כן, אני, רואה את פרק של הסדרה הזאת, למזלי התכנון היה שזה יהיה הפרק האחרון. אז אתמול בעבר בזבזתי לי 45 דקות מחיי כדי לראות את זה.
    ויש לי משהו אחר להגיד, הסדרה הזאת כלכך צפוייה!!!
    לא ראיתי אף פרק, ראיתי את הפרק האחרון, ופשוט תרגמתי את התסריט! אלוהים זה כזה ברור! מה כלכך כיף בזה? אין מתח! אין דרמה! כלום! תעשו משהו, שקצת ימשוך תשומת לב, אבל לא, אני פשוט ישבתי וזרקתי את מה שיקרה בהמשך...
    לא יאומן.

עזבו אותם, סידרה מטומטת.

הדבר היחיד שלא הבנתי (כנראה בגלל שלא ראיתי), זה הסוף, כשהטמבל הזה מדבר בפלאפון, וזה פשוט נגמר.

לא נורא, טוב שזה נגמר!

3. ג'רי בית הלוי Member

חחח שגיא בוא אני אסביר לך.

בהתחלה, אלפסי(זה שדיבר בטלפון) וגנגנה ז"ל(העוזר שלו) הלוו כסף לשאול, ואז שאול לא החזיר לו, והם חטפו את ריקי כדי לאיים עליו. גנגנה פיתח אובססיה לגבי ריקי, והתאהב בה. הוא התחיל להטריד אותה, ויום אחד הוא בא אליה לביתה עם אקדח, ולאחר מאבק נורתה ירייה, לא ברור ע"י מי, שכתוצאה ממנה נהרג גנגנה. אלפסי מאוד התעצבן, וחשב שקובי הרג את גנגנה. הוא נשבע לנקום בו, אבל כשהחליט לרצוח אותו, הביריונים שלו ירו בתומר, בעלה החוקי של ריקי, וככה הלכו לשווא חיים של אדם. אלפסי ראה את קובי באיזה בית קפה, והבין את טעותו. הוא ניסה שוב לרצוח את קובי, אבל השוטרים הציבו לו מלכודת, ותפסו אותו. בפרק האחרון אלפסי משחרר את עצמו מהכלא, ונשבע לנקום בקובי. משחקקקק החיים הוא קשה ופרוע ואין בו חוקים ואין בו תשובהההההההה העבר לא ברור העתיד לו ידוע וכולם מחפשים אהבבההההה.

איך אני יודע אתם שואלים?
    כשטסתי לארה"ב ההורים הגאונים שלי שמו את כל הספרים שלי במזוודות ששלחנו וקיבלנו רק בארה"ב, ככה שהייתי צריך משהו לקרוא, והיה משחק החיים, ככה שקראתי :)

4. juva Member

1. יש!! סוף סוף הזבל הזה נגמר, סוף סוף אני לא אצטרך לראות את זה כל יום בשעה 8 בערב, עכשיו אתם בטח שואלים למה אני רואה את הסדרה הזאת, פשוט מאוד....כי כולם רואים
    2. לכל אלו שמתלוננים שמשחק החיים זה זבל אבל כל יום שבת מתיישבים בשעה 9 וחצי מול המסך לראות את "קחי אותי שרון" סדרה על בחורה פסיכית שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה(אני דיי בטוח שאבא שלה התעלל בה בילדותה) שכל התכלית שלה זה פחות או יותר לנסות למכור את שרון כמו שמוכרים זונה בצומת.....ככה שלכל אלו- אתם לא יותר טובים
    3. לא נורא! המסך מוצף כעת בטלנובלות.....יש את "אסתי המכוערת" יש את "אהבה מעבר לפינה"(מאבק בין 2 פיציריות?! המממ מעניין....לא נורא, יש אם מירי בוהדנה ואגם רוטנברג) ערוץ ויוה(למקרים הקשים שבנינו) אבל אני רוצה להפנות את צומת ליבכם דווקא לטלנובלה החדשה שעולה עוד מעט בערוץ תכלת...."החצר", זה נראה לי יהיה אחד הדברים הכי מצחיקים שיראו על מסכני הטלויזיה בזמן הקרוב(אולי זה לא יגיע לרמה של "רותם כוסית" ואו "ליא מושלמת" אבל בכל זאת.....טלנובלה על דויסעלך, זה אני צריך לראות)

5. reda Member

האמת?!
    אהבתי דווקא תסדרה
    והזה עם אלפסי היה סתם כד לעשות מתח ולהשאיר פתוח לפרקים הבאים...