ליברפול 2008/2009- אין אליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏5/7/08.

1. Dakir Member

הגזמת כי אני לא מסכים איתך.
    אתה קורא את התגובות שלי כבר די הרבה זמן ואני חושב שכבר הבעתי שאני יודע להעריך שחקנים גם אם הם מהסקאם יונייטד. רונאלדו אישיות מטונפת אבל שחקן ענק,גיגס שחקן שאני באמת מסמפט עד כמה שאפשר לסמפט שחקן יונייטד.נשמה אמיתית.

אני חושב שהגזמת כי אתה יכול לשאוף תמיד להכי טוב אבל זה גם ירמוז שאתה קצת לא ריאלי.
    מסצ'ראנו שחקן ענק בעיניי,אני לא מתחרט בכלל על זה שהוא אצלנו והראגריבס לא כי יש לו איכויות משלו.קצת מפתיע אותי שאתה עושה רושם כן מתחרט על כך (אם הבנתי טוב את מה שרשמת).

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/08
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שלא דייקת בבחירת המילים, או שאתה ממש ממעיט בערכו של מסצ'. לא רע? יותר כמו וורלד קלאס. אם הייתי צריך להצביע על השחקנים הטובים ביותר בקבוצה שלנו(או במילים אחרות השחקנים שהם באמת וורלד קלאס) אז מסצ'ראנו היה ביניהם בלי ספק, לצד טורס, ג'רארד ואגר.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם יורשה לי להשתתף בדיון מהצד המנצ'סטרי שלו-לדעתי אואן הארגריבס עדיין, וזה דגש גדול מאוד על העדיין כי כמו קאריק גם הוא יכול לקפוץ מדרגה בעונתו השנייה, לא ענה על הציפיות ממנו. זה יפה שבמשחקי ההכרעה הוא יכול היה לסתום חורים כמגן ימני, קשר שמאלי, חלוץ מרכזי ומאמן שוערים, זה באמת עזר לנו, אבל המטרה שבגללה פרגי החתים אותו הייתה אחת ויחידה-שהוא יהיה הקשר האחורי הדומיננטי שלמעשה אין לנו מאז ה-18 לנובמבר 2005. במשימה הזאת הוא לא ממש הצליח. לא תמיד באשמתו-פציעות, פלטצ'ר ואנדרסון נתנו עונה טובה יותר מהצפוי-אבל הכניסה שלו לתפקיד הקשר האחורי לא הייתה חלקה וקשה לומר שהוא השתלט על העמדה הזאת. לזכותו של הארגו ייאמר שהוא הצטיין במשחקים מול הגדולות-גול מול ארסנל, משחק ענק מול החלאות במחראה-אבל הוא התקשה לשמור על יציבות ועל זה הוא יצטרך לעבוד.

לגבי מסצ'רנו-קשר איכותי ו(רוב הזמן)יעיל, לא מבין מה הבעייה שלכם איתו.

4. Cup of Tea Liverpool, UK

אחים נזכרתי במישהו, Aiden Mcgeady. משחק עם שתי הרגליים בשני הצדדים
    והיה אחד הטובים (אם לא הכי) בעונה שעברה בליגה הסקוטית.
    לא אמור לעלות יותר מ12-13 מיליון (לפי דיווחים מתחילת חלון ההעברות)

5. D.Irwin Member

מקג'ידי לא יותר טוב מבנטלי תיהיה בטוח, בסלטיק הוא טוב ואפילו חתם חוזה לא מזמן ל5 שנים אבל לליברפול? לא נראה לי...
    הוא יותר טוב מבנטלי רק בכדרור ובשליטה שלו על הכדור אבל הרבה פעמים זה לא עוזר לו שצריך משהו יותר פרקטי ויותר יעיל, בזה אין שני לבנטלי מהמועמדים שלכם (גם עולה על סילבה ביעילות לדעתי אם כי לא ראיתי את סילבה הרבה).

6. Stretford Ender Member

ערן, נראה כמו מקרה של "הדשא של השכן תמיד ירוק יותר". לדעתי מסצ'ראנו שחקן מעולה ואם אתה מסתכל עליו כרכישה לא נבונה של בניטז באמת שקשה לי להבין אותך. הוא מתאים באופן מושלם לשיטת המשחק הזו (של שלושה קשרים) והעבודה שלו גם גורמת לג'רארד להיות יותר טוב.

7. King Kenny Member

לאף אחד מאוהדי ליברפול אין בעיה איתו, קשר מצוין והלוואי ויישאר בליברפול שנים רבות, הבנאדם היחידי שיש לו בעיה איתו הוא אדון דניאל אגר.

8. Strawberry Fields Member

בין אם זה בלם שיודע לכבוש שערים בקרנות (סטייל היפייה) או בלם שיודע להוביל כדור (סטייל אגר) או חלוץ שלא רק כובש שערים אלא גם עובד עבור עצמו (סטייל טורס) ועוד אינספור דוגמאות.
    כל שחקן, בכל עמדה חייב לתרום יותר ממה שהתפקיד שלו מגדיר.
    מסצ'ראנו הוא סה"כ עוד גרזן - לא הרבה מעבר.
    אני לא אומר חלילה שהוא לא טוב בלהיות גרזן, להפך הוא מצוין בזה, אבל הוא לא מציע כמעט שום דבר אחר.

9. D.Irwin Member

אגר, ובכל זאת זה מה שבניטז מחפש, להשאיר לג'רארד לעשות את העבודה ההתקפית שזה מה שהוא יודע הכי טוב לעשות, ומסצ'ראנו מחסל את ההתקפה, גם סיסוקו היה ככה ובהרבה יותר גרוע, מסצ'ראנו יודע לפחות לתת פס לשחקן הקרוב.

10. King Kenny Member

דווקא הוא השתפר מאוד מאז שהגיע בפן ההתקפי והוא לא בוק מוחלט מבחינה התקפית, אפשר לסמוך עליו שייתן מסירות טובות, וגם הוא דוחף קדימה לא רע.

11. Ampelmann Member

ג'ובינקו הוא יהלום אמיתי ביובה. יהיה לי מאוד קשה להאמין שהזברות ימכרו אותו. אם בכל זאת כן- רכישה מצוינת.

12. xavi6 Member

יש לי בעיה עם משפטים כאלה. מז'תומרת הוא "עוד גרזן"? אתה מדבר כאילו העבודה שלו פחות חשובה מהעבודה של הבלם או הקשר ההתקפי או המגן השמאלי. הוא לא "עוד גרזן" הוא ה-גרזן. מעטים הם הגרזנים שמחזיקים קישור כמו שמסצ'רנו עושה, לדעתי יש לכם אתהקשר האחורי הטוב בעולם וחבל לי שהערכה אליו כזאת נמוכה.

ג'יובאניקו הושאל לקבוצה מהליגה האיטלקית בשביל סיבה אחת-שיובה תוכל לפקח עליו קרוב קרוב. הסיכויים שהוא יעבור, או יותר נכון שימכרו אותו הם קלושים מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/08
  13. Strawberry Fields Member

xavi6 - אוקיי, אז לא "עוד גרזן" אלא "הגרזן".
    אני מאוד מעריך את העבודה שהוא עושה בפן ההגנתי, הוא באמת בין הטובים בעולם, אבל אני מצפה ממנו (בדיוק כמו מכל שחקן אחר) לתת משהו אקסטרה ואת זה הוא לא נותן.

14. קינג לדלי Member

אני לא מסכים איתך.
    את המשהו אקסטרה הוא נותן בכל פינה במגרש בעצירות מתוזמנות היטב של מתפרצות היריב.
    מגטוסו ומקללה מקבלים משהו אקסטרה ?

הוא שחקן מסוגם ועושה עבודה אדירה.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבלנו הגרלה נוחה יחסית בצ'מפיונס בדמות סטנדארט ליאז' הבלגית. הגומלין ייערך באנפילד.