ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההודעה השבועית שלי, אתם קולטים איזה שינוי עשה קלופ בקבוצה? בכלום כסף. פשוט מדהים.
    לפני 14 חודשים איזה ניטרלי היה מעז לצפות במשחקים שלנו? כדור שינה.
    היום? תענוג.
    כמובן שבעולם מקביל אנחנו נקלעים שם לפיגור 2-0 ואני כותב עכשיו הודעה בה אני מקלל את השחקנים שלנו.
    באמת אבל, אני נהנה כל כך לראות אותנו בהתקפה...אני לא זוכר בהיסטוריה המאוד ארוכה שלי כאוהד הקבוצה שנה שנהנתי בה כמו 2016.

מאנה טוב, הנדרסון טוב מאוד, פירמינו טוב.
    ווינאלדום עבר מלמלם לנזק. מקווה שצ'אן עולה בשבת.
    לוברן מאכזב ובינוני.
    מיניולה בינוני, הגול הוא גם עליו, אבל לא שוכחים שאין שוערים על הספסל שלנו, רק שחקני הגנה והתקפה.

שבת מבחן גדול, אגוורו חוזר, יהיה משחק חם. מקווה שנהיה בשיאנו.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק טוב מאוד ומסכים עם רוב מה שנאמר פה כבר. מה שכן, זה משחק שני רצוף שאנחנו פותחים חלש מאוד ונותנים להתלהבות (ולא איזה כדורגל גדול) של היריבה לחשוף אותנו מאחור, במקרה (או שלא) בשני המשחקים זה היה דרך שימוש במגנים התקפיים, קולמן ופיטרס. זה החלק הרע. החלק הטוב הוא שבשני המקרים נעשו התאמות טקטיות והקבוצה התעוררה בזמן. נגד סיטי לא יהיה לנו את הלוקסוס הזה של לפתוח ככה, הם יענישו אותנו מהר מאוד במיוחד כשאגוארו חוזר רעב למשחק כל כך חשוב, לכן חשוב יותר מתמיד שנפתח את המשחק הזה טוב ובריכוז. לצערי אני חושב שיהיה קשה מאוד בלי מאטיפ וקוטיניו, אבל בסוף זה משחק גדול באנפילד וקרה לא פעם שלמרות נחיתות איכותית התעלינו והצלחנו להביא את הנקודות. נקווה שכך יקרה גם הפעם.

*נקודה קטנה לגבי לוברן - מסכים שהיה משחק חלש ומפוזר שלו כמו רבים בעבר, מסכים עוד יותר עם התיוג שלו כסקרטל החדש. ויחד עם זאת נגד סיטי אני הולך איתו לפני קלאבאן אם מאטיפ יהיה כשיר. הוא מסוגל לתת משחק גדול על הקרקע ביום טוב ולעשות חיים קשים לאגוארו יותר מאשר האסטוני.

3. Mellow29 Kopite

ג'ונסון פשוט היה פנטסטי היום מבחינתנו. בשער הראשון אסיסט ללאלנה, בשער השני עוזב לגמרי את פירמינו כדי לשמור על איזשהו שטח מצד ימין ונותן לו את הזמן להסתובב. בשער השלישי המסירה של הנדרסון לאוריגי זה הדבר הכי שקוף בעולם והוא חולם ונותן לכדור לעבור, בשער הרביעי שואקרוס מסמן לו למסור לשוער... הוא מוסר לשואקרוס ולא מזהיר אותו מסטארידג'. היו לו משחקים מצויינים בחלק ההתקפי, אבל ממש שיהיה מעורב בארבעת השערים שלנו אני לא זוכר.

אורן, לא יודע אם הביקורת שלך על מניולה במקום. לפני שבועיים גם דה-חאה חטף שער כזה לפינה הקרובה. שוער יכול לעצור נגיחה מקרוב ויכול גם שלא, בסופו של דבר האשמה פה על לוברן שמפסיד לוולטרס את המאבק. העצירה מהבעיטה של אלן מצויינת וגם ההתמודדות בגובה.

Scouser Tommy ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
  4. Scouser Member

אמרתם די הכול אבל רק לגבי וינאלדום ולוברן:

-וינאלדום: הרושם שאני מקבל מהמשחק שלו כל הזמן הוא שההולנדי מנסה להיפטר מהכדור כמו מתפוח אדמה לוהט. כל הזמן נפטר מהכדור גם אם הוא במצב טוב יחסית ליצור משהו התקפי, תמיד הוא יחפש את המסירה הקצרה הסתמית לשחקן שנמצא מטר ממנו. אי אפשר להשוות בינו לבין לאלנה, שכל הזמן מנסה ליצור מהלכים, להשתחרר מהשומרים שלו ולחפש את הדרך קדימה.
    -לוברן: די נמאס לי מהקרקס הזה של כדורים שמגיעים לרחבה אצלנו וכולם מנסים לנגוח בלי הצלחה. משום מה זה קורה רק אצלנו ותמיד זה נגמר בגולים מביכים שפשוט נמאס לראות כבר. משחק לא טוב שלו, איבד את וולטרס וקראוץ' יותר מדי פעמים.

בסך הכול היה לא מעט מזל במשחק הזה, סטוק עלתה ליתרון ונראתה טוב אבל הגול של לאלנה החזיר אותנו לגמרי למשחק ומשם הכל היה פשוט יותר. כמה טוב שיש את ג'ונסון.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

המזל הזה שאתה מתאר הוא משהו שראוי לציון רק כי הוא נדיר אצלנו. לקבוצות אחרות בצמרת זה קורה כל הזמן.

6. StevenGerrard Member

This is insane...

https://s24.postimg.org/ya5kb76c5/Unavngivet.Xxx

אתנחם בכך שבטוח נראה שילוב של יותר צעירים בתקופה המאוד עמוסה הזו. מקווה שמתוך בחירה ולא מתוך אילוץ.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכה שעוד תצטרך להוסיף לזה, אני מקווה, גם משחק סיבוב 4 בגביע אנגלי בשבת ה-28.

מציע בחום לקלופ לעלות עם הספסל נגד סאות'המפתון פעמיים.
    נגד פלימות' הייתי מעלה חצי הרכב ומחזיק שחקנים חשובים בספסל למקרה הצורך.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

לא הייתי בונה על זה. יש לקלופ פטיש לא מוסבר למפעל הזה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Raulito Madridista

ליברפול ההתקפית. מתוך ספורט5:

http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/2/size475x318/670772.Xxx

"המשקאות עליך", "הרימו לחיים", זעקו הכותרות המשעשעות באנגליה לאחר ה-1:4 של ליברפול על סטוק וכיוונו כמובן לרוברטו פירמינו. החלוץ הברזילאי של האדומים נתפס ערב החג על נהיגה בשכרות, אבל זה לא מנע ממנו לפתוח בהרכב ולכבוש מול הפוטרס.
    בליברפול מרוצים מהתפוקה ההתקפית של הקבוצה שהיא למעשה הטובה ביותר של המועדון מאז 1985. הקבוצה של יורגן קלופ מסיימת את 2016 עם 86 כיבושים בפרמיירליג, בעוד יורגן קלופ הישווה את שיאו של קני דלגליש כשהגיע ל-100 שערים בליגה ב-48 משחקים ראשונים שלו בתפקיד. מאזן טוב יותר מכל מאמן אחר בהיסטוריה של אנפילד. על הביקור של פפ גווארדיולה אתמול באנפילד אמר: "אולי הוא הגיע כי רצה לראות כדורגל טוב".

ליברפול עם 40 נק' בחצי עונה פחות או יותר(מינוס מחזור אחד). אני חושב שאלה המספרים הטובים ביותר שלה בשנות ה-2000 אולי להוציא את 2002 ואיזה שנתיים עם בניטס(2008 ו-2009)

10. Esomech Member

אורן יכול להיות שבאמת ראית משחק אחר
    הנדרסון היה טוב מאוד בחצי השני, נתן כדורים טובים חילץ ודחף קדימה, היה זוועה בהתחלה אבל השתפר מאוד אחר כך

בקשר לווינאלדום, כן אני חושב שהיה לו משחק טוב בהרבה הספקים למעט החלק ההתקפי, ישע ללחוץ טוב, לינק אפ פליי נפלא וכל התקפה עשה תנועה טובה ללא הכדור שתמיד פתחה אופציה טובה, שים לב כל פעם שהוא תמיד מושך אליו שחקנים כשהוא עושה תנועה לכיוון קו ה16 כשאחד ממאנה או לאלנה חותכים פנימה, ובעצם מרווח את המשחק מאוד באזור הרחבה. שוב כשהוא מקבל את הכדור שם הוא חסר בטחון ופועלות קטנות לא הולכות לו. צריך להשתפר באספקט הזה, אבל כשלאלנה מקבל את התפקיד הקשר החופשי, הנדו מנהל מאחורה. הוא עושה עבודה על כל קו רוחב המגרש, תנועה בלתי פוסקת שמרווחת משחק, שים לב תמיד איך הוא השחקן הפנוי הראשון למסירה, אולי מבחינת מספרים זה לא מתבטא כמו שצריך אבל מהבחינה לתוספת הקבוצתית עושה עבודה טובה.

עדיין לא הייתי פותח איתו מול סיטי כי שם דווקא היית מעדיף את התוספת הפיזית של צ׳אן עם האגרסיביות שלו בחילוצי הכדור ועם הפריצות שלו קדימה מול הקישור של סיטי שהוא גם מספיק אגרסיבי בשביל להתנער מלחץ וגם מספיק חכם בשביל לנהל משחק

11. Scouser Member

כל פעם שמישהו מחמיא לוינאלדום זה עם כל מיני מילים מכובסות כמו עושה תנועה, משחרר כדור בנגיעה, מרווח את המשחק. בשביל זה מספיק ג׳ו אלן (שאגב כידרר אתמול כמו איזה אינייסטה).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Mellow29 ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שווינאלדום עבר מלמסור מהר ולהיות לא מורגש ללהיות נזק עבור משחק ההתקפה שלנו.
    כבר איבדתי את הספירה לכמות הפעמים שב3-4 המשחקים האחרונים הוא מקבל החלטה לא נכונה ומוסר לאופצייה פחות טובה או מאבד.
    זה מגיע גם למצבים שהוא ממש בעמדה ליד הרחבה ואין עליו לחץ והוא מוסר אחורה.
    צ'אן היה מצויין נגד בורנמות', המשחק הכי טוב שלו העונה לדעתי. הוא כבר כשיר וגם אתמול כשהוא נכנס הוא תוך 5 דקות ביצע תיקול וחילוץ כדור שווינאלדום לא עשה כל העונה.
    כרגע אין סיבה אמיתית להרכיב את ווינאלדום לפני צ'אן.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Esomech Member

מילים מכובסות? למה זה עבודה שלא צריך לעשות?
    לא הכל סובב סביב התקפה צריך גם שחקנים כמוהו. שיעשו את העבודה השחורה והטקטית.

זה שג׳ו אלן יכל לעשות בדיוק אותו דבר זה לא קשור בכלל.

אפשר וצריך לבקר את ווינאלדום על היכולת ההתקפית שלו, אבל אני לא מבין למה לא להחמיא על העבודה הטקטית הנפלאה שהוא עושה.

14. Scouser Member

כי בשביל להיות אופציה מסירה ואז לנפק מסירה סתמית אחורה או הצידה (חס וחלילה מסירת עומק) לא צריך להוציא 25 מיליון פאונד אלא לשחק עם קווין סטיוארט. זה לא עבודה טקטית נפלאה אלא המינימום של המינימום מקשר בפרמיירליג. מבחינתי עבודה נפלאה זה לאלנה שבא לקבל כדור, משתחרר מהשומר שלו ומחפש את הדרך קדימה ליצור מצבים. קבלת ההחלטות של וינאלדום רעה, המילה תעוזה זרה לו וכמו שליברפול פוראבר אמר, הוא עבר מלמל"ם לנטל עבור ההתקפה שלנו. וינאלדום לא עושה עבודה הגנתית טובה כמו הנדרסון והוא לא מייצר מהלכים כמו לאלנה, אז מה הוא כן עושה? דאבל פאסים עם לוברן? אין לו שום ערך מוסף.

Rushie, Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

הוצאת לי את המילים מהפה. כשעל מנת להסביר לי למה שחקן משחק טוב משתמשים בכל מיני פעולות שצריך להסביר אותן זה אומר הכל מבחינתי. כן, ווינאלדום עושה תנועה טובה לעומק. פה זה מתחיל ופה זה נגמר איתו כי כשהוא מקבל את הכדור הוא עושה פעולה מחורבנת. בהגנה הוא לא מחלץ כדורים, אין לו שום נוכחות פיזית וכשהוא מקבל את הכדור יותר באזור אמצע המגרש הוא נראה מאוד מאוד הססן ואין לו ממש מושג מה לעשות. הוא תוקע את המשחק.

בסדר, גם דה-חאה פה ושם סופג שערים שהוא אמור לעצור. כמה זה קורה לו? כמה פעמים הוא לוקח כדורים שאנחנו תופסים את הראש? אם מיניולה היה רבע מדה-חאה היינו מבסוטים.

הנדרסון לא מניע משחק ולא כלום. רוב מכריע של המסירות שלו הן סתמיות לחלוטין. הוא מקבל כדור עם הגב למשחק ובגל שהטכניקה לא להיט ואין לו את הביטחון לזה, הוא אפילו לא מרים את הראש לראות אם הוא לבד אלא אוטומטית מוסר בחזרה אחורה. זה לא מנהל משחק ברמה גבוהה, צר לי.
    אבל כן, במחצית השניה הוא נתן איזה 2 כדורים ארוכים טובים אז אני מניח שסה"כ היתה לו מחצית פנטסטית.
    אין לי שום דבר אישי נגדו, אבל הוא לא מספיק טוב לרמות הגבוהות. הוא לא הבעיה הכי קריטית שלנו אבל הוא בהחלט משהו שהייתי מצפה לראות שדרוג בקיץ.

מצב נושא:
הנושא נעול.