ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שאתה מבין איזה קן צרעות פתחת פה עכשיו, אני אחכה בסבלנות עם פופקורן לתגובה של אורן.

בשיא הכנות לדעתי מדובר בשחקן שאין לו שום דבר לתרום באף ליגה בכירה באירופה, שחקן פשוט עלוב לרמות האלה, הוא היה צריך לפרוש בברזיל איפשהוא לפני 4 שנים כבר. אין לי מושג מה אינטר מוצאת בו, אני אפילו לא יודע מה אתם מחפשים אבל גם בלי לדעת אני יכול להגיד די בוודאות שלוקאס לא ייתן את זה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

את דעתי על לייבה כבר הבעתי באיטלקי:
    גם לדעתי שחקן שכל קשר בינו לבין הרמות הללו מקרי ואין לו שום דבר לתת. כרגע זה לא קורה אז אני אתנחם בדיווחים שאינטר משהה את המעבר ולוטשת עיניים ללואיז גוסטבו.

3. SerieA Il Capitano

@EO11
    שכחתי לגמרי שכתבת את זה. תודה!

ואני עוד יותר מזועזע שעוד פעם אנחנו מקושרים לשחקן כי הסוכן הארור הזה מייצג אותו. זה בכלל לא רלוונטי עבורי עכשיו אם לוקאס שחקן טוב או לא.

אור כתב את הסיבה מעליך - ואני כעת מגלה אותה - הסיבה שאנחנו מתעניינים בשחקן היא שהסוכן שלו מקורב לבעלים הסינים.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקרוא את המילים האלה עשה לי רע כמעט כמו הגול ה4 של בורנמות'.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

או אה כמה שהוא גרוע. אין מילים, באמת. אני עדיין לא מאמין שבאמת ניפרד ממנו. בסוף אינטר יילכו על לואיז גוסטבו או בן בנימין (בצדק מבחינתם).

האמת, שכשבראש אני מפנטז על איזה מועדון שאיכשהו ייקח אותו מאיתנו, החשודה המיידית היא אינטר. המועדון היחיד שמתנהל בצורה יותר מטומטמת מאיתנו בהעברות.

כמו שנאמר, אין לו מה לתרום יותר באף ליגה רצינית. זה לא רק האיטיות המחרידה שלו. העניין הוא שהוא מגיב למה שקורה על הדשא כמו פנסיונר. עד שהוא מגיב לכדור שעובר לידו זה ממש כאילו הוא בדיליי.
    בנוסף לזה, הוא שחקן טיפש. כל הניסיון שלו ועדיין אם תישאל השאלה "איזה שחקן הכי סביר שיעשה עבירה מטומטמת?" זה אוטומטית ייענה בלוקאס. הוא מסורבל, הוא איטי (ברגל ובראש), הוא מבצע עבירות מטומטמות בלי סוף. פיייייייייי כמה שהוא גרוע.
    כולם כולל כולם (חוץ מאוהדי ליברפול) מבינים שזה השחקן הכי גרוע אצלנו בסגל, גרוע ברמה מגוחכת.

פייר - אני חושב שהוא אפילו לא מספיק טוב כבר עבור הליגה הישראלית אפילו.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  6. SerieA Il Capitano

נשמע לי השחקן המתאים ביותר לאינטר לפי התיאור שלך.

מעניין אם הוא יהיה גרוע יותר מזדראבקו קוזמנוביץ' שהיה אצלנו עד לפני שנה.

אחזור לדווח אם וכאשר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@SerieA קל לוקח את קוזמאנוביץ' לפניו.

8. oranfu Member

לא מכיר את קוזמנוביץ', אבל אני מוכן לקחת הימור (הימור עלאק) שלוקאס גרוע יותר משמעותית.

Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  9. SerieA Il Capitano

יהיה קשה מאד להעפיל על קוזמנוביץ' שהיה אחד מהשחקנים הכי חסרי תועלת שראיתי בחיי. הוא גרוע יותר אפילו מהמגן היפני נגאטומו (הוא לפחות מהיר). קוזמנוביץ' היה איטי, מחשבתית ופיזית, כל מה שידע לעשות זה למסור כדורים לרוחב המגרש ולא תרם במאומה למשחק הקבוצתי. השחקן הסתמי בהיסטוריה.

10. oranfu Member

הוא בסה"כ לא תרם אז. איפה הוא ואיפה האסון המדדה על שתיים לוקאס...

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מצד שני קוזמאנוביץ' עוד יכל לתת פעם בכמה משחקים מסירת עומק יפה ובכללי אני חושב שהוא היה פשוט בקבוצה תת רמה. ההשוואה ביניהם צריכה להיות בקבוצות שהן סבירות, ובקבוצה כזו לוקאס נראה זוועה. אני לא רוצה לדמיין כמה נזק הוא היה עושה באינטר שקוזמאנוביץ' היה בה.

12. k_700 Member

חחח די, כולנו בחיים לחזות בלוקאס לייבה אשכרה עובר מועדון?

זה הטריפ הרע שכולנו לקחנו או שזה אמיתי? פיי.
    מה שווה הפורום הזה בלי לוקאס לייבה?!??

13. Mellow29 Kopite

למען הפרוטוקול ואוהדי אינטר הנחמדים שבאו לבקר, אשתדל לתרום את הזווית הסובייקטיבית שלי בקשר ללוקאס.
    אני מבין את האוהדים שהשם של לוקאס בהרכב עושה להם פריחה בגוף באופן מיידי, מדובר באחד מהסמלים הבולטים של האנדראצ'יבריות של המועדון בעשור האחרון. ובכל זאת מבחינה מקצועית אפשר לכתוב עליו קצת יותר מזה.
    כקשר אחורי הוא רע כבר כמה שנים. ב-2011/12 הייתה תקופה שבה הוא ברצינות היה אחד הקשרים האחוריים הטובים באנגליה, אחד שהתמודד בכבוד גם עם מפלצות פיזיות כמו יאיא טורה. ואז באה פציעה ברצועות הברך שממנה הוא חזר הרבה יותר איטי ממה שהיה, וגם יכולת התיקול הטובה שלו התחלפה בתאקלים "בכאילו" (שליחת רגל עצלנית שביעקר גורמת לעבירה). מפה הוא פשוט הפך לנטל, כי קשר אחורי מהסוג שלו לא מסוגל לתרום הרבה בניהול המשחק (טווח מסירות חלש), אבל גם כקשר אחורי הורס פרופר הוא כבר לא טוב.
    בשנה האחרונה, תחת קלופ ולדעתי קצת גם תחת רודג'רס (אם אני זוכר נכון), הוא עבר לעמדת הבלם והשינוי הזה עשה לו טוב מאוד. האיטיות שלו פחות מורגשת בהשוואה לבלמים, הטכניקה ויכולת המסירה שלו לא היו מספיקות לקשר אחורי אבל עבור בלם הן טובות. אני חושב שגם גארי מדל שלכם עבר שינוי דומה בשלב מסוים בקריירה שלו, אם כי לוקאס זה שחקן יחסית עדין בהשוואה לצ'יליאני עם הסכין בין השיניים.

מה הוא יכול לתת לאינטר? אני לא בטוח על תקן מה הם רוצים אותו. אם זה קשר אחורי חובת ההוכחה היא עליו, כבר שנים שהוא לא נתן הופעות טובות באופן קבוע בעמדה הזו. אולי בקצב האיטי יותר שיש באיטליה יהיה לו יותר קל, אם כי אני עדיין בספק שהוא מסוגל להציע משהו מול מספרי 10 זריזים שבאים עליו עם הפנים לשער. כבלם אני כן חושב שיש לו מה לתרום, היו לו הופעות טובות בעמדה הזו בשנה האחרונה.

Die Werkself ו-SerieA אוהבים את זה.
  14. k_700 Member

אתה סלסמן לא רע מלו,
    אני כמעט חושד שאתה מרוויח פרמיות מההגנה עליו.
    מתי היו לו הופעות טובות כבלם?

אני אישית גם לא מסכים עם הקביעה שפעם הוא היה לתקופה מסויימת מהקשרים האחוריים הטובים בליגה אבל אני כבר רגיל לדייה הזו שרווחת רק אצל אוהדי ליברפול.

cheddar אוהב/ת את זה.
  15. oranfu Member

הוא היה. לתקופה לא ארוכה הוא היה מצוין כקשר אחורי (תחת דלגליש). ממש. עד שהוא גמר את הרצועות נגד צ'לסי.

גם כבלם הוא עלוב. פשוט אצלנו, כבלם, הוא נוגע פחות בכדור, הוא פחות תחת לחץ.

אין לו שום דבר לתרום גם כבלם. הוא עדיף בזה לעומת קשר אבל חרא הוא חרא, גם אם תחת תנאי תאורה מסוימים הוא נראה פחות כמו חרא ויותר כמו בוץ.

ודי נו, הוא לא יעזוב.

מצב נושא:
הנושא נעול.