בכל שבוע אני מופתע מחדש כמה אנחנו גרועים גם נגד יריבות חלשות, צ’מפיונס זה חגיגה והכל אבל אין לי מה להגיד. הדבר היחיד שלא ראיתי כאוהד (חוץ מטרבל) זו הדחה משפילה בשלב הבתים ואנחנו מתקרבים לשם בצעדי ענק, בושה שהייתה יכולה להיות כבר בשנה שעברה (אז, עם ברנבאו מלא ולא קהל מומיות - הצלחנו לגרד 2:2 אחרי פיגור כפול). וזה לא הרכב שני או משהו כזה, ראמוס וקרבחאל פצועים, כולה בנזמה בחוץ. את המאזן בלי ראמוס אתם מכירים בעל פה, ניצחנו שלושה משחקי בית בברנבאו בצ’פיונס בעשרה מחזורים. זה מזכיר לי את סיוט אייאקס וזו קבוצה הרבה פחות טובה מאייאקס. לא מאמין שאני עובד מחר בספורט1 וצריך לעשות פולו למשחק חרא הזה (לפחות מנור סולומון). דור רומנו, מיואש.
חברה, אני לא זוכר בחיי משחק שבו קבוצה הובילה 3 0 על ריאל(אולי למעט משחק בקלאסיקו שאני גם לא זוכר) וממשיכה לשחק כדי לשים את הרביעי! הם לא נחים! מה זה? Sent from my SM-N960F using Tapatalk
בניון. למרות שבמחינת פריצה אין ספק שמנור פרץ מוקדם יותר. יוסי בגיל 21 עוד היה במכבי חיפה. יכול גם לעבור את יוסי מבחינת קריירה, אם כמובן לא יפצע כמוהו. מעניין לראות איפה יהיה בשנה הבאה. האם ישאר בשחטאר להתפתח עוד קצת או יעבור למועדון גדול יותר.
מפחד להגיד מילה כבר, בפעם האחרונה שצחקתי על תוצאה היסטרית ראיתי את אסטון וילה נותנת לנו 7-2 שעה אחר כך. עונה מפגרת ולא הגיונית וברור שזה יזלוג גם לאירופה.
מה שהכי מטורף פה זה ששאחטר עם 13 שחקני הרכב פצועים/חולים, השוער+הגנה מורכבים משחקני ספסל ומילואים בערך.