ראית את ההרכבים שהאיטלקיות עלו איתם?!?! לא רק שהרכבים חסרים ביותר וכל הכוכבים לא פתחו, אפילו השוערים בשתי הקבוצות היו מחליפים. זה רק מראה שלאיטלקיות גביע אופ"א לא ממש מדגדג, זה הכל. אז אנא ממך, סתום!
מה אני אגיד לך, פארמה ולאציו כל כך עסוקות במירוץ לאליפות איטליה שהן מזלזלות בגביע אופ"א... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ילד, תפסיק לדבר שטויות.
ומה רלוונטי בדברים שלך? יש אולי קשר בזה שפרמא רוצה ליצב את מקומה בליגה ולאציו להתחרות על מקום בצמרת. כמה שטויות אני שומע בפורום בזמן האחרון.
ומה עם : ארסנל - אינטר 1:5 יונייטד - יובה 0:3 צ'לסי - לאציו 0:4 ארסנל - רומא 0:3 יונייטד - יובה 1:2 צ'לסי - לאציו 1:2 בטח כל הקבוצות האלה היו במשבר באותה התקופה, נכון? הליגה האיטלקית, הליגה היחידה שבה הקבוצה שזכתה בהכי הרבה אליפויות מביאה אוהדים במספרים של קבוצה מהליגה החמישית באנגליה, הליגה היחידה שבה תראו קבוצה שמביאה 4,000 אוהדים למשחק רצה בצמרת (קייבו).
אורי, תאמין לי שכהיום,במתקונת הנוכחית של גביע אוופ"א ,כאשר יש שלב בתים כמו בליגת האלופות,נצחון במפעל הזה לא פחות חשוב לקבוצות האיטלקיות מאשר נצחון ליגה. אין פה שום קטע זלזול,לפי מה שקראתי ב"אס" ,בילבאו בעטו לשער של פארמה(עם בונרה וקנאברו בהגנה.) 16 פעמים! מתוכם 5 פעמים של שער בטוח! בסופו של דבר רק -2 נכנסו... פארמה הגיעו למצב -1 בכול המשחק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx לעומת זאת,ויריאל,שנמצאת בתקופה בינונית מינוס בספרד הובילה 0-1 על לאציו(בהרכב כמעט מלא) באולימיפקו ,עד ש חוזה מארי הורחק וויריאל נשארו ב-10 שחקנים,ברוקי השווה ל1-1 בדקה ה- 82' אז תעשו לי טובה,תמשיכו לריב ולקשקש,אני לא צריך את המשחקים הללו כהוכחה איפה נמצאת הליגה הטובה עולם. :aaa21:
בליגת האלופות נמצאות הקבוצות הטובות ביותר מכל ליגה. רק הקבוצות האיטלקיות השיגו 9 נקודות מתוך 9 אפשריות. תענה לי ברור בבקשה,האם זה מקרה? זה הכל. אבל עזוב,במחשבה שניה ,אולי כדאי שלא תענה,לא כל כך מעניינת אותי דעתך.אחרי הכל,לשיטתך פורטו היא הקבוצה החזקה ביותר באירופה.כי היא זכתה בליגת האלופות.מה עוד אפשר לומר... אבל תחסוך ממני את הויכוח הילדותי שלך,שאל כל עיתונאי ותיק שיביא לך ציטוטים שכותרתם "הליגה החזקה ביותר" על איזו ליגה נאמרו הדברים ועל ידי מי. אולי אתה לא מודע לכך,אבל גם בעונה המצויינת של רומא שנה שעברה,היה ברור שהיא לא משקיעה בכיוון. משחקים בתוך הסיריה א חשובים יותר.אם זה נשמע לך מופרך,אתה מוזמן לצפות מחר במשחק פנימי בין אינטר-למילאן.ש"במקרה" שניהן עם מלוא 9 הנקודות בשלב הבתים בליגת האלופות.זה יעזור לך להבין למה המשחקים הפנימים חשובים שם כל כך. לילה טוב.
שאלת למה הקבוצות האטלקית השיגו 9 נקודות מתוך 9 בצ'פיונס? דבר ראשון ,אף אחד פה לא התכחש לעובדה שמילאן,אינטר ויובה הן בין הקבוצות החזקות בעולם,עם הסגלים האיכותיים ביותר וה100 אחוז עד כה ממש ממש לא מפתיע. האנגלופילים פה ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) לא דיברו על שלושת הקבוצות הללו,אלא על שאר הליגה האטלקית ומכך אני מניח שבאה הטענה שזה שטותי לתרץ את ההפסדים "כי גביע אוופ"א -לא חשוב"
מה זה פה, אחי-נצרת? אתה מדבר כאילו שמילאן מסוגלת להכניס שער לברצלונה בהזמנה, וזוהי שטות מוחלטת, גם על הנייר וגם על פי המשחק אתמול. שני הקבוצות שיחקו ברמה גבוהה מאוד והיו שקולות לחלוטין זו לזו. אם בארסה הייתה משווה, אולי היא הייתה מבקיעה עוד אחד, ואולי מילאן הייתה כובשת, ואולי בכלל היה מסתיים בתיקו. ברצלונה לא נפלה אתמול במילימטר ממילאן. שני הקבוצות שיחקו ברמה מצויינת ושווה זו לזו, וכך כנראה יהיה גם בעוד שבועיים. אני מאוד סולד מהקביעה ש"מילאן מנצלת מצבים וברצלונה לא אז מילאן ניצחה". עם כל הכבוד, 2 הזדמנויות (מוחמצות) מול אחת (מנוצלת) זה ממש לא מדגם מייצג. אם לבארסה היו 10 מצבים, למילאן 3, והיה נגמר 0:3 למארחים, אז היה אפשר לאמר כך. שתי החמצות זה משהו שבהחלט יכול לקרות, כמו גם ניצול של טעות בודדה בהגנה. עוד דבר שאני מאוד סולד ממנו זה האנדרייטינג של אטו על ידי הגאזטה דל ספורט, האל מונדו דפורטיבו, הצופים ואף רייקארד עצמו. סמואל אטו היה טוב מאוד אתמול. הוא לקח חלק פעיל מאוד בהתקפות של ברצלונה, עשה קילומטרז' מטורף, ניסה לקבל כדורים ללא הפסקה ועשה תנועה רבה לאורך ורוחב המשחק. במשולשים המסוכנים של ברצלונה בתוך הרחבה של מילאן, הוא ודקו היו הגורמים המרכזיים. הוא לבטח היה טוב יותר אתמול מלארסון, שהתחבא מאחורי סתאם. כל זה עושה עליו לחץ אטומי להצליח, וגורם לו, בדומה לרונאלדיניו, ללכת עם הראש בקיר. ממש לא טוב. אני מאוד מאוד מקווה שעם חזרתו של ג'יולי מול אוסאסונה (כנראה), רייקארד לא יוציא את הקמרוני מההרכב. באשר לבלטי - הבעיה היא לא דיוק ההרמות שלו. מבחינה זו, אתמול היה יוצא דופן שכן יש לו רגל ימין. הבעייה האמיתית היא שהוא מרים כל כדור מחורבן. ברצלונה היא קבוצה של שחקנים חושבים, אין אף שחקן שעושה פעולות סתמיות ללא תכלית. אם אין פרצה, אז תמיד ניתן לתת עוד מסירה קטנה לצד עד שהיא תופיע. ג'יו לא מרים. דקו לא ממהר לשלוח כדורים ארוכים. זוהי אחת מהסיבות שאני אוהב את בארסה - הסבלנות ההתקפית שמאפיינת אותה זה שנים. נסיון לא הצליח? לא נורא, תמיד אפשר להחזיר את הכדור אחורה ולהתחיל מחדש. אז למה, למה, למה, למה בלטי לא מפסיק להרים? ועכשיו, סוף סוף כמה מילים לשאר המשחקים. ריאל מדריד צריכה להיות מעודדת, שכן היא חוזרת לימים המוצלחים שלה בעונה שעברה - חרא של כדורגל, אינספור הצלות של קסיאס, ונצחון דחוק. איך שולנסיה נראיתה מול אינטר, זה צריך להספיק בשבת. אינטר מצדה באמת מרשימה, ועושה רושם של קבוצה שתלך העונה רחוק בצ'מפיונס. עוד קבוצה שתלך רחוק היא צ'לסי, קבוצה יעילה להחריד. ארסנל, נראה לי, באמת לא מתאימה לאירופה. קבוצה נוספת שבטח לא מתאימה לליגת האלופות היא מכבי תל-אביב, שנראיתה ביום שלישי כמו קרקס, עם כשלונות מגוחכים בפונקציות הכי בסיסיות של הכדורגל. באמת שאין סיבה להתרשם ממגוון הכשרון של אייקס לאור העליבות של הישראלים. ליברפול ודפורטיבו דאגו להפעיל את פוטנציאל ההרס העצמי שלהם וסידרו לנו משחק משמים. ואיזה גולאסו של חבייר פדרו "אל קונחיטו" סביולה. כאלה יכולות אלתור מדהימות, כזו חדות מחשבה. ואמוס סביוליטה.
אני חושב שבארסה עשו טעות גורלית בעובדה שהם השאילו את סביולה למונאקו. אני כבר לא כ"כ בטוח שסמואל אטו שחקן יותר איכותי ויעיל מסביולה. אומנם הוא יותר צעיר ,ויכול להיות שיש לו יותר פוטנצייל(גם זה לא בטוח) אבל הוא לא חלוץ מטרה קלאסי כמו טרזגה למשל,שזה בעצם מה שבארסה חיפשו. בקשר ללארסון,עד עכשיו,הוא השחקן המאכזב ביותר לדעתי בברצלונה. אני לא מבין את זה.בארסה חיפשו חלוץ מטרה במקום קלויברט ,והביאו שחקן בן 33 שנמצא מרחק שנות אור מהשיא שלו. לצערי אטו ולארסון "יספיקו" כנראה לאליפות ספרד. ולצ'פיונס ליג? אני מאוד בספק שאטו ,עם ניצול המצבים הלא גבוה במיוחד שלו,ולארסון העייף מכדורגל יספיקו לבראסה בשלב הנוק- אווט מול קבוצות ברמה של :אינטר,מילאן,צ'לסי,ארסנל,מנצ'סטר,יובה... למשל...
מה זה הדבר הזה? לפני שלוש שבועות כולם דיברו על איך שסמואל אטו הוא הרכש הטוב של ברצלונה בשנים האחרונות ולארסון היה שחקן שפורח בגיל מאוחר. פתאום הם לא? לארסון הוא שחקן מצויין, לא מאכזב, שנמצא עכשיו בשיא שלו ויתן עוד לפחות 3-4 שנים בכדורגל בגלל מצב גופני מדהים. עייף בכדורגל? הוא משחק עם כזו שמחה שנדירה בבני גילו. הוא מוסיף הרבה מאוד קילר אינסטינקט לחוד של ברצלונה ומשתף פעולה היטב עם רונאלדיניו ואטו. אטו לא צריך להיות חלוץ מטרה. בכאלה שחקנים מסתפקים במנצ'סטר ויובנטוס, לא ברצלונה. כל שלושת שחקני ההתקפה נמצאים בתנועה מתמדת. אטו הוא בין החלוצים הבודדים בעולם שיכול לשלב בין תפקיד של חלוץ שני ל- 9 קלאסי.
קודם כל למה נראה לי שאתה אוהד ברצלונה שלא אובייקטיבי....?אני גם לא אובייקטיבי , אבל בואו לא נגזים עם ברסה....עד עכשיו הם לא שיחקו עם קבוצות טובות בליגה ורק כשהם שיחקו נגד קבוצה שהיא לא מהתחתית הם שמטו נקודות... הקבוצה היא אתלטיקו מדריד למי שלא הבין. בליגת האלופות זה נראה פטתי כי סלטיק היא לא ברמה גבוהה ואותו הדבר עם שחטיור דונייצק. ברצלונה פשוט קיבלה הגרלה טובה בליגה וזהו. סנטאנדר אפילו בשיא היכולת לא מגיע למילאן ביכולת הכי גרועה שלה. אותו הדבר עם מאיורקה , נומנסיה ואספניול , אתלטיקו מדריד וסביליה קשות אבל אתלטיקו יותר. ראינו שבפעם הראשונה שברצלונה נפגשה עם קבוצה רצינית אז היא הפסידה. ועוד משהו יש לברצלונה חלוץ שמושאל מיובנטוס וקוראים לו ג'וזפה סקולי, נראה לי הוא משחק במילואים של ברצלונה כי אף פעם לא רואים אותו על הספסל.
קדימה, בוא נעבור על היריבות של בארסה אחת אחת. ראסינג - תת-רמה. סביליה - קבוצה טובה מאוד שעכשיו נמצאת בשוויון נקודות עם ולנסיה, השנייה. אתלטיקו מדריד - קבוצה טובה. סראגוסה - קבוצת מרכז טבלה פלוס לגיטימית. מיורקה - עלובה. נומנסיה - לא רעה. אספניול - קבוצה טובה בעלת סגל מוכשר ביותר. סלטיק - קבוצה קשוחה. שחטיור - קבוצה טובה מאוד, שעומדת להגיע לשלבים הגבוהים בגביע אופ"א. אז בלי לדעת כלום, קל מאוד לדבר. ונכון, מילאן הייתה היריבה הכי חזקה ולה הם הפסידו. אז מה? זה אומר שבארסה תפסיד גם לריאל מדריד, ולנסיה, יובנטוס, אינטר, ארסנל, מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי? באותה היכולת של שני הקבוצות, ביום אחר, זה יכל להגמר גם בנצחון של ברצלונה. הכי חשוב זה היכולת, והגישה. כולם היו טובים (פרט ללארסון ובלטי), וכולם ניסו להשיג את השוויון עד הרגע האחרון. בסך הכל, על המגרש, שני הקבוצות היו שקולות לגמרי זו לזו. ואיזה סקולי? אין כאלה.
ב- ONE היה רשום שיובנטוס אולי תחזיר מהשאלה את סקולי שמושאל לברצלונה בגלל הפציעה של טרזגה . לפני שבועיים היה רשום את זה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx