ליגת העל, מח' 2: האלופת פותחת את הליגה אצל הסוס השחור שלה, חדרה - מכ' ת"א, הפועל ת"א - נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏2/9/23.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחקים מלבד תקצירים (אני באמת משתדל פחות לראות ליגת העל, רק ישראליות באירופה, זה בזבוז זמן)

כמה קושיות:
    1. ליגת העל מסתמנת כליגת תיקו - אז הולכים להיות הרבה כאלה השנה - 3 במחזור הראשון, 3 במחזור הזה, והרגל עוד נטויה.
    2. כמה חלשה באר שבע שהיא לא מנצחת את ריינה? זה נשמע כמו המשך ישיר ליכולת של החודש וחצי האחרונים.
    3. הפועל חיפה עם קאמבק נאה נגד מכבי פ"ת בבית שמצידה מלקטת עוד נקודה.
    4. הפועל עם ניצחון חשוב - לראשונה מזה 10 שנים היא מעל מכבי בטבלה כרגע
    5. ג'ימי אלכסנדר צריך לקבל הרחקה ל-10 משחקים, אם לא 20. פי 100 יותר חמור מהאירוע שהיה בבאר שבע נניח בהשתתפות השחקנים
    6. מכבי נתניה מסתמנת כקבוצה עם בעיה בשער, אני לא בטוח שצרפתי בשל לעמוד בליגת העל, וזה עוד עשוי לסבך אותה בקרבות תחתית

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין הרבה מה לקחת מהמחזור הזה,חוץ מהפציעה של בירם.
    מאחל לו החלמה מהירה ושיחזור למגרשים, למרות שאני פסימי כמו שזה נראה הוא סיים את הקריירה. מקצוען מהגדולים שהיו פה,יהיה עצוב לראות אותו פורש בצורה הזאת.

3. Butragueño מנהלים

אם כבר החתמה לא חכמה, כמו שציינת, אז תורג'מן.
    מאז הדיכאון שחווה באוסטריה בתקופת הקורונה הוא לא באמת נותן מספרים, וככל הנראה גם לא מתאמן וחי חיים מקצועניים כי הוא נפצע לא מעט.

אז שבירו, תורג'מן וקלימלה אמור להספיק ל-2 מסגרות. בדיוק כמו שאנחנו רצים עם פיירו, דוד, שוראנוב ובתקווה שגם חלאיילי יקבל את תפקיד החלוץ.

4. Melikson24 Member

גם היום המשחקים נופלים אחד על השני? מתחילת העונה הצלחתי לראות רק את המשחקים של ב"ש ומכבי ת"א-אשדוד.
    יש את התירוץ הקבוע שאי אפשר לשחק בצהריים באוגוסט, נקווה שאחרי הפגרה זה ישתנה

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, אם יקבל אחד בפרופיל אחר ולא בפרופיל הקבוע אז אולי נראה משהו שונה.
    לך תבדוק לגבי 3 שחקני ההתקפה שהיו בעדיפות ראשונה אצלנו בשנה שעברה (החל מהחלוץ הפולני לוקאש זוולינסקי שסיים עם 13 שערים בפולין והשתדרג השנה לאלופת פולין, דרך קאדי שהיה בקראבח ואחרי שלקח אותם על הגב לפלייאוף האלופות עם 4 שערים ו-3 בישולים במוקדמות ליגת האלופות השתדרג לקרסנודאר שמוליכה כרגע את הטבלה ברוסיה ועד לאלכסנדר ירמייף שאחרי שסיים כמלך השערים בשבדיה שודרג למעבר לפנאתיקוס), ואז דברי איתי על "הבחירות" של ברדה.

כשהוא יקבל שחקן שבא במומנטום חיובי, ולא שחקנים שאו לא התפוצצו מעולם או התפוצצו לפני כמה שנים ומאז הקרירה שלהם בירידה נדבר.
    לרכוש שחקן חופשי עם שכר נמוך זה להגביל את ברדה לפרופיל מאוד מסוים שהוא הימור גדול, לרכוש שחקנים כמו השלושה למעלה זה להשקיע כסף גדול יותר על כרטיס שחקן ושכר, אבל לקבל שחקן שנמצא במומנטום חיובי, ועם ביטחון, וזה עולם אחר בטח בשחקני התקפה.

6. oranfu Member

איזה קבוצה ישראלית יכולה להביא\מביאה שחקנים זרים שהקריירה שלהם במומנטום חיובי?
    כל הזרים שמגיעים לפה מגיעים כי הקריירה שלהם בדעיכה או כי יש להם בעיות כאלה ואחרות.

7. italiano Member

אין מה להתייחס למשה. הוא עסוק בדבר אחד מאז מינויו של ברדה - לשתול תירוצים למקרה של אכזבה או כישלון.
    כל תגובה שלו עוסקת בזה.

אם המאמן היה רוני לוי הוא היה שוחט אותו מזמן על בחירת זרים לא מוצלחת.
    פרופיל עלק.

hbs7 ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיירו? יובנוביץ׳? קיארטנסון?
    איכות לרוב עולה כסף. אפילו פיירו שבליגה שיחקו כדורגל שלא מתאים לו היה מרכזי בהצלחה של חיפה באלופות בשנה שעברה ובמשחקים בליגה מולנו.

בזמן שבהכנה האוהדים שלנו כבר אמרו שיש לנו את הסגל הטוב בליגה מבלי לראות דקה את שחקני הרכש החדשים, אני מראש כתבתי שלהביא בכל פעם שחקנים שהקרירה שלהם בירידה או שמעולם לא התפוצצו רק כי הם זולים זה הימור שלרוב יסתיים באותה צורה.

ברדה דיבר בראיון עם צנציפר רק הקיץ שמה שחסר לנו אלה זרים בהתקפה עם מספרים ״חריגים״, ואז שוב הגיעו זרים בפרופיל זול שלא העמידו בשנים האחרונות מספרים. די ברור שכאשר כופים על ברדה והמערכת פרופיל מסוים שהוא זול עם קרירה בירידה מה יגיע לרוב, ואין לי שום סיבה לחשוב שברדה תוך שבוע התהפך והחליט שלא בא לו זר להתקפה עם מספרים ״חריגים״ אלא עוד הימור זול, די ברור שזה פרופיל שנכפה עליו עם הגבלות שכר נוקשות (מיגל המשתכר הכי גבוה אצלנו ומרוויח בסביבות 300 פלוס מינוס, כלומר כל הזרים שמגיעים מרוויחים פחות, ואפשר להבין איזה זרים ירצו להגיע לליגה כמו שלנו ועוד בסכומים כאלה).

אז כן, אני מאמין ששחקן זר בפרופיל אחר (כמו השלושה למעלה שהיו המטרות המרכזיות שלנו בקיץ שעבר ולא הגיעו בגלל הנושא הכספי) כן יכול להביא לשינוי אצלנו.

9. Butragueño מנהלים

יובאנוביץ' ופיירו נתנו מספרים. סק ובטובינסיקה שיחקו כמעט בכל המשחקים. פלאניץ' שיחק עד הסכסוך.
    ראייקוביץ', קיארתנסון, ראיוס, כרים פריי או צ'רון שרי (לא היה במגמת עלייה אבל בטח שלא במגמת ירידה).

ויש גם שחקנים שהיו במגמה חיובית ופישלו, במיוחד אצלנו. קאיו, קוסטדינוב או מאבוקה אלו שחקנים שהיו במגמת עלייה ונרכשו והיו מתחת לכל ביקורת.

10. Mahranlala Member

לגבי 4, בעונת 21/22 הפועל הייתה מעל מכבי בחלק נכבד מתחילת העונה. אחרי ניצחון 2:0 בטדי אוהדים שלנו אפילו חגגו הישג נדיר - להיות מעליכם גם בכדורגל וגם בכדורסל... בדרבי הראשון הוצאנו אפילו תיקו בקושי שדוידה כבש.. אחר כך בא ה3:2 לכם וה5:0 לכם וסיים להפועל עונה במקום חמישי.

עומר אוהב/ת את זה.
  11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לדבר על מיקום בטבלה אחרי שלא הושלמו כל המשחקים של המחזור השני זה... אני לא רוצה להגיד.

12. oranfu Member

סליחה משה, זה שלפיירו היה חלק בהצלחה לא קשור לטענה שלך.
    הוא לא היה שחקן במגמת עלייה בקריירה, הוא שחקן סתמי מהליגה השניה בצרפת שהצוות של חיפה חשב מסיבה כזו או אחרת שמתאים להם.
    אולי יובאוביץ', קיארטנסון וראייקוביץ' עונים להגדרה.
    אני לא ממש עוקב, אבל לדעתי כן הבאתם כמה זרים בסכומים יפים, אתם פשוט נופלים כמעט קבוע ברכש שלכם.

סק זה שחקן במגמת עלייה? הרי כשהוא הגיע לפה כולם אמרו שמדובר בפלופ ושחקן שלא היה לו בכלל ביקוש באירופה, לא?

לא אוהב את ההרכב, וזה מטריד אותי שדגו עושה מה שבכר עשה - עולה בלי קישור ועם מלא שחקני התקפה ומקווה לטוב.

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/23
  13. italiano Member

מה הקטע עם הקשר הבודד במכבי חיפה?
    למה זה מרגיש לי לא מקצועי כדי לשלב כמה שיותר שחקני התקפה בעלי אגו כי לא מסוגלים להושיב אחד מהם על הספסל בכל פעם?

yakov_y, שי ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. oranfu Member

תהיה אליפות קלה למכבי ת"א.

או שדגו לא יודע מה הוא עושה, או שהוא פשוט מוותר ושולח את שחקני ההתקפה לדשא בלי קישור ומקווה לטוב.
    כי לא רק שאין הגנה ככה, גם אין ממש יכולת לבנות הנעת כדור והתקפות ככה.

15. Morientes Member

אופק ביטון במשחק נוראי