ליגת העל, מח' 20: גם משחק העונה השני הולך לאלופה שנוטלת את ההובלה , ניצחון 10 ברציפות לב״ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏3/2/24.

1. alexshw Member

לא כל המשחק. הפתיחה חזקה מאוד. זה הלך ונחלש, אבל יש נסיבות וטוב שניצחנו בהן. גם אני רוצה הכל. אבל אני גם נהנה איך מכבי חיפה מצליחה למרות המון קשיים, להיות בעניינים. שאפו לאלברמן וואלה גם דגו מגדל ביצים. התוצאות בטוח עם דגו. לצפות ל - 93/94 אי אפשר. עם כל הכבוד.

oranfu ו-Milevskiy אוהבים את זה.
  2. אצטדיון למכבי Member

עדיין מקום ראשון, קצת יהיה מוזר. אבל בהחלט נכשל בגדול בליגה.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

3 משחקים תוך פחות מחודש ביניהן, 0 שערים של מכבי ת"א, 2 הפסדים ואיזה דרדלה בפנדלים.. מכה קשה, יכולת חלשה מאוד לאורך רוב מוחלט של שלושת המשחקים האלו. חירבון מפואר של מכבי ת"א.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Melikson24 Member

אגב, עוד משחק שקיקו לא מקבל דקות.
    למכבי ת"א יש זר אחד מצוין (מילסון), סאבוריט ולוקאסן שהם בינוניים, ילד אפריקאי שמי יודע כמה יתרום ושני זרים שמעדיפים עליהם את דוידה וטננבאום.
    ככה הם לא יקחו אליפות גם אם היריב שלהם יהיה אלי מחפוד.

5. Butragueño מנהלים

1. שימיץ במשחק מעולה. נחכה עדין לבדיקת הסמים אחרי המשחק. הוא נתן קצב מטורף עם אחוז חילופי כדורים פנטסטי מקו השער שלנו ועד החצי של היריבה.

2. אולי דגו הפעם יבין שפיירו לא אמור להיות חלק משיטת המשחק של חיפה.

3. דין דוד במשחק לא רע בכלל, אבל עדין נוטה לאבד בקלות כדורים, גם כשהוא לבד. זה חושף אותנו למתפרצות.

4. כיף כיוףק.

5. סק לא במשחק טוב. לא חושב שהוא מתאים לבלם צד במערך 3 בלמים.

6. alexshw Member

פייר לא מבין איך הם עשו לכם בית ספר פעמיים. די פספוס שחזרתם להכרה רק אחרי המשחק נגדם בליגה.
    לדעתי רמת משחק הכי טובה שלכם, מעל רמת משחק הכי טובה שלהם.

7. Milevskiy Member

אכן כן, אני מצפה קצת ל 93/94 לפעמים :)
    כמובן שהיו המון גם דברים טובים, אבל מודה שאני מאוכזב קצת כי אפשר היה להביס היום.
    אגב, אנחנו אכן הרבה יותר מסוכנים והרבה יותר טובים עם חלוץ בסגנון של דין דוד. חתיכת כאב ראש לדגו.

8. Butragueño מנהלים

צריך להיות כנים עם עצמנו. אם המשחק של הסיבוב הראשון נערך במועד האמיתי שלו, לא רק שאנחנו לא מנצחים, אנחנו גם מובסים.

9. italiano Member

הכל על קין. כל השאר(תלונות על חוליית הגנה?מי בחר להרכיב אותם ועוד 3 בלמים?) - בלבולי ביצים.

הבעיה העיקרית שלי איתו זה הכדורגל בלי שחקני קו שלו.
    דוידה לבד בחצי שעה עשה יותר מכל הקבוצה משחק שלם. אי אפשר לשחק בלי שחקני קו ולדפוק את הראש בקיר דרך האמצע(שם חיפה חיכתה עם 4 שחקני אמצע) או בכדורים ארוכים/הגבהות על סק ושימיץ'.

מאמן מאוד מאוד מוגבל.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פגשנו אותם בעיתוי גרוע ויכולת חלשה מאוד שלנו. מכבי ת"א מולנו נראיתה רע כמו היום, פשוט ברדה באותו זמן ישן על האף ולא הצליח עדיין לחבר את הקבוצה.

בכל אופן מילסון זה זר ברמה שאין לנו, רמה גבוהה מאוד , עכשיו הוא חוזר ואני מניח שמכבי ת"א תתיישר מול שאר הליגה. צריך לומר ששיחק לחיפה המזל בקטע הזה לשחק מול מכבי ללא מילסון. מצד שני חיפה הייתה בלי כל כך הרבה אבידות משלה..

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/24
  11. VAR Member

דווקא גביע הטוטו זה הניצחון המנטלי הכי גדול של מכבי חיפה. מול הרכב המילואים הם לא היו קרובים לכיבוש מולה.

היום דווקא היו להם כמה מצבים לא רעים בכלל. אני לא שותף להשתפכויות על משחק ההגנה של מכבי חיפה היום. היו לה בחודשיים האחרונים משחקי הגנה הרבה יותר טובים.

12. HHFC1924 Member

הזלזול של מכבי תל אביב במכבי חיפה עלה לה ביוקר.
    חשבו שיהיה לה קל כי החתימו כמה שחקנים ולקבוצות קשה לקחת אליפות רביעית ברציפות. שמישהו יספר לקין שאם הוא לא ילחם הוא לא יקח אליפות.
    למזלו יש לו זמן לתקן

13. AS R Member

בסוף המשחק, אחרי שכל השחקנים כבר ירדו לתא ההלבשה, ראו את שימיץ' עומד מול הקהל שמריע לו ומתרגש בטירוף. היה אפשר ממש להרגיש את כל מה שהוא עבר מהמשחק הראשון ועד עכשיו ברגע הזה.

14. alexshw Member

אתה רוצה יותר מדי. חוץ מזה בנוסף לכל הבעיות שנכפו, גם קורנו פצוע. זו השפעה רבה על איכות משחק ההתקפה. זה פשוט בולט לעין, בטוח גם בסטטיסטיקה.

הם ידעו שהולך להיעדר באליפות אפריקה. כפי שמכבי חיפה ידעה עם שואו וסק.
    המזל שלהם דווקא זה כל השינויים שעוברת מכבי חיפה. אחרת היינו משפילים אותם היום.
    כל הפייבוריטיות שלהם לתואר, נטו בגלל שינויים של מכבי חיפה. לא תופס מאף צעד שלהם לעונה הזו. רשמתי כבר, הם בעיקר העיפו עובד רע.

15. Milevskiy Member

יאללה יאללה תביא חיבוק יא מניאק.

alexshw אוהב/ת את זה.