מחזור שני בליגת העל: הפועל כבר עם 0 מ-6, האלופה פותחת עם רביעייה מול נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/8/22.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, לכל אלה שטוענים שהקהל הגיב ככה רק כי ספורי ערבי אז אני אגיד שרק בעונה שעברה בקרית-שמונה, זיו מורגן היהודי הבקיע נגדנו ורץ עם תנועת השתקה(הוא טוען ונשבע שזה כוון לאוהדים שלו אבל זה התפרש שזה היה כלפינו), הקהל הגיב בזעם ובזריקת חפצים וקיבלנו משחק ללא קהל נגד נוף הגליל(הקבוצה היחידה בעונה שעברה שקיבלה עונש ללא קהל) והשחקן עצמו נקנס בבית הדין.

קטע מוזר כזה שקהל לא אוהב שמתגרים בו, לא שאני מצדיק אלימות אבל זה לא בלט וביחס לכדורגל העולמי מדובר באלימות אוהדים מהרף הנמוך.
    ולאלה שיגידו שמדובר רק בבית"ר אני אזכיר שהמשחק האחרון שפוצץ בכדורגל הישראלי למיטב זכרוני היה בדרבי התל-אביבי שאוהדי הפועל ת"א לא יכלו לשאת יותר את ההתגרויות של זהבי אז אחד מהם פרץ לדשא כדי לתת לו מכות והיום הוא אליל בקרב הקהל שלהם.
    בעולם כמובן שיש דוגמאות למקרים חמורים יותר, פאייט וניס בעונה שעברה, פקיר וסנט אטיין לפני כמה שנים.
    אוהדי כדורגל מקללים שחקנים, הם והקבוצות שלהם נענשים על כך לרוב, לא יכול להיות ששחקן כדורגל לא יהיה אחראי למעשיו גם אם מדובר בערבי.

rivaldo, קשר שמאלי ו-yakov_y אוהבים את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספורי לדעתך עושה חלוקה ליציעים? הוא חטף קללות מאוהדי בית״ר מרגע שנכנס, והחליט לחגוג איך שהחליט כתגובה לקללות.
    אתה בכוח מנסה להפוך את ספורי לסיפור ומנסה להפוך את הסיטואציה לאיזה אקט פוליטי כשזה מאוד פשוט וקרה כאן אלפי פעמים (קריאף עשה את זה בעצמו בגביע הטוטו מול הפועל), שחקן חוטף קללות מהקהל, שחקן באמוציות של הרגע חוגג בהתרסה/הפגנתיות, וכאן זה תמיד נגמר אחרי שהקהל בתגובה שורק לו בוז ומקלל.
    רק אצל אוהדי בית״ר משהו שקרה כאן אלפי פעמים בעבר כמעט נגמר בפיצוץ של המשחק וזה נטו מגזענות לשחקן מהמגזר הערבי.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Sir Alex Ferguson :ph34r:

תעבור שוב על כתב ההגנה, יש בו חורים.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה היה בקריית שמונה, אתמול עשרות אוהדים שלכם כבר עברו תגדר והיה צריך את כל כוחות המשטרה והאבטחה באיצטדיון כדי למנוע מהם לפוצץ תמשחק.
    לא מעניין אותי גם מה קורה עם החולגינים בצרפת.
    יודע שבאופן קבוע מולכם אני לא מרגיש בטוח, שאוהדים שלנו באים עם חולצה שחורה ולא אדומה מחשש שיותקפו בדרך לאוטו, שתמיד אני חוטף קללות ואיומים בדרך למגרש, ושבכל משחק מולכם במהלך המשחק השחקנים מהמגזר הערבי אצלנו זוכים לקריאות גזעניות נגדם ואנחנו זוכים להיתקע ביציע כי אוהדים שלכם מחכים לנו בחוץ.
    על דברים דומים אתה טענת בזמנו שצריך לסגור את דוחא ולהוריד את סכנין ליגה.
    האווירה אצלכם היא תמיד קיצונית ומתודלקת בשנאה ובגלל זה גם אף רוכש נורמלי לא מתקרב ואתם עוברים בין טביב, לחוגג לאברמוב וגם זה כל פעם רגע לפני פירוק.
    הדוגמא שלך רק מחזקת את העובדה שהתגובות אצלכם הם קיצוניות יותר משאר המקומות וכמו שאמרתי זה נותן הרגשה של שדה קרב ולא משחק כדורגל.

שוב אני חוזר לשורה התחתונה, ספורי קיבל קללות (גם לירן שהיה ביציע שלנו כתב את זה), ספורי כבש, ספורי עדה מה שאלפי שחקנים עשו לפני וחגג בהפגנתיות. אם זה היה חטואל או לחילופין הקהל של קבוצה אחרת זה היה נגמר בקללות ושריקות בוז, אצלכם זה נגמר באוהדים שזורקים חפצים שפגעו בקוון ושרוצים לפוצץ תמשחק.

5. DRORIKO Member

אם אני לא טועה אלונה שקלה לרכוש את בית"ר לפני שהיא רכשה את באר שבע(באה מבית של אוהדי בית"ר). היא ירדה מזה בגלל הקהל או מסיבה אחרת?

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההשוואה לזהבי היא זלזול באינטלגנציה של כולנו, תשווה תפוחים לתפוחים.

למשל, בין 2 התמונות הבאות יש הפרש של שבועיים(לא רואים את זה אבל קריאף עומד מול שער 5):

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20220828/f1a06d1b808732cca7636bb17efb06a6.Xxx

oranfu, italiano ו-Werewolf אוהבים את זה.
  7. yakov_y YNWA

הייתי בטוח שזה ציטוט על אוהדי ב״ש, בני סכנין או אחי נצרת.
    פעמיים הייתי בטרנר, פעמיים זה נגמר בניסיון לאלימות, גניבת דגלים מילדים וליווי של המשטרה על אוהדי מכבי נתניה.
    האווירה אצכלם בטרנר היא תמיד קיצונית ומתודלקת בשנאה.

אותו דבר עם סכנין לפי מה שאני שומע מאוהדי הקבוצה וגם היה את הסיפור הנורא עם אוהדי אחי נצרת.
    בקיצור די עם החרטא הזאת שרק אוהדי בית״ר אלימים, כאילו שלנסוע לסכנין זה דבר בטוח.
    להזכיר מה היה בחודש מאי האחרון בדרבי הכדורסל ? אז גם אוהדי הפועל אלימים ?
    יש אלימות ביציעים מכל הצדדים, די להיות יפי נפש.

קיללו את ספורי, איזה מסכן, כאילו רק שחקנים ערבים מקללים בליגה.
    אלירן עטר עבר קצת קצת יותר מאבו עביד הבכיין, אולי גם עטר צריך להגיב אחרת ?

הניסיון כאן להכניס פוליטקיה, להגן על שחקן שהוא בנאדם חלאה (אני חושב שאני מחזיק ממנו מקצועית הכי הרבה פה) עובר כל בושה, לא משנה כמה דוגמאות ועובדות מקבלים כאן עם זהבי או מורגן זה לא מזיז בכלל לאנשים.

ספורי לא התגרה עלאק, שני הצדדים צריכים להיענש, אני חושב שאחרי שהקוון נפגע היה צריך להפסיק את המשחק.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תיפגע אבל מעניין לי את הקצה של הזין כל הסיפורים האלה על מה קורה מחוץ למגרש לאוהדים שלכם במשחקים מולנו ומה קורה לשחקנים ערבים נגדנו, אני בן-אדם פרטי, לא משטרת ישראל ולא משטרת המוסר. אני יודע איך אני מתנהג וזה מספיק לי. מה שאחרים עושים זה עניין שלהם מול עצמם ומול הרשויות במידה וזה לא חוקי.

וברצינות, אם אתה רוצה להתדיין איתי לעניין תפאדל, אם אתה רוצה בכל תגובה לתת לי כתב הגנה מנופח כאילו אנחנו עכשיו באיזה בית דין לעבירות קטנות אז או שאני אתעלם מהתגובות שלך או שאני אחסום אותך כי זה לא מעניין ומעייף להגיב למישהו שגונב דעת ובורח לעשר נושאים שונים כדי לחזק את הטענה שלו בנושא מסוים.

@חייל שוקולד

מה הבעיה עם זהבי? היה מותר לאוהד להיכנס לדשא ולתת לו מכות כי הוא התגרה בכם?

לגבי קריאף, אתם משום מה ממש שונאים אותו, מקללים אותו(שנה שעברה ביציאה מבלומפילד כל טוסטוס שני עבר עם קללות+יריקות+משהו על קריאף), הוא הגיב לכם בהתגרות, הגבתם בזריקת חפצים כמו בכל משחק נגדנו(או בכלל) וכן הוא היה צריך לקבל על זה צהוב. כנראה שאם הוא היה עושה לכם את זה במצב שבו אתם בפיגור 3-0 בבלומפילד ואחרי גול אז גם הייתם מגיבים אפילו בצורה חמורה יותר.
    לא הבנתי את הנקודה שלך.

וכבר כתבתי אתמול:

כבר קיבלתי המון התגרויות של שחקנים יריבים, מהפועל ת"א, מכבי ת"א, סכנין ואפילו קטמון בשנה שעברה עם באצ'ו בתנועת השתקה לכל המזרחי בדרבי 6 הזרים. אפשר להתעצבן אבל גם להבין מאיפה זה מגיע כי זה משחקים עם מתח גבוה יותר. אני עדיין לא הבנתי מאתמול מה יש לספורי במשחק גמור ורגוע בלי יותר מדי דם רע בין השחקנים והאוהדים אחרי גול מפנדל כשהוא עדיין קר(נכנס כמה דקות לפני הגול) לרוץ למזרחי ולהתגרות ביציע שלם חוץ מאקט פוליטי של "אני ערבי וזיינתי את הקבוצה של היהודים הימנים", עשה על חשבוננו הון פוליטי בקרב הציבור הערבי בארץ ולא נענש למרות כל הנזק שהוא יצר.

yakov_y ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Nigel de Jong

ההשוואה לזהבי מעליבה את האינטלגנציה כי המרחק בין פיו פיו למה שספורי עשה אתמול הוא קילומטרים. אם ספורי היה עושה תנועות כאילו הוא יורה על הקהל שלכם מה היה קורה? יש לך ספק שהתגובה של הקהל שלכם הייתה פי 10 יותר חריפה ממה שהייתה אתמול?

אוהדים שלנו שונאים את קריאף כי הוא מתגרה בנו בכל הזדמנות, אני אישית מת עליו כי הוא סרטן בקבוצה שלכם וכל רגע שהוא שחקן בכיר אצלכם זה רגע שאני יכול להיות רגוע. שחקן גרוע שהשיג מעמד בכיר אצלכם על ידי התגרויות בהפועל וחנופה+מקורבות ללה פמיליה, כל אוהד שפוי שלכם אמור לשנוא אותו הרבה יותר מאוהד הפועל ממוצע.
    מה שהוא עשה לא היה "להגיב לנו" כי הוא מתגרה בנו כבר שנים, הסיפור איתו לא התחיל לפני שבועיים.

קריאף מחכה להפועל ת"א: "היריבה שאני הכי שונא בליגה" - וואלה! ספורט

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. קשר שמאלי Member

השנאה פה של אנשים לבית''ר משבשת להם את המוח.
    ערבי לאומני מתגרה בקהל של בית''ר בשביל לקבל אהדה בציבור הערבי, ומגנים עליו פה כמו אידיוטים שימושיים.
    זה ערבי נגד יהודים. תחשבו שוב בעד מי אתם.

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

@חייל שוקולד

את ליל הצינורות "פספסתי" אבל בימי חיי כלומר בעידן המודרני עדיין לא ראיתי אוהד של בית"ר פורץ לדשא כדי לתת מכות לשחקן יריב והתגרו בנו בכל הדרכים האפשרויות כולל כמה פעמים בעונה שערבי מבקיע מולנו ומשתחווה, זה שמור עדיין רק לכם ולכל הידוע לי "פואד" הזה גם נחשב אליל בקרב הקהל שלכם וזה אומר משהו על התמיכה במעשה שלו אצלכם.

קפטן בית"ר בראיון אחרי משחק אומר שהוא שונא את הפועל ת"א(שאוהדיה מתגאים שכולם שונאים אותה ורק הם אוהבים), שמע זה מטורף, אני הייתי מעמיד אותו גם לדין. באסה בשבילכם שאתם מבזבזים כ"כ הרבה שנאה על שחקן בינוני כמו קריאף וכן אם הוא מתגרה בכם או יתגרה בכם בעתיד באיזשהו תרחיש דמיוני בו אנחנו חוגגים עליכם בבלומפילד זה טבעי שהוא יקבל חפצים וגם כרטיס מהשופט וזימון לבית הדין. אני אגב לא שונא אותו ולא אוהב אותו, אולי כי אני מכיר אותו אישית אבל בניגוד לשאר ידעתי מתחילת הדרך מה הוא שווה ולכן גם הציפיות שלי ממנו מקצועית בהתאם, הוא גם לא סרטן בקבוצה והוא שחקן בכיר אצלנו רק מתחילת העונה שעברה, לפני שעזב למכבי חיפה היה קפטן עונה אחת אבל אז הוא היה גם היה טוב יותר מקצועית. מאז שחזר מהסיבוב בחיפה וק"ש היה שחקן משלים ברוב הזמן.

12. Designer Member

לדעתי ההודעה הזאת זוכה בפרס "הדבר המטומטם ביותר שנכתב בפורום לדורותיו".

LFC-Gerrard1, Mamadu, Jese ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  13. Raulito Madridista

מה זה משנה אם המשחק היה גמור? רמזי ספורי שמח להבקיע את הפנדל שלו, שער בכורה בליגה. רק בפורום אייסוקר יכול להתקיים דיון כזה למה שחקן חגג שער שהוא כבש. הוא חגג את השער, לא מעבר לכך, הייתה שם אפס פרובוקציה. וגם אפס גינוי מהצד הבית"רי פה בפורום להתנהגות של הקהל האלים. גם איאד אבו עביד חטף קללות ואיחלו לילד שלו סרטן. ואני כאוהד הפועל תל אביב שנים הייתי נוסע לטדי רק בחולצה לבנה כדי לא לעצבן אף אחד, יש לי תמונה מהדאבל שאני עם לבן ולא עם אדום ובפעמים אחרון חברים היו נושאים עם סווצ'רטים של ריאל מדריד. טדי אצטדיון מטיל אימה. אופיר קריאף לא מעניין אף אחד ואני הייתי מתבייש אם הוא היה קפטן שלי או שחקן שמזוהה איתי או לובש את החולצה של המועדון שלי כל כך הרבה זמן. הוא 'מתגרה' ונופל בפח הזה בכל הזדמנות וגם בזמנו הפרטי באינסטגרם ולא רק כשמקללים אותו אלפים. אבל כל פוסט פה מקבל תגובה של "התרגשתי עד דמעות" או "אהבל". תחסום, איזה איום, אמא

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום דבר לאומני, רק שחקן שחגג שער.

בחשד לביזוי דגל ישראל: שני מאבטחים יחקרו - ספורט 5

מאחל לכל המתאמצים להגן על ספורי להיתקל בקרובי משפחתו בשומר החומות 2, תספרו להם שאהבתם את החגיגה שלו מול אוהדי בית"ר.

@Raulito לצערי אי אפשר לחסום מנהלים.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Nigel de Jong

שוב פעם, ההשוואה לזהבי היא זלזול בכל משתמשי הפורום הזה, המרחק בין מה שספורי עשה למה שזהבי הוא קילומטרים. אם ספורי היה עושה פנטומימה של יריות על האוהדים שלכם, המשחק היה מתפוצץ באותו רגע, אין לי ספק בזה. אתה רוצה להעלות כל מיני מקרים מהעבר כדי להלבין את האוהדים שלכם מאתמול - שא ברכה.

לגבי קריאף - מאחל לי ולך עוד הרבה שנים שלו כשחקן בכיר שלכם.

oranfu אוהב/ת את זה.