מחזור 17 בליגת העל: ב״ש, האלופה, מלמד - אבל מעל כולן בית״ר ויצחקי עם הצגה גדולה בסמי עופר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏1/1/25.

1. אצטדיון למכבי Member

תורג'מן מחזיק את השוער בידיים ומונע ממנו לצאת לכדור.
    הוא אפילו לא הלך לכדור. הכדור פשוט פגע בו ונכנס.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זכותך לחשוב אחרת.
    מאז החילופים המשחק השתנה ואנחנו לא הגבנו.
    האגף של לופס היה מופקר ולא הגבנו, היה חסר חלוץ עם נוכחות, גם הדומיננטיות באמצע נפגעה והתחילו להיות להם שטחים.
    אי אפשר לאבד משחק שלם תוך כמה דקות ולדבר על חוסר מזל ולא להתייחס לשינוי שהחילופים של מכבי עשו במגרש.

3. zivmay Member

על מה אתה מדבר?? על מה? אחרי ה1-0 הקבוצה הייתה יכולה לכבוש 2 שערים בקלות, השער של מכבי הגיע משום מקום.
    כמה אפשר לדבר מפוזיציה, נמאס.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני יכול לקבל ביקורת על נושא החילופים, פשוט נקודתית היום זה לא מה שמנע מאיתנו לנצח. מה שמנע מאיתנו לנצח אלו 2 טעויות פרסונאליות של הבלם הכי טוב שלנו.

אני מאמין שאם זה היה בלוריאן היינו רואים ממך תגובה אחרת, אבל הכל בסדר,,ויטור הוא המלך ואם זה ליפול בגללו אני שלם.

5. zivmay Member

השופט המזדיין הזה, כל המשחק שורק רק בצד אחד, נותן להם לבזבז זמן. מוסיף רק 5 דקות, איך אפשר לא לאחל לו רע איך?

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי החילופים של מכבי בדקה ה-70 המשחק השתנה.
    האי יציאה של מיגל לנבדל זה הקצה, זה הסוף של הסוף, לפני זה היה מומנטום במגרש, היה המון שטחים, במיוחד באגף של לופס ואתה לא הגבת.
    כדי ללכת עד הסוף אתה לא יכול לתת ליריבה להפוך מולך בבית כל כך בקלות ולא להגיב.
    זאת דעתי.
    אין קשר בכלל לפוזיציה, גם היום היינו טובים, גם היום שיחקנו על החוזקות שלנו, חבל על חוסר התגובה באותם דקות כי עם היתרון בטרנר היינו צריכים להרוג את המשחק.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברור שיש לנו המון בינוניות בהרכב ובכלל בסגל, עדיין זו לא קבוצה של 90 מיליון תקציב ולהביא 11 שחקני איכות זה על גבול הבלתי אפשרי, המאמן עושה עבודה טובה בלטשטש את הבינוניות ולפרקים יש פה רמה של קבוצה אדירה, זה הכל בזכות הדרך של המאמן

אבל אנחנו מוקדם בעונה והמבחן האמיתי הוא מנטאלי בהמשכיות, אם נאבד נקודות במשחקי החוץ מול הקטנות בסוף לא צלחנו ויש לנו המון עוד איפה למעוד.

hbs7 ו-alexshw אוהבים את זה.
  8. Melikson24 Member

השופט היה מזעזע לשני הצדדים. פשוט אפס מאופס.
    ואיך משפתי לא קיבל אדום בסוף? על מה ולמה השוער הבינוני עצר את המשחק ל-5 דקות?

היה משחק מצוין בין שתי קבוצות מצוינות שיהיו בעניינים עד הסוף.
    לגבי ההגנה, בסוף הטעויות היו של ויטור. קורה. חייב להגיע בלם ושחקן התקפה בינואר, קוזוק מוציא מים מסלע עם הכלים שיש לו בהתקפה.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את התקציר. מספיק הזדמנויות של שתי הקבוצות. היה נחמד לראות את התגובות לפני המשחק על השיפוט. אז בתום המשחק גם בב"ש צריכים להודות שהערב השיפוט לא היה נגדם. לא הייתי אומר שהיתה עבירה ברורה על שוער האורחת, אבל כבר ראינו שופטים פוסלים שערים כאלה. בעיניי זה בסדר שלא פסלו, אבל אני גם לא טוען שתמיד מקפחים את הקבוצה מבירת הנגב...

ההפסד של בית"ר כן הפתיע אותי. מחר מכבי חיפה עוד לא ניצחה ולא מן הנמנע שגם היא תאבד נקודות. לדעתי שתי הקבוצות ששיחקו היום בבאר שבע הן הטובות בליגה, אבל אני עדיין מאמין שהאליפות תוכל לחזור לכרמל הירוק.

10. zivmay Member

התקציר של ספורט 5? התקציר הכי שקרי שראיתי בחיי. ערוץ של זבלים.

11. Butragueño מנהלים

כשזה קרה בפעם הראשונה לכיוף, נגד נתניה, שנה שעברה, לא היו פה 3 עמודים.

כשזה יקרה ברצף ארוך לאליאסי, אני סומך פה על הגמלים שלא יהיו אדישים.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאסי גם לקח שני שערים בטוחים מתורג׳מן ופטאצ׳י במחצית הראשונה.

13. Melikson24 Member

עדיין לא ראיתי תקציר אבל מהמגרש נראה שהכדור מגיע לזהבי וזה הטעה את אליאסי, או שאפילו הייתה נגיעה קטנה של זהבי.
    אליאסי שוער טוב מכיוף בזכות משחק רגל נהדר אבל העונה הוא פחות מרשים ביחס לעונה שעברה שהוא נראה כמו הדבר הגדול הבא.

היה משחק מצוין עם הרבה מצבים לשתי הקבוצות. אנחנו היינו יותר דומיננטים בהחזקת הכדור אבל זאת הייתה תוכנית המשחק של לאזטיץ' ככה שאין במה להתגאות. תיקו משקף.

14. yedidel Member

הקורס בכיינות שכל מאמן זר עובר במכבי בשנים האחרונות בהחלט מרשים.
    חזרתי הביתה לראות תקציר, זה הזיה שבכלל שלחו את זה לואר

15. Butragueño מנהלים

דווקא אני חושב שהשנה אליאסי מרשים יותר מעונה קודמת, ובכלל במגמת השתפרות. שנה שעברה היו לו משחקי קרקס כמו נגד בית"ר ירושלים. השנה, כמו כל שוער, הוא טועה פעם בכמה משחקים, אבל לאורך זמן רואים את השיפור.