מחזור 27 בליגת העל: סכנין מנצחת את חיפה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by rainman, Mar 19, 2010.

  1. שגיא Guest

    כולם מדברים על טשיירה ודקל קינן נותן היום משחק אימים. הגול הזה הוא כמובן באשמתו המלאה והמוחלטת ובכך סתם את הגולל על אפשרויות כלשהי לחזור למשחק הזה. הפועל תל אביב חזק במאבק. בשני המשחקים האחרונים אלישע באמת ניסה המון מערכים שונים וכלום לא עבד. תקופה רעה מאוד.
     
  2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    אין טעם להרחיב על המשחק המביש שלנו, השחקנים אפילו לא ראויים לביקורת לאחר איך שנראו על כר הדשא, להפסיד מותר אבל לא בצורה כזו, בושה.
     
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,461
    Likes Received:
    5,000
    Gender:
    Male
    משבר חודש פברואר?
    כל החודש הזה אנחנו כבר משחקים גרוע מאוד, עכשיו אנחנו רק ממשיכים.. אולי זאת העייפות אחרי לא מעט משחקים העונה, אולי חוסר הרוטציה, אולי סתם הקבוצה נמצאת בתקופה רעה אבל הקבוצה פשוט לא מתפקדת ולא משחק ראשון.
     
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,703
    Likes Received:
    6,368
    אותי ההפסד הזה מאד מרגיז, יותר מההפסדים הקודמים. הקבוצה נראתה היום ממש על הפנים והיא הפסידה בצדק. הפועל ת"א בחזרה בתוך מרוץ האליפות, אבל היות שאחרי קיזוז לוזון גם לאדומים מחכים עוד משחקים נגד יריבות הצמרת אני לא חושב שהאדומים צריכים היום לצאת לריקודים בכיכר רבין.

    מכבי חיפה צריכה עכשיו להזהר, להזהר מאד. באמצע השבוע מחכה לנו הפועל רמת גן קבוצה שעל הנייר בדיוק דומה לסכנין. הפסד במשחק שכזה והמשבר יכול להמשיך ואז אלוהים גדול.

    אני לא מתבכיין על הפנדל שעותמאן היה צריך לקבל מבחינתי זו מתנה בשביל אוהדי הפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    פשוט הגיע לנו להפסיד ללא קשר לטעות הזאת. פשוט לא יצרנו מספיק הזדמנויות ואין מה לעשות כי ממשיכים הלאה.
     
  5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    5,983
    Likes Received:
    9
    גאון האיש שהביא את נסטיה צ'ה לליגה הזאת...אחד הזרים הטובים ביותר שהיו פה אי פעם !!! וכל זה בגילו המבוגר
     
  6. קרלס פויול5 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,159
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male

    א.היום הוכח סופית , לא רק נגד הפועל/מכבי יש טעויות שיפוט(לא שזה למה הפסדנו) גם חיפה מאבדת נקודות בגלל שופטים.
    ב.משחק רע וכדאי שנחזור לכושר משחק טוב, כי עכשיו זה המשחקים החשובים אם הפליאוף העליון וכל זה, לא פשוט.
     
  7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    לא צריך את המשחק הזה בכדי להגיע למסקנה שמשומר עשה התקדמות טובה ובכל זאת הוא לא מתאים לנו, שקולמה איטי וטיפש,
    שלקינן מהר עולה הדם לראש וזו לא פעם ראשונה שזה קורה לו, העיקר שהוא רוצה אירופה, האירופה הכי קרובה שהוא יראה תהיה בפרו אבולושן.
    וכנראה שזהו שכר הלימוד שמשלמים השחקנים על כך שהם מחשיבים את קטן כאחד כמו ערן לוי בהפועל חיפה, כזה שהכל עובר דרכו.
    לסיכום: ביזיון של משחק, מקווה שבעקבותיו לא ייווצר כדור שלג שיתגלגל כי אסור למעוד בשלבים האלה של העונה, כל נקודה גורלית.
     
    Last edited: Mar 22, 2010
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    סיפור האליפות נפתח, סיפור האליפות נסגר, ושוב נפתח, ושוב נסגר... איזה קשקושים של התקשורת, סיפור האליפות היה פתוח, עודנו פתוח וגם יישאר פתוח עמוק לתוך הפלייאוף. הרי ההבדל בין ה-11 נק' הפרש שהיו לנו טרם המחזור ל-8 נק' הפרש שיש לנו עכשיו הוא של נקודה בסופו של דבר בליגת לוזון. כולה נקודה בודדת.

    עונה ארוכה עוד לפנינו, ונקווה שלא נראה בה עוד משחקים סטייל המשחק הזה.

    זה היה עוול אם היינו מצליחים לגנוב פה שויון. ההתמודדות שלנו מול הגנות צפופות במשחקים האחרונים היא פשוט בזיונית. במקום לשחק חכם ולא להיכנס לפאניקה אנחנו מציבים 4-5 שחקנים באיזור החוד ומעיפים אליהם כדורים למעלה דרך האמצע, ולא מנסים לשחק דרך הכנפיים כפי שכל קבוצה שמנסה לפרוץ בונקר יודעת שצריך לעשות. נראה כאילו אין שום עבודה של מאמן על העניין הזה, גם אחרי שיש חילופים (ראה בוקארי היום) המחליפים נכנסים לאיזור הרחבה, בזמן שהיום לדוגמא לא היה לנו קשר שמאלי כל המחצית השנייה ומסיללה שיווע למישהו שישחק איתו על הקו. העיקר שכל החלוצים שהיו על המגרש דרכו אחד לשני על הרגליים בזמן שקטן הרים לעברם כדורים מהחצי. כבר כמה משחקים שהסיפור הזה חוזר על עצמו. מול אשדוד ומכבי ת"א בנס נפלו לנו שערים, היום סוף סוף נעשנו על המשחק הטיפשי שלנו.
     
  9. שלו Guest

    זו לא הייתה מכבי חיפה ששיחקה היום בדוחא. אף אחד לא האמין וחשב שסכנין תוכל לנצח את המשחק הזה. אבל זה עושה רק טוב ליגה, סיפור האליפות נפתח מחדש ויהיה הרבה מאוד עניין במשחקים הקרובים. מיותר לציין שעם הקיזוז במידה והדברים ישארו כפי שהם הפער יצומצם לארבעה נקודות ולדעתי האליפות תוכרע במפגש בין השניים.
     
    Last edited: Mar 22, 2010
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,703
    Likes Received:
    6,368
    כעיקרון אין לי טענות לתגובה שלך, אבל לא הכל בחיים שחור או לבן...
    כשיניב קטן היה בכושר שיחקנו מצויין (כמו בבית נגד בית"ר), אבל גם הוא נמצא בירידה בכושר. בסה"כ לא ראיתי היום גם את כיאל, גאדיר ואפילו רפאלוב שאיבד באמת הרבה יותר מדי כדורים. הקישור הפסיד את המשחק הזה וכמובן דקל קינן שכולכם יודעים שאני לא בדיוק אוהד שלו. הבחור יותר מדי עסוק בדברים אחרים והשער השני של סכנין פשוט מצחיק ועצוב ביחד. אני כבר שבועות ארוכים מהלל ומשבח את טשיירה והיום ראינו מי הבלם הכי טוב בארץ. הצמד קינן את שי מיימון היה בינוני מינוס.

    אז הרמזור עומד על כתום, אבל בוא בבקשה נרגע. אני חוזר ואומר, הפועל ת"א עדיין לא לקחה את האליפות (...) וגם היא עוד תאבד נקודות הרי היא בחמשת מחזורי הליגה האחרונים לא מנצחת את כל המשחקים...אם כן אז מגיעה לה לקחת אליפות, אבל בנתיים הפער עומד על 4 נק'.

    עכשיו אני מחכה לראות איך המשחק הזה תורם להרגשה הכללית מול הפועל רמת גן. ברור לי שהיריבה שלנו בגביע רוצה את כל הקופה ואנחנו כרגע מתרכזים יותר בליגה. זה בדיוק מה שמפחיד אותי ולא עמנואל רוזן שבטח כבר מתחיל לתפור חליפת אליפות...
     
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,703
    Likes Received:
    6,368
    איתי, אני אוהב אותך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    תגובה פשוט מושלמת. התקשורת שאחרי כל מחזור משנה את הדיעה שלה, מכבי חיפה שפשוט משחקת לא חכם והעניין שלא תמיד ריבוי חלוצים עושה אותך מסוכן.

    במחצית השנייה הקבוצה שוב שיחקה עם שני חלוצים ושוב נראינו חושך מצרים. חוץ מבעיטה של בוקארי (והוא עדיין לא תרם דבר לקבוצה) הירוקים פשוט לא היו מסוכנים. מישהו הזכיר פה את ניצול המתפרצות והמדינה שהוזכרה היתה ספרד. עזבו ספרד, ראיתי בצהריים את אייאקס קבוצה שבאמת לא שייכת יותר לעליתא באירופה. הנעת כדור מהירה היתה אחת הדברים שהכניעו את היריבה העקשנית. ראיתם את הקצב שבו מכבי חיפה שיחקה?

    במחזורים האחרונים ניצלנו בדקות האחרונות, היום לא ואז גם השופט לא אשם שהוא לא נתן פנדל כשעותמאן הוכשל. אני מקווה שבמכבי חיפה לא הלכו עכשיו לרוץ באקסטזה לתקשורת להאשים את כולם בהפסד הזה, את זה אנחנו צריכים להשאיר לקבוצה אחרת...מכבי חיפה הפסידה היום בצדק ואלישע לוי צריך לעבוד שעות נוספות בשביל להחזיר את הקבוצה לכושר.
     
  12. wings Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    3,349
    Likes Received:
    784
    כתבתי את זה שבוע שעבר שאני מצפה לאיבוד נקודות. למזלנו יש לנו על הנייר שלשה משחקים קלים עד הפליאוף.
    הקבוצה ביינונית. יש לנו מזל שיש לנו חבר'ה ווינרים, אחרת היינו כבר מזמן במקום השני. מדהים שהיום בפעם הראשונה ספגנו יותר משער במשחק.
    הנקודות תורפה של הקבוצה מאוד ברורים כבר הרבה זמן - ללדו ולרפאלוב אין מקום בקבוצה. משומר חלש מאוד התקפית, ויש עוד כמה דברים שהם פחות קריטיים.
    אנחנו חייבים עוד חלוץ טוב ליד שלומי ושחקן זר אמיתי על המשבצת של רפאלוב.
    גאדיר אם יעבוד קשה עוד יהיה שחקן מצוין יום אחד. היום הוא עדיין לא שם. חייב ללמוד למסור
    מהר ולא לרוץ סתם עם הראש בקיר. במחצית השניה הוא היה גרוע, שני רק ללדו.

    אם ניקח 9/9 עד הפליאוף, אני בטוח שנזכה באליפות.
     
  13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    איזה משחק נהדר של סכנין, באמת שלא ציפיתי ליכולת כל כך גבוהה. אך למרות זה, סכנין צריכה בדחיפות מגן ימני וחלוץ, עלאא אבו סאלח גרוע, ואין לי מושג מה הוא עושה בהרכב. ולגבי החלוץ, ג'אקו ערפאת בינוני, וקסום לא ממש חלוץ, לכן לעונה הבאה, סכנין צריכה קודם כל לחזק את שתי העמדות הללו, ובנוסף לצרף עוד כמה שחקנים לחיזוק הספסל.
    הייתה הכשלה ברורה על עותמאן ברחבה. למרות זה, אין ספק שהניצחון שלנו היה מוצדק.
     
    Last edited: Mar 22, 2010
  14. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    המשחקים הקלים עד לסוף הסיבוב הם להפועל, המשחקים שנותרו לחיפה, דרבי ובני יהודה בחוץ ממש לא יכולים להיחשחב כקלים.

    העיקר שזו אליפות של שופטים.
     
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,670
    Likes Received:
    3,526
    Gender:
    Male
    זו פעם ראשונה שאני רואה את כל המהלך של השער של סכנין(הראשון כמובן), ואני חייב להגיד - הגול הזה מועמד לאחד משערי העונה, זה היה מהלך קבוצתי מבריק, גולים שלא רואים בליגת העל גם לא אצל מכבי חיפה או הפועל ת"א רוויות הכישרון. הטעות של דקל קינן הקשתה מאוד על מכבי חיפה(כל שחקן טועה בשלב מסויים, זה קורה לכולם) וסגרה לה את האפשרות לחלץ אפילו תיקו, אבל גם לפניכן לא ראינו אצל חיפה מהלכי התקפי נכונים, לטעמי הייתה נסיגה אפילו ביחס למחצית הראשונה, שגם היא הייתה בינונית מאוד. החילופים של אלישע לוי לא עזרו הפעם. המשחק הזה יכול לתת לסכנין דחיפת מרץ לקראת ההמשך. סכנין הציגה משחק הגנה אדיר ובניגוד לימי לחמן - היא עשתה זאת בלי לכסח. חיפה תחזור לדרוס בשבוע הבא כי יש לה משחק קליל על הנייר מול הפועל פ"ת ואז ההפסד הזה יישכח כלא היה. אחוזי ההצלחה של חיפה עדיין פנטסטים והיא תגיע לפלייאוף עם פער של 8 נקודות לפחות, כך שאין מה להילחץ. זה היה משחק מחורבן של חיפה ובכל עונה, גדולה ככל שתיהיה, יש כמה פנצ'רים בדרך.