מחזור 27 בפרמיירשיפ: הפטישים ממשיכים להדרדר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏9/2/07.

1. Y2G Member

הראו בהילוך החוזר מהזווית שמאחורי השער של ארסנל, שהטעות שגרמה לשער הזה היתה נטו של קלישי, שמשום מה, חשב שהכדור נמצא ברגליים של ארסנל, בעוד הוא היה ברגליים של הגנת וויגאן. קלישי ברח קדימה בכנף שמאל, וזה איפשר את מסירת כדור העומק המדוייק, שבלבל את ההגנה, ואת יוהאן דיורו, שלא ממש הצליח להרחיק את הכדור בצורה טובה, ואז הוא הגיע ללנדזאט, שנשאר חשוף לחלוטין, והשאר היסטוריה.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני מאמין שארסנל תעשה קאמבק, אבל אם וויגאן לא מפסידה, סיפור התחתית גמור.

3. Dimitar Berbatov Member

לא יאמן ארסנל בדרך לנצחון מדהים על וויגאן אחרי שכבר היתה בפיגור, ארסנל חוזרת למשחק בעזרתם האדיבה של הול ורוזיצקי. סיפור התחתית עוד לא גמור, כמה חבל מבחינת וויגאן שהיתה קרובה להבטיח את הישארותה בליגה להפסיד ככה את המשחק.
    לא ראיתי את המשחק, אבל כל הכבוד לארסנל על האופי והמהפך. ארסנל חוזרת למקום ה-4 ועוד יש לה משחק חסר ביום רביעי נגד מנצ'סטר שיטי.

4. The-Gunner Member

קאריק, השם שלך זה אורי, נכון? השם משפחה גלר, במקרה?

וואו, איזה משחק. העונה, ארסנל נחלקת לשתיים: ארסנל הפראיירית, שמקבלת גול מוקדם, ואז לוחצת כל המשחק, ומוציאה בסוף תיקו עלוב, והארסנל שאנחנו רואים כיום. קבוצה בוגרת, עם אופי, שיודעת לנצח במאני טיים. כבר התחלתי לחשוב בדקה ה-80, שהנה הלכנו צעד אחד קדימה, ושתיים אחורה, שוב התסריט חוזר. אבל לא, הקבוצה הוכיחה בגרות, והראתה אופי, ומהלך כדורגל נהדר, שהחל בססק, המשיך עם אדבאיור, עבר לפלאמיני והסתיים ברגל של הל. למרות שאני חייב להודות שהיה נבדל במהלך הזה, הגול הזה היה מגיע לארסנל. ואז המהפך לא איחר לבוא - רוזיצקי, שהפעם לקח את תפקיד המושיע, כמו גדול נועץ את הכדור בשער. משחק בינוני בסה"כ לכל התותחנים, מלבד שחקן אחד, צעיר ומוכשר - קלישי. who the fuck is cashley? עבודה הגנתית משובחת, ופריצות באגף, שלא מביישות את אשלי קול בימים הטובים, פשוט מגן שמאלי טהור.

משחק לא גדול, אבל מנצחים עם אופי. זה מה שחשוב.

come on you gunners!

5. Nevermore Member

טוב אז עד דקה 80 וויגאן סגרה מעולה את כולם(800 קרנות לארסנל אבל אפילו לא מצב רציני אחד) ואפילו קופחה עם פנדל ברור שלא נשרק כשפלאמיני חיקה את סנדרוס משבוע שעבר(ובפעם האלף, הוא פשוט שחקן בינוני ותו לא).
    השתחררות אחת מהבונקר הביאה לגול ומאז ארסנל התחילה לשחק, אבל למה רק 10 דקות לסיום?
    ונסיים איך לא עם רוזיצקי, אחרי אין ספור קורות והצלות מהקו סוף כל סוף מבקיע בליגה. וולקוט, עכשיו תורך.

ומילה על השידור היום, פשוט ביזיון, אפילו בהשוואה לפעמים קודמות. שייתנו לשדר האנגלי לדבר וזהו.

אה, וראיתם את להמן? :aaarofl: :aaarofl:
    אחרי "הפציעה" מול יונייטד, היום הוא זרק את הכדור על שלטי הפרסום ובזבז זמן בהבאתו חזרה למגרש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/07
  6. אבו Member

השופט נתן לנו את המשחק. פנדל די ברור של פלאמיני+נבדל די ברור של פלאמיני בשער הראשון. אני חושב שהיה קו אחד בשער של אדבאיור, אבל גם זה לא בטוח.

בכול מקרה, שוב הנאיביות במחצית הראשונה המוכרת לנו של ארסנל. שער מדהים שכרגיל אנחנו סופגים, מזכיר את השער של VDV ב1-0 של המבורג. אחרי 3-4 מצבים בטוחים של שער. וולקוט היה טוב ב-20 דקות הראשונות, נעלם ב-40 הבאות. הוייט איום ונורא, דיורו קצת פחות, אבל עדיין לא טוב.

לא חשבתי שנסתבך ככה מול וויגאן, אבל זו ארסנל של העונה.

אכן קטע גדול עם יינס, קרע אותי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx איך הוא זרק את הכדור על שלטי הפרסומת כמו דביל...זה יינס.

7. Tony Adams Member

מישהו יכול להבסיר למה בכל האתרים הישראליים כתוב שרוזיצקי בישל את הגול הראשון?!

8. The-Gunner Member

כי אלו אתרים ישראלים. המהלך היה כזה: ססק מסר לאדבאיור, שנתן עומק לפלאמיני, שהוציא רוחב להנרי, אבל הל הגיע לפניו ונתן גול עצמי.

9. eastlands Member

השופט (בפנדל) והקוון (בגול הראשון של ארסנל) ,קבעו את תוצאת המשחק היום.

החלטות קלסיות שמסבירות את תופעת - ללכת עם הגדולות .
    מסוג המשחקים שגורם לי לקוות להיוולדה של ליגת G-14 ,ולהתנקותם הסופית של 4 הגדולות מהליגה המקומית.

את מה שויגאן מרגישה היום , מכירים טוב מאוד מחוץ לליגת הגדולות ,רמאות, גזילה , שוד .

10. THE STRETFORD END Member

חוסר אחריות של להאמן,צהוב 5 שמונע ממנו לשחק בגמר גביע הליגה,
    כן אני יודע שגם ככה אלמונייה היה אמור לשחק אבל אם קורה מצב שאלמונייה נפצע השבוע ארסנל נשארת בבעיה של שוער בגמר גביע,
    בכלל צהוב 5 בעונה לשוער זה חסר תקדים לדעתי,איפה המנג'ר שלו שירגיע אותו,שיגרום לו להפסיק להתעסק בשטויות?

11. AW forever Member

הצחקת את פפו. לאהמן לא בשלב של ירגיעו. מה שהוא זה מה שהוא take it or leave it
    לא שזה מוצא חן בעיניי, אבל זה האופי של השחקן, כמו שהטינופת שלכם לא היה יכול להעביר 3 משחקים בלי לקצץ, ככה יינס והשטויות שלו.

12. George Best Member

ככה זה שמנג'ר שלך עוסק עוד יותר בשטויות.
    בטח שישאלו את ונגר לגבי השופט, הוא יגיד את מה שאמר בזמנו אחרי משחק של ארסנל מול שיטי אם אני לא טועה, בו הורחק אנלקה(כמובן שאנלקה היה בשיטי) בהחלטה שגויה ועלובה: "זה מה שהשופט שרק אז הוא צודק".. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אם וויגאן לא נשארת בליגה - להולסי השמן בהחלט יש חלק בכך.השיפוט באנגליה מחליא, חתיכות אפסים אחד אחד.הם נראים יותר כמו קליינטים של מתאים לי, ולא כמו שופטי כדורגל.העיקר תן להם לדבר עם שחקן שכמעט שבר רגל לשחקן יריב 10 דקות ולהסביר לו שזה לא בסדר ועוד פעם אחת זה "אפילו" יעלה לו בכרטיס צהוב.אמאל'ה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/07
  13. KirkH Member

לפראנסנל יש גם שוער שלישי עד כמה שזכור לי (פום עוד חי?) ואני בכלל לא אתפלא אם הצהוב היה מכוון.

14. THE STRETFORD END Member

יש אופי,יש צחוקים ויש חוסר אחריות של שחקן,
    נגעלתי גם מהתגובה של הנרי אחרי שער השיוויון,
    כן וויגאן וקירקלנד העבירו זמן,לא מתאים,מעצבן אבל שמת גול,הענשת אותם,מה אתה מתעסק בגועל ומקניט בצורה זולה את השחקן וזו לא פעם ראשונה שהוא עושה זאת,
    הכל מתחיל מונגר,לא סתם ארסנל בתקופתו קיבלה למעלה מ 60 כרטיסים אדומים,
    כמעט תמיד יש בעיות כשהם מפסידים,תמיד רע להם,תמיד יש טענות,
    מעניין איך ונגר יתרץ את טעויות השופט היום לטובת ארסנל,אני בונה על משהו כמו"ממקום מושבי קשה היה לראות בבירור מה קרה".

15. AW forever Member

הלו, "קשקשן", אם כבר אז לא סתם הקבוצה תחת וונגר "זכתה" (אני לא חושב שזו כזו זכייה, כי זה העיד גם על הרכות של ארסנל) במקום ראשון במדד ההגינות כמה וכמה עונות, וגם העונה היא גבוה בדירוג.
    שוב, כשזה החזיר בר שלכם שדוהר בקריזה לרגליים של השחקנים של טוטנהאם זה בסדר, ושוב אתה מעלה את דיון המנג'ר הבכיין, מי שהמנג'ר שלו טען שההצלחה של ארסנל זה קנונייה ממשלתית, מי שהמנג'ר אדום האף שלו השפיע והלחיץ שופטים באופן קבוע (נכון שהעונה הוא נרגע קצת- אני מחכה לרגעי ההכרעה כדי לראות את פרגוסון "הישן והטוב")- מי שהוא המנג'ר של השחקן הכי צוללן ומגעיל שאני ראיתי באנגליה- שישב בשקט.