אגב, לדעתי הם מודעים לזה שאן להם קבוצה. הם לא נראים בשום שלב העונה כמו קבוצה שרואה בעצמה מועמדת לאליפות. מכבי ת"א נלחמים פה על כדורים וב"ש עושים ג'וגינג. פעם ב... הם עושים עבירה אגרסיבית מטומטמת בשביל מראית עין של מלחמה.
גם המאמן שלהם כמו בלבול ורוני לוי לא עלה רגיל למשחק וכרגיל "הפתיע" עם השטיק של ה-3 בלמים כאילו יצא למשחק חוץ ביובנטוס סטאדיום. מכבי אולי לא מרשימה אבל אין לה יריבות אמיתיות. ד"א, שטקוס נהדר.
יש לך גישה קצת ״מכבי חיפאית״ תסלח לי. קבוצה לא יכולה להפוך מכלום ושום דבר לקבוצה אלופה תוך קיץ אחד. יש לנו אחלה קבוצה העונה. גם אם זה לא מספיק לאליפות. עוד כמה שיפצורים בינואר ובקיץ ונהיה שם באמת.
מכבי ת"א עם גול אחד בבית עד היום (גם הוא עצמי) ובכר מראש עולה פה במערך של רק לסגור בהגנה. בפועל גם לא היתה שום סגירה בהגנה, סתם בלגן והפקרות.
מה "אחלה" בקבוצה שלכם? אין לכם טיפת אופי, אין מרכז מגרש. אני לא ראיתי עד היום כלום. אמנם לא ראיתי אתכם הרבה, אבל אין לכם מה להציע. אם אין לכם קבוצה לאליפות אין לכם כלום. אתם נתניה (בלי לפגוע בנתניה)? בני יהודה? מחפשים פשוט מקום באירופה? תוך עונה אחת כן אפשר להפוך לאלופה. רק לפני שנה לקחתם אליפות. אפשר לחשוב שעליתם השנה ליגה... אין לי כלום נגד ב"ש, אבל אומר מה שאני רואה. אליפות לא תראו גם במשקפת וכמו שזה נראה תסיימו מקום 3-4.
הוא לא עושה משחקנים של ליגה א' שחקנים לגיטימיים בליגת העל. מתישהו, אולי, אנשים יבינו שאין כמעט הבדלים בין ליגה א' לליגת העל. בגלל זה חדרה עולה ליגות ברצף ונשארת. בגלל זה כל שחקן מליגות נמוכות שנשלף איכשהו משתלב. קחו את רוב השחקנים בליגה ושימו אותם בליגה א' והם לא יבלטו.
לזכותו של איביץ יאמר שהוא לא מספיק טיפש כדי להכניס שחקני הגנה על חשבון שחקני התקפה שהיו מזמינים לחץ מיותר על הקבוצה שלו. (בניגוד לבלבול, לדוגמא)
אתם חושבים שגם הפעם מנספורד ישלח מכתב זועם על רימון עשן שמסכן את בריאות האוהדים? פנדל ברור על קלטינס. אבל למי אכפת. תפיסות זה רק לצד אחד.