מטעמים שאתם מכינים לעצמכם!

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י John Frusciante, ‏10/8/04.

  1. John Frusciante

    John Frusciante Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/04
    הודעות:
    146
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כול מי שיש לו איזה רעיון למשהו טעים שהוא יודע להכין או משהו...
    שירשום.
    אצלי למשל....
    זה פיצה על פיתה.
    אופן ההכנה(הלא כול כך קשה...
    לוקחים פיתה,מורחים עליה קטשופ,שמים טיפה פילפל שחור על הקטשופ,גבינה צהובה,(אפשר להוסיף זיתים,אנשובי,תירס,פטריות,מה שעולה לכם...)- לתנור,מיקרוגל...!!

    עוד משהו שקשור לגבינה צהובה,עליתי על זה לבד- ובהשראת "אפרופו". [​IMG]
    כול אידיוט יודע להכין בצק... אז אני לא יפרט.
    אחרי שהכנתם בצק,לוקחים את הבצק,לשים אותו בצורת עיגול,לא גדול מידי-
    לוקחים משהו חד...-מחוררים חור באמצע העיגול ודוחסים גבינה צהובה...
    אחר כך מורחים על הבצק טיפה ביצה או שמן... לא משנה,ושמים בתנור!!
    זה טעים!! [​IMG]
    נ.ב-אפשר לשלב את זה במרקם פטריות.
    למי שיש כוח ,המרקים המוכנים האלה של "קנו ","אוסם"...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/8/04
  2. לילך

    לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    5,157
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הדבר היחיד שאני יודעת להכין- פוקפקורן...
    לוקחים שקית שקנינו במכולת, שמים במיקרוגל על 2-5 דקות, מוציאים, שמים בקערה ואוכלים
    (אם מישהו צריך עזרה נוספת או מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית)
    בתאבון
    [​IMG]
     
  3. Ilan

    Ilan Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    2,634
    לייקים שהתקבלו:
    0
    [​IMG]
     
  4. John Frusciante

    John Frusciante Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/04
    הודעות:
    146
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה בסדר...
    נראה לי שאני כבר יסתדר בהכנת הפוקפורן... [​IMG]
     
  5. שבצ'נקו

    שבצ'נקו Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/03
    הודעות:
    1,382
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פופקורן,בשר מוכן להכנה במיקרוגל,פרוסות וסנדויצ'ים, זהו...
     
  6. ראול

    ראול Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/03
    הודעות:
    4,578
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מתעוררים בלילה, ורעבים רצח? רוצים לאכול משהו אבל לא כבד מדי?
    שימו לב.

    מצרכים:
    2 פרוסות לחם
    2 ביצים
    קצת מלח
    קצת חמאה

    אופן הכנה:
    חותכים בלבן של הלחם (אני די בטוח שיש לזה מילה) עיגול בקוטר הכי גדול שהלחם מרשה (כחצי ס"מ מהקשה). שמים חמאה על מחבת ומחכים שתימס, על זה שמים את הלחם, מחכים חצי דקה ושוברים פנימה 2 ביצים. סוגרים את המחבת במכנסה ומחכים עד שהחלק התחתון יזהיב. הופעים ומחכים גם לצד השני.
    מי שאוהב את הביצים שלו קשות, שיעשה הכל על אש נמוכה מאוד; זה אמנם ייקח יותר זמן אבל זה ייצא יותר טעים.

    ארתור, בתאבון (עוד בהמשך.)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/8/04
  7. Paolo Maldini

    Paolo Maldini שחקן ותיקים

    הצטרף ב:
    ‏1/11/03
    הודעות:
    4,350
    לייקים שהתקבלו:
    9
    מין:
    זכר
    רעבים רצח?

    מתכון פשוט:

    1. לוקחים את הטלפון.
    2. מקשרים לפיצה האט.
    3. מזמינים פיצה (מן הסתם)
    4. מחכים לשליח
    5. כשהוא מגיע נותנים לו את הכסף ולוקחים את הפיצה
    6. [​IMG]
     
  8. Ljungberg 8

    Ljungberg 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/04
    הודעות:
    1,154
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משהו טעים רצח אבל נגמר מהר ולא ממש משביע
    לשים מרגרינה או שמן במחבת שמים מלוואח, כשהוא מוכן שמים אותו בצלחת ומורחים על כולו רסק עגבניות אח"כ שמים חתיכת גבינה באמצע ושמים 40 שניות במקרוגל (שלי) חותכים את זה ל4 חלקים ואוכלים את זה כמו משולשי פיצה... בתאבון
    אם זה מענין מישהו במקום שממנו אני בא קוראים לזה מלוואח פיצה
     
  9. RMCF

    RMCF Member

    הצטרף ב:
    ‏2/8/04
    הודעות:
    1,002
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טעמתי את זה פעם.
    בדיוק כמו שאמרת.
    נ.ב זה טעים.
     
  10. ראול

    ראול Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/03
    הודעות:
    4,578
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ליונברג, מתי אפשר לבוא ולהשתמש לך במיקרוגל?[​IMG]

    אממ... עוד רעיון זה להתחיל להכין את המלאווח ואז כשהוא עוד לא הספיק להשחים לשבור מתחתיו ביצה (להרים את המלאווח ולשבור על המחבת. אחרי זה להוריד.) ולחקות שתזהיב.
    אחרי זה לעשות אוו דבר בצד השני. זה מסביע כמו ארוחה ענקית.
    הולך הכי טוב עם פאנטה, לא הבנתי למה אבל זה ככה.

    ארתור, אהרוני (?)
     
  11. E-tam-R

    E-tam-R Member

    הצטרף ב:
    ‏15/5/04
    הודעות:
    703
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואי המתכון של איתי ממש טוב, ניסיתי אותו כמה פעמים.. אני מכיר אותו

    מתכון בן זונה! [​IMG]
     
  12. John Frusciante

    John Frusciante Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/04
    הודעות:
    146
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יופי,אחלה מתכון,אהבתי...
    אבל לפני שאתה רושם מתכונים,תשים לב שאתה נותן את כול הפרטים! [​IMG]
    איפה המספר של "פיצה האט"?
    איפה המחיר ליחידת פיצה?
    תוך כמה זמן בערך האוכל לשרותך?

    ת'אמת?
    שיקרתי,סתם חרא של מתכון...
    תהיה יותר מדיוק.
    [​IMG]
     
  13. Ljungberg 8

    Ljungberg 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/04
    הודעות:
    1,154
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ימים א-ד בין 6 ל6 וחצי 1.20 שקל ל-10 שניות, הנחות לחיילים
     
  14. Gianzola

    Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏16/2/04
    הודעות:
    7,972
    לייקים שהתקבלו:
    1,124
    אצלי התאילנדית מכינה.
     
  15. Ljungberg 8

    Ljungberg 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/04
    הודעות:
    1,154
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש כסף אה?
    לא משנה עוד בקשר למלוואח אפשר לשים במלוואח שעוד לא הספיק להתבשל עד הסוף גבינה בולגרית וצהובה ולא ניסיתי אבל נראה לי טעים להוסיף גם זיתים
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!