מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. uri מנהלים

:aa1: ב'לה סטאמפה' כותבים שמילאן הולכת להאריך את חוזהו של קרלו אנצ'לוטי בשנתיים נוספות. לאמור, החוזה שהיה אמור להסתיים ביוני 2010 יוערך עד יוני 2012, זאת כדי למנוע את חטיפתו ע"י חסרי הכשרון מלונדון.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/09
  2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בעבר התנגדתי יותר להישארותו של אנצ'לוטי במועדון אולם בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר מרוצה ממנו, אני מרוצה מאופן הטיפול בבוגד וברונאלדיניו, בכך שהוא הבין שהשמן וקאקה לא יכולים לשחק ביחד וכדי שהקבוצה תצליח צריך לתת לקאקה את המושכות. אבל זהו יתרון שברירי מאוד לנוכח ניהול המשחק המעורער שלו, החילופים המאוחרים שלו, אופן הטיפול שלו בצעירים וכל מה שהיה עם גורקוף (זו דעתי בכל אופן) וחוסר ההתעקשות שלו על רכש מתאים ואחריות גדולה למצב אליו הקבוצה הגיעה בשנתיים האחרונות עם ההגנה הרעועה והמזדקנת שבקורות מככבים ליצנים כמו דידה וקלאץ'.

המצב בשוק לא מבשר טובות אבל אולי זה יהיה צעד נכון לתת לו לעזוב לאנגליה שם על פי הרבה דיווחים כבר חתם בראשי תיבות ולתת לאלגרי או גאספריני או בכלל ספאלטי את המושכות.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/09
  3. 亚历山大帕托 Member

נסטה: "אני מתגעגע מאוד לכדורגל. עברה שנה מאז ששיחקתי במשחק רשמי, אמנם בחודש שעבר התחלתי באימונים קלים עם הקבוצה ואני רואה תקווה. אני לא יודע אם אחזור העונה או בתחילת העונה הבאה. ננסה עכשיו ואם לא אצליח, אעשה את הקאמבק מאוחר יותר. הכוונה היחידה של אלה שכותבים עליי היא להרע."

http://skylife.it/mediabin/08-%20Web/00-%20Portale/03-%20SKY%20Sport/02-%20Immagini/0705_maggio/24_05_07/RIENTRO_MILAN/parata_milan/nesta_pirlo_serginho--350_200.Xxx

מלך. מתגעגעים אליך.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שום מילה על ההתקפה היוצאת דופן של דון סילביו על יקירו אנצ'לוטי? ממזמן לא קראתי דברים כל כך קיצוניים ביחס לדברים שהוא המטיר עליו בעברו. אני מאוד מקווה שזה מקרב את התסריט שבו נתחיל עידן חדש עם מאמן חדש. קראתי כל מיני שטויות על כך שקרויף הציע למילאן ללכת על ואן באסטן. אז אם נלך על התסריט שאנצ'לוטי עוזב סביר להניח שהאחרון שהייתי רוצה שיגיע הוא ואן ואסטן. כישלון באייאקס ובנבחרת הולנד, לא ראיתי ממנו איזה עילוי טקטי שיתאים לליגה האיטלקית ומילאן ועם כל הכבוד לקריירה (ויש המון כבוד) עדיף להביא מאמן איטלקי למהדרין.

אגב הפירסומים על רונאלדיניו ופאלמייראס די הזויים אבל אני מרוצה מכך שיש שמועות שהשמן הלא יעיל עומד לעזוב.

5. uri מנהלים

שיתרכז בלעשות טוב למדינה ויפסיק לחלוק את הקפריזות שלו עם התקשורת. שתי הטענות שלו כלפי אנצ'לוטי הן: 1. "שלא שיתף שחקנים טכנים אשר טובים עם הכדור." הוא הרי לא התכוון לוידויז, אלא לאהובו רונאלדיניו. ואפילו יניב, שיעקוף בתור כדי לבקר את אנצ'לוטי, יסכים בוודאי שמאמנה הנוכחי של מילאן פעל בנושא רונאלדיניו מאוד נכון. 2. "שההגנה ספגה שערים מיותרים." כאשר סלע היסוד של ההגנה, נסטה, לא משחק כבר שנתיים מבלי שהנשיא עצמו יפריש כמה מיליונים לתחליף, כאשר גאטוזו גם הוא פצוע, אנצ'לוטי עשה את המקסימום עם מה שיש. והמקסימום הזה בכלל לא רע, להפך. ההגנה השניה בטיבה באיטליה עם 3 שערים יותר מזו שספגה אינטר בלבד.

ברור, כי אולי סוף כל סוף, אנצ'לוטי הפסיק העונה לומר "כן" לכל גחמותיו של ברלוסקוני. אז אם באמת יגיע מאמן חדש, זה יהיה רק אחד כזה אשר כמו הכלב על הדש בורד של האוטו, יהנהן בחיוב לכל הוראה שתצא מפיו של הבעלים.

למזלה של מילאן, מי שעומד כרגע בראש המועדון והוא המילה האחרונה זה גאליאני והלה התייחס לדבריו של הנשיא בצורה הבאה "אין לי שום כוונה להתייחס למה שאמר הנשיא".

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/09
  6. uri מנהלים

אגב, מילאן שיחקה היום משחק ידידות באלבניה מול הנבחרת המקומית. המשחק הסתיים ב- 3:3 משערים של רונאלדיניו, שבצ'נקו ואינזאגי. מילאן נצחה בפנדלים.

Kalac (Perucchini); Mattioni, Thiago Silva, Senderos (Darmian), Antonini; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Ronaldinho (Albertazzi), Pato (Kaka); Shevchenko (Inzaghi).

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

האשמה נופלת על ברלוסקוני וגם על אנצ'לוטי. סילביו לא משחרר כספים בשנים האחרונות, אולי זה בגלל שהוא מתפקד כראש ממשלה ולא רוצה להיראות כבזבזן בזמן משבר (והרי זה ברלוסקוני והדבר הכי חשוב לו זה דימוי עצמי) ואנצ'לוטי שיש לו שריטה של חילופים מאוחרים, ניהול משחק מגוחך, נותן חרא של יחס לצעירים אבל לא הכל שחור. הוא טקטיקן עליון ולא סתם ריאל וצ'לסי מזילים עליו ריר כבר הרבה שנים.

אני מאוד מעריך את היחס שלו לבוגד ולשמן ומקווה שזה גם יראה לשניהם את הדלת החוצה.

8. uri מנהלים

יניב, באמת ובתמים, אתה חושב שיש איזשהו מאמן אחר שהיה מצליח להשיג עם הסגל הנוכחי ועם הפציעות (נסטה, גאטוזו, בוריילו ובל נשכח את אביאטי ואת החודשים ללא פירלו וקאקא ובנונרה) שהיה מוציא מהקבוצה יותר ממה שאנצ'לוטי סחט העונה? אני, חושב - פרט לקאפלו אבל זו כבר הגחמה האישית שלי - שאין אחד שהיה מצליח יותר.

9. Joel Gion Member

בדיוק כמו שאורי כתב, ישר עלתה לי לראש תמונתו של הקופיף עם שיני השפן כשקראתי את דבריו של סילביו. "לא משתף מספיק שחקנים עם יכולת טיפול בכדור", נו באמת. התבטאות שמתאימה לאוהד מתלהב וחסר מושג בן 15, לא לבעלים של קבוצה שמנהל אותה כבר 20 שנה ואמור להבין דבר או שניים.
    רונאלדיניו וקאקה זה פשוט עסק שלא עובד ביחד, יותר מזה - גם כשקאקה היה פצוע ורונאלדיניו שיחק יחד עם סיידורף במערך עץ האשוח, הוא היה רוב הזמן עלוב. אז נכון שמדי פעם הוא נותן פס גדול שמשאיר את החלוץ במצב לגול, אבל מעבר לזה הוא לא תורם הרבה. הוא אדיש, עצלן, לא ממושמע טקטית ובגדול נראה כאילו הוא פשוט לא מבין אילו תכונות בסיסיות צריך בשביל להצליח באיטליה. אם על ההתנהלות של אנצ'לוטי עם גורקוף עוד היה מקום לבוא אליו בטענות, הרי שעם הברזילאי זה פשוט מגוחך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/5/09
  10. 亚历山大帕托 Member

הסיבה היחידה שאנחנו לא בראש הטבלה היא הפציעות. אנצ'לוטי הצליח מעל ומעבר עם מה שנתנו לו. יניב כרגיל קופץ בכל הזדמנות בה אנצ'לוטי תחת אש וקורא לפיטוריו, כאשר הוא מתעלם מהעובדה הזאת ונשען על אסון איסטנבול שלא חזה במו עיניו, והטיפול בפחדן הצרפתי שקיבל אינספור דקות עקרות, וזה שדרמיאן לא מוכשר כמו מאלדיני בשביל לתפוס מקום בהרכב, וכו' וכו'.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

תעשה לי טובה, אתה בעצמך טענת אחרי המשחק מול ברמן שהגיע הזמן לחילופי משמרות אבל חכה, אני די בטוח שתטען שנסחפת אחרי הרגשות שלך באותו הזמן ולא חשבת באמת.

אני חושב שהוא מיצה את עצמו, אני לא אאשים אותו בכל תחלואות העולם. אני לא אחזור לטראומה בטורקיה אבל יש למאמן חלק בהתמוטטות שהייתה אחרי המחצית, דבר שני באמת שנמאס לי כבר לחזור על זה כמה וכמה פעמים שהוא יותר מידי בשנים האחרונות מגיב מאוחר מידי לאירועים על המגרש ואח"כ הכל נראה אחרת.

דיברתי על כך השבוע עם אנדריי, אני חושב שאם יבוא פיוס בינו לבין הצרפתי המוכשר, אם הוא יחליט שהוא נותן צ'אנסים לצעירים ובאמת רוצה לשלב אותם אז לא יהיה מישהו שמח יותר ממני כי מאוד מעריך אותו למרות הכל, לא איכפת לי לראות מאמן אחר אבל יש לי תחושה שאני אאלץ לראות את השמן הורס לי את הקבוצה אז במשוואה הזאת אני מעדיף את אנצ'לוטי.

12. 亚历山大帕托 Member

כמו שזה היה ברור מלכתחילה, ברלוסקוני לא אמר שום דבר שהזכיר את אנצ'לוטי כאשם. גליאני אמר שהנשיא היה המום כששמע על זה ושאין לו שום כוונה לשנות את התכנית והיא שאנצ'לוטי יהיה מאמנה של מילאן בעונה הבאה.

עוד ידיעה משמחת: סוכנו ואחיו של רונאלדיניו טוען שיש אפשרות שהוא יצטרף לקבוצה אירופאית גדולה.

13. yonmu Member

אני לא בטוח כמה זה משמח אותי. אמנם רונאלדיניו לא היה טוב העונה וזה מגעיל לראות אותו משחק בלי אכפתיות, אבל לדעתי יש סיכוי טוב מאוד שבעונה הבאה זה ישתנה, בגלל שיש מונדיאל בסופה.

14. 亚历山大帕托 Member

דוקא עניין המונדיאל אמור להוות בשבילו מוטיבציה לעבור קבוצה. לא חושב שהוא ישתנה לעולם.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

זה לא משנה שיש מונדיאל בסוף העונה הבאה, הוא הפך להיות שחקן עצלן וחובב יתר של מסיבות. הוא לא מצליח לשחק ביחד עם קאקה ובהרכב הפותח אני מעדיף שחקן שרץ ומתאמץ במקום אחד שעומד במקום ומחכה שהמשיח יגיע.

אני מאחל לו בהצלחה בכל קבוצה, אינטר לא מחפשת מישהו בתפקיד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx