מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איזה צביעות: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...ool/7605682.stm

אפילו גליאני והצוות הטכני לא היה עושים את זה.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

נשבר לי מברלוסקוני הזה, אם הוא בממשלה, מילאן רק נהרסת. ורק פרחות מפגרות הוא ממנה לממשלה.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אבי לאונרדו לא יביא מהפכה איתו, הוא ימשיך באותה הדרך של אנצ'לוטי, כל הגוורדיה הישנה תמשיך, רונאלדיניו ימשיך להרוס את הקבוצה, סיידורף ופירלו ימשיכו לקבל קרדיט בלתי נגמר והכל יהיה כמו שהיה רק שדבר אחד משנה וזה חוסר הניסיון הבולט של לאונרדו שאפילו לא מחזיק בתעודת מאמן. אני די פסימי כעת בכל מה שנוגע לקיץ הקרוב. חבל שאנחנו לא מקבלים מאמן איטלקי.

אגב תפסיקו לדבר על גורקוף, הוא כבר לא יחזור. גם לאונרדו לא יהיה בעדו וישנה העובדה שהוא מעוניין להישאר בצרפת.

4. THE STRETFORD END Member

צביעות?
    מה הקשר בין הקטע של איך נפרדו ממנו(קהל,תפאורה,סיבוב פרידה על הדשא)שעליו דיברנו
    לבין הקטע הפרופר מקצועי בינו לבין בניטז?

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לא משנה אם זה קהל או הנהלה, שניהם צריכים להתייחס בצורה מכובדת.

6. THE STRETFORD END Member

שחקנים נזרקו או נמכרו או עזבו קבוצות כאלה ואחרות בנסיבות כאלה ואחרות בצורות כאלה ואחרות,
    בדיוק כמו בכל מקום עבודה אחר,לפעמים הדרך חלקה ונעימה יותר,לפעמים לא,
    לפעמים עם משקעים ולפעמים לא,
    אבל אין קשר בין זה לבין צורה של קהל שנפרד משחקן ששירת את המועדון כל-כך הרבה שנים,
    הנהלה זו הנהלה,מנג'ר זה מנג'ר וקהל אוהדים זה קהל אוהדים,
    יש יחסי עבודה בין שחקן להנהלה ולמנג'ר וזה משהו אחר לגמרי ולא קשור ליחסי שחקן - קהל.
    באנפילד הקהל ידע להיפרד מהיפייה בדרך מכובדת ומרגשת,
    בסן סירו עשו זאת גם כן עם מאלדיני אבל היה גם אקורד צורם מצד קן מסויים בקרב האוהדים.

7. milanezi22 Member

לא רמזתי לרגע שלאונרדו יביא שינוי, הרי זה ברור שאיש שהיה חלק מהריקבון של השנים האחרונות לא יוכל לדרוש רכש ראוי וסילוק הבאנקרים שחתומים עד 2012 במילאן.
    בכלל לא זכורים לי מקרים רבים בהם מילאן יצאה מופסת על שחקן שחתם אצלה על חוזה ארוך טווח.
    רק במידה ואיזה קבוצה תסכים לשלם את השכר הנוכחי שלהם, אבל ספק אם זה יקרה.
    ההנהלה לא תרצה לעשות מהפיכה ומבחינתה לאונרדו (איש שנמצא ביחסים מצויינים עם ההנהלה ויש לו אינטרסים לא להפגין מולם שרירים) הוא עוד כלי, או מריונטה, שיוכלו לשלוט עליו והמשיך במדיניות עגומה שלא מביאה תועלת לקבוצה.
    עם זאת להביא מקום שלישי או שני באיטליה של היום לא דורש יותר מדי מאמצים כשיש לך את פאטו,קאקא ואינזאגי בסגל.
    שים לב שהשינויים שאנצ'לוטי ביצע העונה היו מעטים מאוד. רובם בגלל הפציעות, אחרת היינו רואים את ה4-5-1 כל העונה כשגאטוזו,פירלו וסיידורף הם באנקרים בהרכב, אמברוזיני ורונאלדיניו מגיעים מהספסל, ויש רוטציה בין פאטו,פיפו ובוריילו כשפעם ב הוא עולה עם 2 חלוצים מול רג'ינה.

8. milanezi22 Member

המשימה של לאונרדו יוצאת לדרך. הפרוייקט? גורקוף!!!!
    לאונרדו וגליאני טסו לצרפת (יום ראשון הבא בורדו יכולה להפעיל את הסעיף בחוזה) כדי לשכנע את גורקוף לחזור. הליווי של לאונרדו שככל הנראה יהיה המאמן הבא של מילאן נועד כדי להבטיח לצרפתי רול מרכזי בשנה הבאה.
    אם יש תקווה לעתיד במילאן זה רק גורקוף.

לידיעה המלאה-מקור גאזטה

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/09
  9. uri מנהלים

הקוריירה טוענים שהסיבה המרכזית לנסיעה הזו היא בכדי לומר לצרפתי בארבע עיניים: "אתה תהיה שחקן מרכזי בשנה הבאה; אתה תחליף את קאקא." לפי הקוריירה מילאן נמצאת בגרעון של 67 מיליון אירו, הואיל וכך, תקריב את קאקא תמורת 65 מיליון אירו, כדי לחסות את החוב. עוד מפורסם שקלרנס סיידורף יעשה את הדרך ללונדון ביחד עם קארלו אנצ'לוטי כדי להמשיך לשתף איתו פעולה גם במדי צ'לסי.

10. yonmu Member

סידורף לצ'לסי, רק לי זה נשמע ממש הזוי?
    למפארד, באלאק, אסיין, דקו, ומיקל, ועכשיו גם סידורף?

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה? העיקר שנחתים את לאונרדו!
    לפי מה שקראתי אנחנו הולכים גם על הרננס ועל איזה מגן שמאלי מהליגה הברזילאית. אנחנו נהפוך לבדיחה. אני רוצה הרכב איטלקי עם נגיעות של עילויים ברזילאיים (סילבה, קאקה, פאטו) - לא את ההרכב השלישי של ברזיל עם נגיעות איטלקיות.

12. A. Arshavin Member

אני טס לאיטליה ואהיה שם בין ה-9 באוגוסט עד ל23.
    ידוע כבר על משחקי ידידות של מילאן(או שאולי הליגה כבר נפתחת) בין התאריכים האלה?

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה הסיכויים שפירלו עוזב את מילאן הקיץ?

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הידיעות מהיום בבוקר? יותר מסבירים. אני ממש לא אובייקטיבי, אז קשה לי להסתכל על זה מבחינה ריאלית. אם אני במקומך אני פשוט מחכה עוד קצת לראות מה ההתפתחויות ולראות איזה ידיעות מתפרסמות בתקשורת (והכי חשוב - מה המקור של הידיעות).

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

רשמית: גורקוף עזב את מילאן ונשאר בבורדו. אנחנו והליגה איבדנו פוטנציאל ענק לעתיד. העיקר שפו נשאר..

גליאני ואנצ'לוטי. תמותו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/09