מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובה במחשבה ראשונה: סעמק.
    תגובה במחשבה שנייה: זה עד כדי כך נורא?

אני טוען שגורקוף וקאקה לא יכולים לשחק ביחד, בדיוק כמו שרונאלדיניו וקאקה לא יכולים לשחק ביחד. אני מעדיף את קאקה על פני שני האחרים גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה סנטימנטלית. כואב לי מאוד לאבד כישרון כל-כך גדול, אבל זה לא סוף העולם כמו שזה נראה. אם נשתמש ב-15 המיליון האלה בתבונה, יכול להיות שזה אפילו לטובה. גליאני וברלוסוקני - הלך כישרון גדול, כדאי מאוד שתפצו על זה.*

*אני תמים, הא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/5/09
  2. XabiAlonso Member

אם מילאן תמכור את קאקה לריאל, היא בכלל תישאר קירחת משני הצדדים.
    פשוט טיפשות מצד הנהלת מילאן.

3. Joel Gion Member

אבל רוב הסיכויים שמילאן לא תמכור את קאקה הקיץ, לכן מדובר בהחלטה די מובנת בסופו של דבר. עם אנצ'לוטי, בלי אנצ'לוטי - אני בדיעה שגורקוף וקאקה לא מסוגלים לשחק יחד. מילא אם המערך הקבוע של הקבוצה היה עץ האשוח שקרלטו כל כך אוהב, אבל אני מאמין שהוא סוף סוף הפנים שהיכולת של פאטו מחייבת אותו לשחק כל הזמן עם חלוץ מטרה. השאלה לעונה נוספת הייתה אופציה יותר טובה ממכירה במחיר הזה, אבל בורדו עשתה בשכל ורכשה את מלוא כרטיסו.

גם מבחינתו של גורקוף מדובר בהחלטה טובה ונכונה, הוא ראוי להיות הרבה יותר מהמחליף של קאקה. חבל מבחינת מילאן בפרט והליגה בכלל שכשרון כזה גדול עוזב, אבל בסופו של דבר זה היה מהלך די צפוי והגיוני.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצם זה שהוא חתם כבר עכשיו, הסגיר לדעתי שגורקוף עצמו כבר יודע מי המאמן הבא של מילאן. החתימה שלו בבורדו אומרת שזה או אנצ'לוטי או לאונרדו (לא ממש מגלה יותר מדי). אפשר לחשוד שגורקוף סירב לשחק שוב פעם תחת אנצ'לוטי ושהוא לא סומך עליו שיתן לו מספיק דקות. אני מאמין גם שהוא הבין שאם לאונרדו המאמן, רונאלדיניו יהיה זה שיקבל את העדיפות בתור הקשר ההתקפי הנוסף.

5. milanezi22 Member

הגאזה מדווח, לאונרדו המאמן הבא של מילאן! החרזה רישמית יום שני
    כמו כן גורקוף החליט להישאר בבורדו, מילאן תקבל עליו 15 מיליון אירו. מטומטמים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
    גליאני מודיע, קאקא נישאר במילאן!

http://www.gazzetta.it/tools1024/includes/primapagina/primapagina_large.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/09
  6. 亚历山大帕托 Member

טיפשי מצידו של גורקוף להמשיך בבורדו לעוד עונה מאחר שהוא חייב להישאר שם עכשיו. אם זה מה שהוא רוצה - בית חם, כוס קפה וקוראסון שיחכו לו בניחותא - שיהיו לא בהצלחה. ברור לגמרי שהוא לא רצה לזרוק את עצמו שוב למצב של 50/50 במילאן, שם הוא שוב יוכל לפשל והקרדיט שצבר לעצמו העונה ייאבד. בקיצור, הוא מעולם לא היה שחקן נשמה או משהו כזה, סתם עוד צפרתי שעבר אצלנו. כמה שילמנו עליו לרן? 3 מ' אירו עם משכורת של מיליון במשך שנתיים? כסף לא רע עשינו עליו בסופו של דבר. אנחנו נזדקק לזה בקיץ.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שהולך במילאן זה פשוט קרקס...אם ליאונרדו יהיה מאמן במילאן זה בדיוק כמו שאבי נמני מאמן במכבי, מועדון כזה גדול, ויאמן אותו שחקן שהניסיון שלו באימון קבוצות בסדר גודל של מילאן שואף ל-0, אפילו שהוא היה שחקן נהדר. אני לא רואה את מילאן אם הקצב הזה ימשך בכלל מאיימת לא על אינטר ובטח שלא על יובה שתהיה הרבה יותר חזקה מהשנה...

באשר לגורקוף, מה יש לו בדיוק לחזור למילאן? הוא נתן עונה מצוינת בבורדו, מה גם שהסיכוי שלו לעבור למועדון כמו ריאל מדריד, ברצלונה, אחת האנגליות הוא הרבה יותר גדול בבורדו מאשר במילאן, מה גם שלדעתי הוא מכוון לספרד ולא לאיטליה. עם כמה שמילאן "עשתה" כסף לא רע, בורדו עם עונה נוספת כזו של גורקוף תמכור אותו פי שלוש ממה שקנתה אותו אם לא יותר, והיא צריכה את הכסף אני מאמין קצת יותר ממילאן.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/09
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יהיה זה באמת מגוחך לראות את ליאונרדו בתור המאמן הראשי של מילאן, אבל יובנטוס עליה "היא בטח לא תאיים" בעצמה קרובה מאוד להחתים שחקן עבר שלא קשור כלל לאימון של קבוצה בסריה א'.

9. Milanista3 Member

אני ממש לא מעודכן.
    לא עולים שמות בהקשר של מילאן?
    נכון שלפי מה שהבנתי יום שני יוכרז רשמית שלאונרדו יהיה מאמן מילאן ( נשמע מגוכך שבחור שלא אימן בחיים שלו יאמן את מילאן ,אבל גם גווארדיולה לפי מה שאני יודע לא אימן שום קבוצה בוגרת לפני כן אז ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) אז לפי ההגיון השמות אמורים לעלות אז.
    בכל מקרה , אם מילאן תמשיך בנוהל הרכש מהשנים האחרונות ועוד מאמן חסר ניסיון אנו נראה ביזיון גדול יותר ממה שהיינו רגילים.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכוונה שלי היתה מבחינת חומר שחקנים. (ליובה כמובן) באשר לאינטר מוריניו יכול להיות רגוע

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/09
  11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה מקום להשוות עם גווארדיולה, כי האחרון אימן לפני זה שנתיים את קבוצת בארסה ב', שמשחקת בליגה נמוכה אבל מקצוענית בספרד.

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/09
  12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

רשמית:: הגאזטה דלה ספורט מודיע על כך שאנצ'לוטי פירסם הצהרה שבה הודיע שהוא סיים את תפקידו כמאמן מילאן.

http://tugues.primera-clase.com/wp-content/uploads/carlo-ancelotti.Xxx

לא יאמן את מילאן בעונה הבאה עם הפנים לאנגליה ככל הנראה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/09
  13. Joel Gion Member

חבל, גם מבחינת מילאן (בעיקר כשהמחליף הולך להיות לאונרדו) ובעיקר מבחינת הקאלצ'ו אם הוא באמת עוזב לאנגליה.
    לא פעם הוא אמר שהוא מעוניין לאמן את רומא, אין זמן מתאים מזה להגיע לבירה כמחליף של ספאלטי. מצידי שיחזור אלינו לקדנצייה שנייה, כבר די סלחתי לו על כל השטויות שהוא עשה אצלנו בזמנו. אפילו שילך חזרה לפארמה, יחליף את קונטה בבארי, יהפוך לעוזר של ליפי בנבחרת - רק שלא יעזוב את איטליה כמו קאפלו וטראפטוני.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הסיכוי היחידי שהוא יישאר עוד באיטליה זה אם רומא תירכש על ידי אותה קבוצת רוכשים מתוקשרת ותציע לו חוזה אחרת אני מתקשה להאמין שהוא יישאר באיטליה וגם ממילא הוא כבר חתום בצ'לסי בראשי תיבות, להערכתי מחר תצא כבר הודעה מטעם צ'לסי.

המחליף אמנם לא ראוי אבל הקדנצייה שלו הסתיימה וטוב שכך, גם אם נתעלם מאסון איסטנבול שם היה לו חלק לא קטן מהבחינה המנטלית בעיקר עדיין השנתיים האחרונות היו נוראיות מבחינת מילאן, היא נראתה לעיתים קרובות חסרת חשק, היו בעיות רכש, קידום צעירים וכדומה ובעיקר תחושה קשה וחמוצה של מאמן שהביא תארים רבים למועדון.

תודה רבה לך קרלו ובהצלחה באנגליה.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד אוהב את אנצ'לוטי ומעבר לאנגליה יגרום לי להוריד מערכו, בדיוק כמו שקרה לי עם קאפלו וטראפ'. אני גם מצטרף לקריאות הנואשות שקוראות לקרלו לחתום בויצ'נזה. כבר השלמתי עם עזיבה שלו את מילאן, אבל אנגליה?! עם כמה שליפי מעצבן עם בחירות השחקנים שלו, הוא חתיכת לאומן ואני מעריץ אותו על כך.
    אנצ'לוטי יכול לקחת את סיידורף אם הוא רוצה. אם הוא נוגע בפירלו.....