בוא נסדר קצת את העניינים: בספרד דיווחו שגליאני ובושקו לייטה (אביו וסוכנו של קאקה) נחתו במדריד כדי לדון עם פרז על עסקה. באיטליה דיווחו שבספרד מדווחים את הנ"ל. אחרי שעתיים, הגאזטה הצליחו לתפוס סוף סוף את גליאני, שאמר:"אני בחוף ברומאניה (מחוז באיטליה), לא במדריד". כרגע הדיבור באיטליה הוא על מקור ספרדי הזוי שהדליף חארטה אחת ענקית. בואו נחכה להתפתחויות.
עכשיו מדווחים שגליאני אכן נסע/נוסע למדריד כדי לבקר את פרז, אבל ללא קשר לעניין קאקה. אני אישית כבר לא יודע למה להאמין. כל דיווח יותר הזוי מהשני. קאקה אמר היום בבוקר שאין לאוהדי מילאן מה לדאוג, כי הוא לא מעוניין לעבור ושהוא ספציפית מבקש מהתקשורת להפסיק לדבר איתו על העניין, מכיוון שזה סופי. ובכל זאת, אני, אוהד מילאן, מודאג.
שוב יעבור עלינו קיץ עמוס בשמועות על קאקה, די נמאס לי מריאל מדריד והרדיפה האין סופית שלה אחרי קאקה. קראתי היום ראיון עם מלדיני וגם הוא חושב שמינוי לאונרדו הוא סיכון גדול מידי עבור מילאן ובכל הנוגע לפאטו, א' אני יודע שגם אנצ'לוטי לא באמת מאמין שזה עומד לקרות וב' אין מצב שהוא למכירה אלא אם אנחנו קרובים לקריסה כלכלית וזה לא על הפרק.
אלוהים ישמור זה באמת נראה רע, גם הגאזטה וגם מדיהאסט מדווחים שהעיסקה כמעט סגורה. גליאני צריך ללכת עם שומר ראש מהיום. זה מה שמגיע לאוהדים המפגרים שנמצאים במילאנו ומקבלים את גזר הדין.
סגור חברה סגור, האס, המארקה, MD(אלמונדו דפוריטיבו), הגאזטה ושאר עיתוני איטליה אומרים שזה סגור, סגור ועוד מעט ההודעה הרישמית. קאקא בריאל.
למילאן יש בעיות כלכליות - בסדר, אפשר להבין. אבל עדיף למכור חמישה שחקנים בינוניים מאשר את קאקא. גם עם קאקא מילאן הייתה קבוצה שרחוקה משלמות(חלוץ נוסף ליד פאטו למשל למרות שאינזאגי נכנס כל עונה לחודש-חודשיים של הבקעות ללא הפסקה, קשר התקפי נוסף למשל כגיבוי לסיידרוף ההולך והדועך ואולי גם בלם ), אז עכשיו בכלל הקבוצה הולכת צעד אחורה לעבר הבינוניות. המכירה הזאת גם מסמלת משהו שאומר כאילו מילאן הוא מועדון נחות יותר שכבר מתקשה לשמור על השחקנים הטובים ביותר שלו. אבל לדעתי כבר כמה שנים שמילאן מסתפקת במועט. הזכייה בליגת האלופות לפני שנתיים די סינוורה את הקבוצה. לגבי אנצ'לוטי - הוא סוגר תקופה יפה במילאן אבל יש תחושה שלפחות מבחינת הזירה המקומית, מילאן לא עשתה מספיק. אליפות אחת בלבד בשמונה שנים. אנצ'לוטי מיצא את עצמו במילאן ולדעתי הוא היה צריך לעזוב לפניכן. יכול להיות שיש לו אגב חלק בבינוניות שעוטפת את הקבוצה בשנתיים האחרונות, אולי הוא לא התעקש מספיק על רכש או לא דרש לשנות. לגבי המאמן החדש, אני לא כל-כך יודע מה לומר עליו, אני מקווה בשביל מילאן שהוא יהיה הימור מוצלח, למרות שאני הייתי מעדיף את ואן באסטן. אני חושב שזה היה יכול לעבוד.
אוי אוי אם זה נכון, זאת לא תהיה אחת המכות הגדולות רק למילאן, גם כן לליגה שלנו ששחקנים כמו קאקה וזלאטן החזיקו אותה בטופ בשנים האחרונות. בכל מקרה, אני מתפלל שזה יתברר כעוד המצאה של העיתונות. נחכה ונראה!
טוב זה סגור שהוא עוזב אבל השאלה היא לאן. באיטליה מעדכנים שאנצ'לוטי התערב וביקש מאברמוביץ' שישלם יותר ויביא אותו לצ'לסי. מילאן פושטת רגל, שסילביו יספר עד מחר את סיפור האין כסף שלו. אחד המועדונים הגדולים בעולם לא יכול להרשות לעצמו לוותר על הנכס הכי גדול שבו הוא מחזיק. אין לו תחליף ראוי ובצעד שכזה הוא מניף דגל לבן על היותה של מילאן תחרותית באירופה ובליגה. זאת מכה לליגה האיטלקית שמאבדת את הכוכב הגדול ביותר שלה, זלאטן בדרך וזאת בדרך להתמוטטות.
אם אני מבין נכון את הלך העניינים, אני לא רואה מה יש לנו לעשות יותר מדי בנדון. מגוחך לחשוב שה-issue פה הוא מיליון יותר או מיליון פחות ואני יותר ממשוכנע שזה בא מתוך קאקה. אולי אפילו לא במובן של לבוא ולבקש מברלוסקוני שימכור אותו, אלא יותר בשתיקה ובדברים שקורים מאחורי הקלעים ואנחנו לא מודעים אליהם. אני גם לא כל כך כועס עליו כמו שכעסתי על הבוגד בשעתו כי מעבר ממילאן לריאל במתכונת הנוכחית זה סוג של שדרוג וצריך להגיד את זה, עם כל הצער והכאב. לכסף הגדול של מנצ'סטר סיטי הוא לא עזב כי הוא ידע שזה צעד שיכול לקבור לו את הקריירה. לא בדיוק מה שקורה כרגע... הדבר הזה, אגב, מכניס את העזיבה של גורקוף לפרספקטיבה שונה לגמרי ולדעתי נותן את החותמת הסופית על השתלטותו של רונאלדיניו על הקבוצה. שיהיה בהצלחה עם זה.
רגוע? הדבר האחרון שאני זה רגוע. בסך הכל ציינתי את מה שכנראה הולך לקרות, משהו שהייתה לי תחושת בטן חזקה לגביו ביום שבו רונאלדיניו חתם בקבוצה.
הדיווחים האחרונים אומרים שצ'לסי מנסה לגנוב לריאל את העיסקה. העיסקה עם ריאל כבר סגורה, גאליני ואביו של קאקא הגיעו היום לסנטייגו ברנבאו וסגרו את העיסקה, הדבר שמונע מיזה להיות רישמי היא צ'לסי שמציעה לקאקא 16 מיליון יורו בעונה(!) בעונה ריאל מציעה 9, רוב הסיכויים שקאקא יחתום במדריד. ממש טלנבולה.