כן, אתה צודק, הקהל בריאל מגעיל כולם רק מרימים מטפחות אין להם קהל ולכן הם חרא של קהל, אין מה לעשות...שיעבור לסיטי יש להם אחלה קהל אף פעם לא זורק בוז ואף פעם לא זורק מטפחות, אין מה לעשות ככה זה והכי חשוב שבספרד השופטים מכורים ובאנגליה לא אין מה לעשות... מצטרף בפעם הראשונה לעמי-תעשו סוף למחלה. קאקא? חשבתי שהוא מושלם. באמת שרציתי להאמין שהוא מושלם.
לא משנה מה יקרה מחר, קאקא ישאר בשבילי שחקן עם אישיות מדהימה ולא שגרתית. לפי איך שאני מבין את מהלך העניניים, ברלוסקוני הסכים למכור את קאקא בינואר ורק חוסר רצונו של השחקן לעבור למועדון כמו מנצ'סטר סיטי מנע את העזיבה. לא ציפיתי מקאקא שיהיה נאמן למילאן אחרי שהמועדון הסכים "להפטר" ממנו בשביל כסף. והיום, ברלוסקוני שוב הוכיח את חוסר נאמנותו לקאקא והסכים למכור אותו לריאל מדריד למרות רצונו של השחקן להשאר במילאן. הפעם לא מדובר במנצ'סטר סיטי אלא במועדון הכי מפואר בעולם וההחלטה שלו מובנת ומוצקת בעיניי. תודה רבה על השנים המדהימות בסריה א' ובהצלחה בהמשך. http://www.sport.it/fnts/sport/immagini/kakagalleria/600x500/kaka08.Xxx
קשה עגום להיות אוהד מילאן בשבועות האחרונים, לאבד את מאלדיני, אנצ'לוטי וקאקא. צורב ועצוב להיות אוהב הסריה A בשבועות האחרונים, לאבד את מאלדיני, אנצ'לוטי וקאקא. בנימה אישית, אם בכל זאת אצטרך למצוא נקודת אור בודדת, אומר שמבחינתי קל לי יותר שמדובר בקאקא ולא בפירלו, אך ספק אם יש כאן כאלה שיזדהו עם תחושתי זו, ויראו בנקודה הזו אור. מכל מקום, בואו נקווה, הן אוהדי מילאן והן כל אוהבי הכדורגל האילקי, שה-80 מיליון אירו שנוספו בתקופה האחרונה לחשבונו של מיסטר ברלוסקוני תשמשנה את המועדון לבניה מחדש ולא לכיסוי חובות. :aaa15:
מתייי כבר יגיע היום הזה שניפטר מגליאני,הבנאדם אידיוט מפגר שזה פשוט לא יאמן כול הכדורגל כמעט נמצא בשבר כלכלי ועדיין קבוצות שומרות על הכוכבים שלהם. ההעברה הזאת לא תעבור בשתיקה מצד אוהדי מילאן שהולכים לעשות לו גהנום בתקופה הקרובה
כמה זמן אתה אוהד מילאן? אם לא התעדכנת אז מאוד שקט במילאנו וגם מסכת השקרים של גליאני עברה לו בשקט, מילאן יכולה להתכונן בשקט לעונה בינונית להחריד אבל לפחות לא נשמע יותר את הקישקושים של גליאני. אני לא יודע בדיוק מה הלך שם מאחורי הקלעים אבל אף אחד לא יוצא טוב בסיפור הזה.
מה לא מובן ? ריאל מדריד היא קבוצה בדיחה ,בדיחה מהלכת . קבוצה חלשה ברמות מטורפות ,אין להם כלום ,שום בסיס שום כלום . אין פוטנציאל ,הגנה על הפנים ,קישור חמאה חלוצים שלא מספקים את הסחורה עם ראול שכבר מעבר לשיא . אז ריצה של 18 משחקים ללא הפסד בליגה לא קשה במיוחד לא עושה לי את זה ,מצטער . 6-2 בבית מבארסה ,4-0 מליברפול . ריאל פשוט קבוצה חלשה . אם מסתכלים גם על התמונה הכוללת ,הקריזות שלפיהם הם מנהלים את הקבוצה ,כמה מאמנים הועזבו ,באמת שאני לא מבין את קאקא שיורד מדרגה .
מסכים איתך בכל מילה. מעולם לא קראתי הודעה שיותר הסכמתי איתה בפורום. ריאל מדריד קבוצה עלובה, אוסף של שחקנים חסרי כישרון וללא קשר לכדורגל. צריך לאסור עליהם לשחק. אין ספק שקסיאס שוער אוברייטד ברמות מטורפות, אם זה תלוי בי אני מביא את דודו אוואט במקומו, זה שוער אמיתי - הוא עצר פנדל של רונאלדיניו. יש לי רעיון, אולי גם נביא את אלון חרזי במקום סרחיו ראמוס, לחרזי יש אופי וכישרון מנהיגות.. הוא צריך להחליף את ראמוס שיותר מתאים להיות דוגמנית.. גם את פפה שמתאים להיות שחקן מתאים הייתי מעיף בשביל להביא עציץ, הוא יעשה עבודה טובה יותר מהפורטוגלי. אני גם חושב שצריך לזרוק את לאסנה דיארה, הוא גמד שלא מספיק טוב, גל אלברמן יעשה את העבודה טוב יותר. היגוואין כבש הרבה גולים העונה בפוקס, היה לו הרבה מזל, אבל הוא לא מתקרב אפילו לקרסוליו של ברק בדש (אגדה!). אני מקווה שתמשיך לכתוב פה את דעותיך המגוונות, אני נהנה לקרוא אותן, אני חושב שאתה צריך להתחיל לכתוב באתר ספורט כלשהו תמורת כסף.
התאשפזתי ביום ראשון באסף הרופא לשמע החדשות על עזיבתו של אנצ'לוטי. עכשיו השתחררתי ואני רואה שהמצב לא השתפר עם כל השמועות על קאקא. נראה לי אני חוזר לשם, פחות סיוט ממה שקורה עכשיו במילאן.
הודעות נוספות בנוגע לריאל מדריד ימחקו. יש שמועות על איומים מרומזים של ה"ברון" (ההוא ששולט בקורבה, אותו אחד שאירגן את המפגן נגד מאלדיני). כל מיני דיבורים על חרם פוליטי על ברלוסקוני ושאר רמזים שאמורים להדאיג את הכיס של גליאני/ברלו'. מדווחים גם בינתיים ש-65 מיליון לא יספיקו יותר, ושההצעה של צ'לסי גרמה לגליאני להעלות את המחיר ל-80 מיליון.
היום הזה נהייה יותר ויותר ארוך,כול מה שאני עושה זה רק לראות סרטונים של קאקא במילאן. אני פשוט מתקשה לעכל לראות אותו בקבוצה אחרת זה פשוט לא נתפס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx צריך לשרוף את הבתים של גליאני וברלוסקוני על המהלך הזה
לגבי העזיבה של אנצ'לוטי ביינתים אין הרבה מה לומר, כי המחליף שלו חסר ניסיון ולא בטוח בכלל מה ההשפעה שלו על ההנהלה בכל הנוגע לבניית קבוצה חדשה. אם אחד כמו פאבאלי יישאר לעודדדדד עונה, זה המשך ישיר לפשעים של קודמו בתפקיד. במשך שנים יש לנו מחלקת נוער כושלת, ב-3 השנים האחרונות קשרים אחוריים הפכו לשם דבר במילאן כאילו שהם היו הסיבה העיקרית לזכיה ב2007. אנצ'לוטי הותיר אחריו שלד זקן, פצוע ומפורק שחתום על חוזים שמנים לעוד שנים רבות. זה לא המצב שהיה בברצלונה שם ראייקרד הוריש לפפ קבוצה צעירה עם אמביציות וטונות של כשרון. לא מספיק זה, שוחרר גם העתיד של מילאן, גורקוף שעשה בשכל ולא חזר למיטה החולה. כולנו חשבנו שהסיבה העיקרית לויתור עליו היתה להשאיר את הקבוצה לקאקא, אבל כעת שוב השחקן עם רגל וחצי מחוץ למועדון. הזהות של הקבוצה הולכת ונעלמת האם אנחנו הולכים לעידן פוסט קאקא, אחרי שכבר חווינו את "פוסט שבצנקו". אין שחקן שאין לו תחליף, אבל פה מדובר גם באדם ענק ללא אגו, אחד הכדורגלנים הגדולים בהיסטוריה. אם ההנהלה תעשה עם הכסף מה שיובנטוס עשתה מהמכירה של זידאן שהיה כוכב לא פחות ממה שקאקא היום, אולי זה יהיה לטובה, אבל מה הסיכויים לכך
משתגע איך מילאן לא התעקשה להחזיר את גורקוף.. אמרו שהוא היורש של קאקא, או משו כזה. ראיתי אותו בבורדו בהרבה משחקים השנה, התחרפנתי מהכישרון שלו. לא מבין את מילאן, את גורקוף כן, אבל לא את מילאן. ועוד כמה? 15 מילון יורו? אבל לך תדע מה קרה.. אי אפשר לדעת למען האמת. אישית, רוצה שמילאן תיהיה חזקה בעונה הבאה. טוב לליגה.
קראבליו לא מעוניין להמשיך בצ'לסי . זו ההזדמנות של מילאן להביא שחקן הגנה טוב, להביא קצת שמות לליגה האיטלקית , ואחלה סיפתח ללאונרדו . ---- נושא קאקא: אומנם הושג סיכום , אבל תגובת השחקן עדיין לא נתנה , וכן גם לא החתימה שלו . כלומר הוא יכול להגיד שהוא לא מעוניין לחתום פשוט באף מועדון ובכך להפיל את העסקה , נכון? (אני מאמין בכך , קצת נאיבי ? הייתי מעדיף את המילה אופטימי)