מוחמד בן ראשיד אלמקתום הוא השליט של אמירות דובאי, ראש הממשלה של שכל שבעת האמירויות ובנוסף סגן הנשיא של האמירויות.
הוא גם התעניין מאוד ברכישת ליברפול עד לפני שנה בערך,עושה רושם שהוא מנסה להתחכות אחרי היריבים מאבו-דאבי וגם לקנות איזו בייבי קטנה משלו.
הרופא של ריאל טס לברזיל כדי לבצע את הבדיקות שיישלחו לריאל אך ורק במקרה שיינתן OK מהפגישה הערב במילאנו בין שלושת המוסקטרים. מה חדש פה בדיוק?
טוב ראש הממשלה עסוק בהדיפת פרשיות החשק שלו ודחה כצפוי את ההכרעה למחר בערב כאשר בשיחזור אותו ערב בינואר יישבו מיליוני אוהדי מילאן מול המחשב ויחכו מול 5 אתרים שונים לעידכונים. יניב, לא אופטימי.
וכמובן איך אפשר בלי הפנינה היומית של האיש: "אם זה היה תלוי בי, קאקה היה נשאר". וואלה. התירוץ שלי להשלמה עם עזיבה של ריקי הוא העובדה שהוא מסרב להכחיש משהו או להצהיר על הישארות. אם הוא היה נשאר במילאן, הוא לא היה צריך לחכות למסיבות עיתונאים והכרזות רשמיות למיניהן.
לפחות היה סותם את הפה עד הערב ולא יוצא בהצהרות לתקשורת, לפעמים קשה לי להבין איך הוא הגיע למעלה עם מצבור כזה של פליטות פה, אה ולא שכחתי: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx לעונת 09/10.
אמורה להיות מסיבת עיתונאים בסביבות 23:00-24:00 שבה המעבר יהיה רשמי, משום מה ב"גאזטה דלה ספורט" מפרסמים שסכום המכירה ירד משמעותית. נחכה לראות בעבור כמה צמד הדבילים מכרו אותו. הבילד הגרמני מפרסם שמילאן קרובה מאוד להחתים את דזקו. הסכום שהם מפרסמים די מוגזם (30 מיליון אירו) ולהערכתי אם זה אכן ייצא לפועל לא נעבור את ה-20. אם בכלל.
גליאני, לפי הדיווחים האחרונים, עומד למכור את קאקא בסכום מגוחך של 50 מליון פאונד/ 58 מליון יורו (גליאני עצמו דיבר על 70 מליון יורו, כלומר 60 מליון פאונד. לאיפה לעזאזל הלכו 10 מליון פאונד?). לפי אותם דיווחים, מילאן צפויה לקנות את דזקו, שחקן שבינתיים נתן רק עונה אחת גדולה, (אמרתי להביא צעירים- לא אמרתי לשלם עליהם סכומים מופקעים) ב30 מליון יורו, כלומר יותר ממחצית הסכום שתקבל על קאקא. זה כשהיא עוד אמורה לכסות חובות במה שישאר, ואפשר לוותר על לראות עוד רכש... אם הדיווחים ההזוים האלה נכונים, באמת שהגענו לשפל... איזה תירוץ יש ללמכור במחיר כל-כך נמוך?
דז'קו כבר עונה שניה אחד החלוצים הטובים בליגה. זה שבעונה שעברה זה התאפיין בפחות שערים לא אומר כלום על השחקן. ואם אתם שואלים אותי הוא יהיה בעתיד אחד החלוצים הטובים ביבשת. מומלץ, מומלץ, מומלץ!
הגרמנים אוהבים להצהיר מחירים מוגזמים על החלוצים שלהם שלא שווים חצי מזה, אבל במקרה של דזקו אני חושב שישתלם לנו לגמרי לרכוש אותו בסביבות ה-20 מ' אירו.
ואני יגיד מה שאמרתי גם בפורום הגרמני, דז'קו לטעמי טוב יותר מגומז שנמכר לאחרונה לבווארים תמורת 35 מיליון יורו...
גם לדעתי יש לו יותר פוטנציאל להצליח ברמות הגבוהות ולהיות חלוץ מטרה פורה יותר, ויש לו גם וורסטאליות שאין לגומז. אמנם כל זה לא מצדיק תג מחיר שעולה על 20 מ' אירו. נ.ב.: אתה בטוח לגבי המספרים? קראתי שהוא נמכר בקצת פחות מ-30 מ'.