וואו, איזו טעות קשה... אני לא מבין את ההתעקשות על רונאלדיניו. השחקן לא הראה שיפור בעונה האחרונה ולא עושה שום מאמץ להשתפר. מה גורם להם לחשוב שזה השחקן שיכול להחליף את קאקה, ויותר מזה - להוביל את מילאן לתארים. בזמנו כששבצ'נקו עזב, הקבוצה עוד היתה במצב לא רע יחסית לעכשיו והיה את קאקה שהיה צריך לשדרג את עצמו. אבל קאקה היה בן 24... מה גורם להם לחשוב שרונאלדיניו שכבר נושק ל-30 ונמצא בירידה מתמדת יהיה המושיע?
30 מיליון + 5 מיליון יורו מיסים ובנוסף שטוטגארט תקבל אחוזים במידה ותמכור אותו הלאה. בקיצור לפחות 35 מיליון יורו הוא עלה לבווארים שלא יודעים מה לעשות עם הממון שלהם כנראה ...
היה פה משהו מסריח כבר בעונה שעברה שהוא הובא למועדון מתוך הערצה של ברלוסקוני אליו. הוא צריך כסף וכנראה שהוא יודע שעל פו לא יקפצו הרבה ובטח לא ישלמו אותו מחיר. אגב כדאי מאוד לגליאני שהמחיר יעלה על 60 אחרת זה ייראה עוד יותר רע עבור "הגאון הפיננסי".
התחושה שלי לגבי דזקו בגדול היא טובה. הוא אמנם מגיע מליגה הרבה פחות קשוחה מהאיטלקית- אבל כן אפשר לראות שיש לו הרבה כוח. הדיוק שלו בבעיטה הוא פנומנלי. אבל עדיין, ברור שלא שווה להוציא עליו 30 מליון ולסתום את הגולל על רכישות נוספות. בהתחלה כשקראתי את הסכום של הזה גיכחתי, אבל כשראיתי שהגאזטה מצוטט אותו לקחתי הרבה יותר ברצינות.
מאז שהעסק עם קאקה התפרסם, עובר לי בראש משהו מאוד ברור בכל מה שקשור לרכש: דזקו, הרנאנס ואולי עוד בלם איטלקי צעיר בזול שיהווה גיבוי יחד עם בונרה. אולי זה קצת אופטימי, אבל אני מניח שהקארמה חייבת להחזיר לי על זה שפאולו, קרלו וריקי נלקחו ממני תוך שבוע וחצי.
:aa1: קאקא עזב לריאל מדריד. לפי הדיווחים, מילאן קיבלה כ-65 מ' אירו. קאקא חתם ל-6 שנים בהן ירוויח 9 מ' אירו נטו לעונה.
לא יודע איפה קראת אבל בצ'אנל רשום 65 מיליון ליש"ט שזה 75 מיליון יורו ההופכים את קאקה לשחקן היקר בהכל הזמנים. עריכה: טוב, הם שינו עכשיו ל-60 מיליון ככה שכנראה הם באמת לא סגורים על עצמם וזה מה שהסוכן רשם.
בעניין קאקא, צר לי אבל אני לא קונה את הסיפור של הבעיות הכלכליות סורי, לא עליי. עם 65 מיליון אירו (דמי כיס לאחד כמו ברלוסקוני), ש30-40 מהם ילכו לרכש אפשר לחסות אולי את המשכורת של קאלאדזה ל3 שנים (24 מיליון) זה לא סוד שקאקא הוא שחקן תחרותי וברגע שהוא הרגיש שבמילאן אין לו טעם להמשיך, וכמובן שהפלטפורמה האידיאלית למעבר נוצרה, כשגם ההנהלה לא עמדה בדרכו הוא עשה את הצעד. גיל 27, יש לו עוד שנים רבות בקריירה. השחקן היקר בהיסטוריה עד היום. אני את שלי אמרתי לפני כמה ימים כשהשלמתי עם העזיבה הצפויה. אני לא מאשים את ההנהלה בכך שלקחו את הכסף כי זו לא הסיבה האמיתית. אני מאשים אותם שהשתינו על כל העולם דרך אנצ'לוטי,פאבאלי,אמרסון,קאלאדזה והרשימה עוד ארוכה , דבר שגרם בסופו של דבר גם לקאקא להישבר.
איפה קאקא בכל העניין? הכל טוב ויפה לגבי האתגר החדש שהוא רואה בריאל מדריד אבל האם להחזיר את מילאן לתארים ולגדולה זה לא אתגר מספיק טוב? התירוץ שלו כי ככה הוא עוזר למילאן בבעיות הכספיות שיש לה...האם הכסף של שיטי לא היה עוזר? יכול להיות שאני טועה אבל האם שיטי לא הסכימה לשלם יותר עבורו? בכל זאת לפני כמה חודשים הוא עמד על מרפסת ביתו והצהיר אמונים למילאן עד סוף הקריירה, יכול להיות שכל מה שהיה נחוץ אז זו אולי הצעה מקבוצה ומקום אטרקטיבי יותר ואז לא היינו רואים את הפסטיבל שהיה סביבו וסביב הנאמנות שלו? הרי גם אז מילאן הסכימה לכסף של שיטי ומי שמנע את המעבר היה קאקא עצמו שלא הסכים לכך, חצי שנה אחרי ופתאום הכל השתנה, אז הסרתי את הכובע בפניו,היום אני מחזיר את הכובע לראש, אין מה לעשות,יש דיבורים על נאמנות ויש מעשים, מאלדיני,בארזי,גיגס,סקולס,דל פיירו והדומים להם לא צריכים לדבר על נאמנות,הם פשוט עושים אותה, קאקא כמו הרבה אחרים,לא,ברגע שיש הצעה מספיק טובה עבורם.
האמת היא איפשהו באמצע. נכון, לקאקא היתה המילה האחרונה, אבל ההנהלה עשתה הכל כדי להראות שהיא מעדיפה את הכסף על פניו. אני מאמין לו כשהוא אומר שזו לא היתה ההחלטה שלו בלבד ובטוח שהיה נשאר אם מילאן היתה מסרבת להצעה של ריאל, אך אני לא קונה לרגע את התמימות שלו ("לא רציתי לעזוב") אחרי פלירטים של שנים עם ריאל. הנאמנות שלו בסופו של דבר לא היתה מושלמת, אך אני לא מאשים אותו. כל הטעויות שעשתה ההנהלה מאז הזכיה ב-2007 הביאו אותנו עד הלום ותוך שנתיים ירדנו מנכסינו כאחד המועדונים הגדולים. אפשר היה לנהל אחרת גם במשבר כלכלי.
שחקן לא יכול לשמור אמונים למועדון שמטרתו היא למכור את השחקן כדי להרוויח עליו כסף. אני נוטה להאמין לו שרצה להשאר במילאן כפי שטען היום. קאקא זכה בכל התארים האפשריים בקריירה שלו, נחשב לסמל בעיניי האוהדים ועם משכורת מהגדולות בעולם, לא הייתה לו שום סיבה לעזוב אם לא הרצון של ברלוסקוני לעשות עליו קופה כדי לסגור את החובות שלו. לדעתי כבר בינואר קאקא הבין שלא ישאר במילאן אך סירב להצעה של סיטי כדי לא להרוס את הקריירה המפוארת שלו, במיוחד כשהוא מחוזר במשך שנים על ידי מועדון ענק כמו ריאל מדריד.
גיזרת דז'קו מתחממת: http://www.gazzetta.it/primapagina/ http://www.corrieredellosport.it/Edicola.shtml הסוכן שלו מאידך אומר שהכל שמועות ושטוב לדז'קו בוולפסבורג. השקט שלפני הסערה אם אתם שואלים אותי.
קאקא רצה לעזוב יותר ממה שברלוסקוני רצה למכור, תצטרכו להשלים עם זה במוקדם או במאוחר אין לו מה לעשות בקבוצה בה קאלאדזה ופאבאלי הם גורמים מרכזיים וכבר 3 שנים מאכילה את כולם בחרטות שהיא רצה לסקודטו הוא בן 27 , יש לו אמביציות שבמילאן הוא לא ממש יכול לממש כשסיידורף ופירלו באנקרים ויש 3 נגרים בסגל, ולפני כן היו 4-5. להגיד את זה בפומבי קאקא לא יכול, אז הוא בוחר לעשות את זה בהסכמה עם ההנהלה שלקחה את האש לכיוונה הרי ה65 מיליון האלה לא יחסו את החובות. מכירת החולצות לא תעלה בשל העזיבה שלו וגם לא מכירה של כרטיסים ושאר הדברים שמילאן היתה מתפרנסת מהם בזכותו של קאקא. אם היה מדובר בסכום של 100-120 מיליון היתי מסכים, אבל סכום מגוחך של 65 מיליון, כשמנגד על איזה דזקו או אדביור דורשים 30-35 , ומריו גומז נמכר לבאיירן ב35 אין באמת כיסוי חובות. אתה גם צריך להבין שדידה חתם על חוזה בשווי 24 מיליון, כך גם קאלאדזה, בוריילו, זאמברוטה, סיידורף, פירלו, אינזאגי והרשימה מאוד ארוכה. כל שחקן שמשתכר בכ4 מיליון נקי, ברלוסקוני מוציא עליו 7 ברוטו מהקופה של המועדון. גם אם נצא מנקודת הנחה שהוא ריצה להשתמש ב65 מיליון האלה לחסות איזשהם חובות, הוא מוציא פה סכום כפול מזה בשנה רק על משכורות לשחקנים שלא מגיע לשחק לשחק בבית שאן. גם אם אנחנו לא מבינים בכדורגל, אפשר להסתכל על התוצאות עם קראקים כמו קאקא, פירלו ופאטו הגענו למקום חמישי ושלישי בשנתיים האחרונות ולפני 3 שנים למקום הרביעי. כל אידיוט מבין שיש פה בעיה עם הסגל, אבל משום מה גליאני מתעקש שהם אלה ששווים כל אירו. אנשים שיכולים ללמד עסקים וכלכלה את התותחים הגדולים ביותר בשוק, מוכרים שחקן במחיר בדיחה של חצי מהמשכורות של הקבוצה בשנה. האם קאקא שווה חצי שנה משכורות? זה לא קצת מעליב את האינטלגנציה? מישהו פה בכלל רואה את האבסורד? כן 65 מיליון זה סכום אסטרונומי, אבל האבסורד זה ההתנהלות עם המשכורות של הקבוצה והופכת את היסקה הזו ללא פחות מליצנית. אם תיקחו את זה עוד צעד אחד קדימה (קצת חשיבה אל מאחורי הקלעים של הויה טוראטי), תבין שקאקא הוא זה שרצה לעזוב ומה שהוא נאלץ להגיד במסיבת העיתונאים היה רק כדי לגרום לאוהדים לחשוב שהמשבר הכלכלי הוביל את המהלך. אכן המשבר הכלכי מה שתגיד , המיליארדים של סילביו במקומם כולל הכוסיות שהוא מביא לוילה שלו מדי שבוע
אם כבר בנאמנות עסקינן, אז פאטו דווקא נאמן, אך לא למילאן, אלא לקארלו אנצ'לוטי. זה מתוך הראיון שנתן הלילה ל'גאזטה דלו ספורט': "לפני הכל אדבר עם אנצ'לוטי, אחר כך אפגש עם אנשי מילאן. ברלוסקוני אומר שבוודאות אשאר? כמו שכבר אמרתי שום דבר עוד לא הוחלט לפני שאדבר עם אנצ'לוטי. הוא בן אדם מדהים שעזר לי המון. לפני שאחליט על עתידי אני רוצה לדבר איתו." milanezi22 וואוו, אתה כל כך מייגע. לא נראה לי שהייתה הודעה אחת שלך שלא חזרת על שמם של פאבאלי וקאלדזה לפחות פעמיים. אתה מאוהב או משהו... די תתקדם!