מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אורי נדמה לי כתב את הקטע ההוא.

2. milanezi22 Member

פעם אורי היה בחור רציני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    היום אחרי שאלאדינו ג'ילארדינו הגיע להרוס את פיורנטינה (נו אופנס לדעתי ברוקי היה אשם באי ההצלחה שלו במילאן), אורי החליט לרקום מזימות עם גליאני ובנוסף לדידה להחתים עוד כמה "אלופי עולם" על חוזי "41" (כן ככה קוראים לזה היום)
    בדיחה שהחלה עם דידה מסתיימת עכשיו עם סוללה שלמה שתפסה את ההנהלה "על חם".

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/09
  3. uri מנהלים

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/confused5.Xxx

4. 亚历山大帕托 Member

ציסוקו (?) שיתף שהוא יכול לשחק בשני האגפים אך מעדיף בשמאל.

5. milanezi22 Member

האם לדעתכם יש סבירות שמילאן מכרה עשרות משחקים בשנים האחרונות? (לאו דווקא למועדון מסויים אלא לגורמים בעולם התחתון שיכולים להיות קשורים גם לאיומים על מאמן או שחקנים)
    אני כבר לא מדבר על ההופעה המבזה בריאזור, 4-0 לקבוצה בינונית. או פתיחת הרגליים במחצית השניה בצ'מפיונס 2007. כאילו איפה ראיתם קבוצה שמפרקת את היריבה 3-0 ואז הופכת את עורה כאילו הפכו לאמפולי. אנחנו מוצאים את גאטוזו ברחבה מבצע פנדל ברוטלי ברחבה בגמר האלופות.

אחר כך מגיע העידן בו אנצ'לוטי ממאמן גאון הופך לליצן החצר עם חילופים לא ברורים, שחקנים שלא מתאימים לכפר סבא מוצאים עצמם במאני טיים על המגרש, ואם לא דיי בכך גם מתוגמלים במשכורות.
    משום מה לא זכור לי שבאיזשהיא קבוצת צמרת היו כל כך הרבה דברים לא הגיוניים לאורך תקופה כה ארוכה.

אחרי הקאלצ'פולי ב2006 , שום דבר לא יפתיע אותי. אומנם הטענות שהעלתי זה סתם משהו הזוי שלפעמים עובר לי בראש כשאני נזכר בשלל המעשים שתיארתי. גם שאני אנסה לשכנע את עצמי לעולם לא אוכל להבין מה קרה באיסטמבול ובריאזור. זה שחקנים שאני מכיר, מודע ליכולות שלהם, לניסיון שלהם ועדיין נראה כאילו משהו על טבעי גרם לנפילות הללו.
    אבל הרבה יותר כואב לראות את מה שהתרחש בשנתיים האחרונות בליגה, ובמיוחד בסגל ובניהול המשחק.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדעה שלי? אתה מבלה הרבה יותר מדי זמן פנוי במחשבות.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בחייאת אבי אתה רק גורם לעצמך להיראות רע.

לעניין המנטלי יש השפעה עצומה על הכדורגל ולעיתים יש התרופפות עצבים, הכנה מנטלית לקויה של המאמן ועוד אלף ושתיים סיבות שונות למקרים שתיארת.

אין ובאמת שאני מנסה להיכנס להיגיון כאן שום סיבה שמילאן תעשה דברים כאלה, אין יותר הזוי ולא מציאותי מכך.

חצי גמר גביע אופ"א. דורטומנד משפילה 0-4 את מילאן אבל בגומלין הכל נראה אחרת וכמעט נגמר אחרת כאשר מילאן מגיבה בשלישייה לרשת של הגרמנים וכמעט מבצעת מהפך. האם גם אז דורטמונד חשבה למכור את המשחק?

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבי, משחקים מהגודל האלה לא מוכרים. ליגת האלופות? במידה והגורמים שמכרו את המשחק לא שילמו 10 מיליון יורו למילאן(אם לא יותר) אז זה לא משתלם למילאן. בקיצור, לא הגיוני.
    זה כדורגל, אם כל פעם שקבוצה הייתה מובילה 3-0 היא הייתה מנצחת המשחק הזה היה הופך לכמעט חסר טעם.

9. 亚历山大帕托 Member

כאילו כל השטויות שהוא אמר עד היום לא גרמו לו להיראות רע? לא מפתיע בכלל.

"גאטוזו ברחבה מבצע פנדל ברוטלי ברחבה בגמר האלופות" :aaarofl:. די, תעזוב אותנו.

10. milanezi22 Member

נגיד שליגת האלופות זו באמת הגזמה פראית (לא שאני חושב שהיתה שם מכירה אלא סתם מעניין לראות מה אתם חושבים על זה), אבל מה שקורה בליגה בשנתיים האחרונות לא נראה הגיוני.

אנדרי אחד כמוך היה מגיב באותה צורה גם אם היתי מעלה את אותה טענה עוד לפני שפרשת הקאלצ'פולי התפוצצה וגליאני שיבץ שופטים.
    אין פה אחד באסוקר שמכיר אותך ויכול להגיד שהיית מודה שהיתה שחיתות, עוד לפני שזה הוכח ומישהו ניסה לעלות את הדיון הזה בפורום.
    ומי שנראה רע זה דווקא אתה, כבר שנתיים רצוף זכית בתואר הנכבד וכנראה שזה רק גורם לך לרצות ולהמשיך לקחת אותו כל שנה מחדש.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/09
  11. 亚历山大帕托 Member

היום אנטוניני וסוכנו נפגשים עם גליאני במשרדי ויה טוראטי, כנראה כדי להאריך את חוזהו.

זמברוטה, ציסוקו, אבאטה ואנטוניני - יכול להיות מבטיח.

12. 亚历山大帕托 Member

:aa1: מילאן ופארמה הגיעו להסכם לפיו פאלוסקי ישחק עונה נוספת במדי ג'אלובלו.

הפגישה עם אנטוניני שמטרתה היתה לחדש את חוזהו כנראה קיבלה מפנה שלילי כי אחריה לוקה נראה עצבני וסירב להתראיין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/6/09
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שמועות שסגרנו עם נשיא קליארי על רכישה של מארקטי לקראת העונה הבאה. אומרים שדידה יתן את העונה האחרונה שלו במילאן ושהחל מעונת 10/11 מארקטי יאבק על אפודת השוער הראשון יחד עם אביאטי. מדובר בסכום של 6-8 מיליון יורו.

אם זה נכון - כל הכבוד לגליאני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

14. 亚历山大帕托 Member

סגר לקראת עונת 2010/11?

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הידיעות ב-TMW, כן.