מילאן 08/09 :: בונים קבוצה חדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏30/6/08.

1. 亚历山大帕托 Member

גליאני מתכוון לקצץ כמה עשרות מיליונים מתקציב השכר השנתי, ודידה יהיה בין הבולטים שיעזבו בעקבות כך. אתה חושב שהוא יילך ראש בקרחת? אנחנו לא צ'לסי.

2. milanezi22 Member

למי יקצץ משכורת לפירלו? במילאן זו בעיה
    אם כבר אז קיצוץ גורף לכל הקבוצה (אולי חוץ מקאקא)

3. 亚历山大帕托 Member

קיצוץ ע"י שחרור והבאת שחקנים שישתכרו בפחות.

4. עודד (אוהד הצלחות) Member

המדיניות בשנים האחרונות הייתה שיותר זול להשאירה בחינם שחקן במשכורת שערורייתית או להביא מישהו בחינם ולתת לו משוכרת שערורייתית, מאשר לקנות שחקן חדש ולתת לומ משכורת שפויה. אני לא מאמין שאפשר לשחרר שחקן מחוזה של מיליונים בלי פיצויי ענק, ולא נראה לי שכולם פתאום יגלו לויאליות מיוחדת ויוותרו על הפיצויים. ככה שזה לא כזה זול וחסכוני

5. 亚历山大帕托 Member

החוזים של קאלאץ', מאלדיני, אמרסון והבוגד יסתיימו הקיץ. לפחות 10 מ' יירדו מהגב. גם דידה צפוי להימכר, כך שזה עוד חסכון.

6. עודד (אוהד הצלחות) Member

איפה פורסם שהחוזה של הבוגד נגמר השנה?

7. 亚历山大帕托 Member

הוא נמצא אצלנו בהשאלה. בקיץ הוא אמור לחזור לצ'לסי שלא ברור מה תעשה איתו ולמי היא תוכל למכור את העגלה השבורה הזאת. אלא אם כן שוב ינסו לסגור איזו עסקה עם מילאן, אבל לא סביר שהפעם ברלוסקוני שוב יסכים לפתוח את ליבו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/3/09
  8. עודד (אוהד הצלחות) Member

אני לא זוכר בשום שלב שפורסם אם הוא בהשאלה או שנרכש. ואם ברלוסקוני הביא אותו מתוך אהבה אישית, למרות שלא היה לו מה לתרום לקבוצה, הוא יעשה את זה שוב.

שוב, אני לא רואה את דידה נמכר... החוזים היחיד שירדו מהגב זה מאלדיני, קאלאץ ואמרסון, כשהמשכורות של השניים הראשונים הן יחסית נמוכות.

9. 亚历山大帕托 Member

לא פורסם באופן רשמי כי בצ'לסי דרשו להשאיר את פרטי העסקה בסתר מסיבות ברורות, אבל זה היה כתוב בכל כלי תקשורתי. מאז תחילת הקיץ הם שתקו וגרמו לאוהדים שלהם לשכוח מהנושא, אבל התקופה הפתטית שהבוגד עבר בסאן סירו העונה תיאלץ אותם להכיר בעובדה שהחוזה שלו בגשר הוא עד 2010 ומילאן לא מתכוונת לרחם יותר. אפילו באתר הרשמי של צ'לסי התחילו לעדכן עליו בידיעות על שחקנים מושאלים.

10. milanezi22 Member

גליאני מדבר על המצב הכלכלי ועל הקיץ הצפוי:
    א. יהיו יותר טריידים מאשר קניות
    ב. (לאנדרי) לא יגיע שוער חדש! דידה וקאלאץ' יישארו והקבוצה תחכה לאביאטי

הידיעה מטוטומרקאטו (היה איתו ראיון קצר כך שזה אמין, הגול רק תירגם)
    http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...nt-milan-chief-

11. 亚历山大帕托 Member

מה אתה רוצה שהוא יענה בנושא מארקטי? שהשוער שצריך להחזיק אותנו במקום השלישי עד סוף העונה יעוף בקיץ? אם הוא באמת מתכוון לזה, אז למה הוא נפגש עם הסוכן של מרקאטי? ברור שהוא עושה חושבים לכאן ולכאן, אבל בינתיים לכל מה שהוא אומר בנושא אין משמעות כי אסור לערער את דידה.

12. uri מנהלים

בדיוק מה שבאתי לרשום, אך אנדרי "שולף ההודעות המהיר בפורום" הקדים אותי. מה אתה מצפה שהוא יגיד "אנחנו ננסה להיפתטר מדידה הקיץ" ,כאשר מדובר כרגע בשוער הראשון של הקבוצה...

מצד שני, קיים סיכוי שלא יצליחו להיפטר מדידה. במצב כזה אין טעם להביא שוער נוסף.

בעניין מארקטי, צעד מעולה מבחינת מילאן. אך, צעד בעייתי מבחינתו.

בעניין שבצ'נקו, זה וודאי: הוא מושאל.

13. milanezi22 Member

בנוגע לשחקנים חדשים אני פחות נוטה לייחס לזה חשיבות, אבל כמעט ולא זכור לי שגליאני דיבר על הישארות של שחקן זה או אחר, ואז לפתע הוא נמכר (טוב אל תביאו לי את ברוקי לדוגמא), במיוחד כשמדובר בשחקן ותיק תחת חוזה.
    הלוואי ומארקטי יגיע, אבל אם אכן תיחתם עימו עיסקה זה יהיה לעוד שנתיים אחרי שדידה יסיים את החוזה. גליאני לא ידבר מצד אחד על קשיים כלכלייים ומצד שני יוותר על ה4 מיליון של דידה לעונה הבאה

בכל אופן, כל אחד שיחשוב מה שהוא רוצה, בקיץ תזכיר לי אם דידה עף או לא...אם כן הקרדיט כולו שלך

נערך לאחרונה ב: ‏19/3/09
  14. 亚历山大帕托 Member

בכל המועדונים הגדולים יש שוער ראשון (ביובה ואינטר גם שני) שלא יוחלף בשום אופן, והנה מגיעה מילאן עם היסטוריה של הצלחות שוערי משנה. מה יש למארקטי לחשוב? זה די ודאי שאביאטי לא יספיק להתאושש עד תחילת העונה הבאה, ולא ברור בכלל אם זו תהיה פציעה כרונית שיסבול ממנה גם בעתיד. עדיף לו לתפוס את ההזדמנות הזאת אם הוא מעוניין ביותר מלהיות שוער ראשון עבור קבוצה בינונית-קטנה.

15. uri מנהלים

בופון דיבר עליו כיורש שלו בזמנו, ואני לחלוטין מסכים איתו. לדהיום, אין שוער איטלקי (מעל גיל 18) אם פוטנציאל יותר גדול משלו. להיות שוער מחליף, זה סכר עליו תתנתץ הקריירה שלו, לא משנה באיזה קבוצה.