אם הוא אכן יגיע אז אין לו מה להפסיד, ראשית אביאטי פצוע ולא אמור להתחיל את העונה ובהנחה שמארקטי יתפוס מומנטום אז הוא לא יירד במהירות לספסל וישנה אפשרות הפציעה. עדיף לו לנסות להתקדם ואם לא הוא תמיד יוכל לחתום בקבוצת מרכז טבלה, זה הצ'אנס הגדול שלו להתקדם לקבוצה גדולה.
לנאפולי יש את נבארו שנכון שהוא לא יציב העונה אבל הוא כישרון ובארגנטינה מדברים עליו טובות ומייעדים אותו לנבחרת הבוגרת.
שיערער את דידה כמה שרק אפשר, זה הדבר היחיד שעובד! ראית בשנים שהוא הרגיש בעל הבית בשער שאין סיכוי שיחליפו אותו, איזה כמות של בזיונות הוא הביא לנו (תשובת גליאני: "איזה בזיונות בדיוק? אליפות עולם ואליפות אירופה הוא הביא לך!"). הזינוק הצידה, ההצגה נגד סלטיק, השער העצמי בחצי גמר, ועוד פנינים היו כשהאפודה שלו הייתה בטוחה כמה שרק אפשר (לראיה, אפילו אחרי השער של קמביאסו הוא לא איבד את האפודה. רק אחרי שנפצע, וקאלאץ החליף אותו והיה טוב, זה קרה). דווקא כשהיה צריך להוכיח את עצמו, הוא נתן את ההופעות הטובות שלו. בכלליות יותר, השיטה הדפוקה הזאת של להשרות בטחון לא עובדת.כמובן שאסור כל הזמן להלחיץ ולאיים, אבל מילאן לקחו את זה לקיצוניות מטורפת. תראה את סיידורף, איזה עגלה הוא כשהמקום שלו מובטח ואיזה פנתר הוא נעשה כשמאיימים לו על חולצת ההרכב... תראה באיזה חוסר חשק פירלו משחק, מה קלאדזה מרשה לעצמו לעשות כשהוא יודע שהוא בכל מקרה לפני בונרה, וכו וכו וכו... מספיק עם ה"get out of jail free card policy" הזאת, היא לא נותנת כלום. וכשגליאני אומר שלא נראה שוער, אני מאמין לו. נראה בקיץ
אני לא מאמין שאני אומר את זה וזה בטוח ירים כמה גבות אבל במקרה ואנצ'לוטי יקבל את מה שהוא רוצה משמע חיזוק משמעותי לקבוצה אז יכול להיות שהוא יעשה יותר רוטציה ואני אוכל לסלוח יותר על ניהול משחקים ביזיוניים בעבר אז אולי אפשר לחשוב על להשאיר אותו בקבוצה מאחר ושאני חושב על האופציות של רייקארד או לאונדרו אני לא שמח מידי. הפעולות שהוא נוקט עם פו הדוב ועם הבוגד נתנו לו נקודות חיוביות אצלי.
כמו שחכמי הפורום פה אמרו, אנצ'לוטי כל שנה דורש רכש ולא מקבל, ובגלל קשיים כלכליים כאלה ואחרים אנו נאלצים לצפות שנה אחרי שנה במעלליהם של קאחה וחבריו. למה שהסיפור ישתנה השנה? לאנצ'י יש חוזה עד 2010 והוא צריך לכבד אותו, אני לא מוכן שייאם בעזיבה לריאל מדריד, אנחנו צריכים אותו בשנה הבאה כדי להביא סקודטו.
מסתבר שלא רק אני חושב שאנצ'לוטי הוא בובה של ההנהלה, גם מוריניו טוען את זה ועוד בפומבי http://sports.walla.co.il/?w=/316/1457504 אגב מצחיק להיזכר עכשיו בהצהרות הקיץ של גליאני על כך שלמילאן יש 6 בלמים כולל אמברוזיני. אם מילאן אחרי הזכיה בליגת האלופות קיבלה מאות מיליוני דולרים לקופה (היה כתב של דה מארקר לא מזמן באולפן האלופות ודיבר על הפסדים של 250 מיליון אירו מכך שריאל לא תגיע לגמר, אז על אחת כמה וכמה אפשר רק לשער כמה כסף נכנס לקופה של מילאן אחרי הזכיה), ולא עשתה כמעט רכש בכסף הזה שנה לאחר מכן+שלל טענות של גליאני שבקושי חיסינו את החובות של המועדון. אז מה נגיד על שנה הבאה? משבר כלכלי, ברלוסקוני כבר לא משקיע כמו פעם, אנצ'לוטי מאיים לכבד את החוזה, קרי עוד שנה, הזקנים מסרבים לפרוש, המילאן לאב לא רק שלא מועיל אלא מזיק לשחקנים, מגמה של חזרת זקנים ושחקנים מעבר לשיא רק גדלה.... איזה עתיד יש לנו? להילחם גם שנה הבאה על מקום בצ'מפיונס, עם הצהרות מפוצצות בתחילת עונה שזה סגל של סקודטו, וקשר אחורי זה או אחר יכול לשחק בלם? עוד כתבת "7 חטאים" על מילאן בONE http://www.one.co.il/Article/134258.html רק שפה הכותב עשה הנחות לאנצ'לוטי והפיל על ההנהלה והשחקנים
מאריגה הקנייתי של פארמה שעושה חיל פחות או יותר בסריה B מועמד למילאן על פי התקשורת האיטלקית כאשר מנגד קייאר שאני מאוד מחבב בדרך ליובנטוס שמאוד מעוניינת ותשיג זכות ראשונים על השחקן. אפרופו הגנה מה קרה עם אגר?
ברלוסקוני לגליאני: "ידענו מראש שהעונה הזאת לא נשיג כלום, אבל לפחות השגנו את מטרת המנויים, ועברנו את המשבר הכלכלי מבלי לספוג מכה כמו שאברמוביץ ספג" . גליאני: " כן ידידי, אמרתי לך שאם נביא את הברזילאים נמכור מספיק חולצות, הרי גם ככה אנחנו עוד חוגגים מהכסף של הזכייה ב2007, מזל שאף אחד לא יודע שחלק נכבד מהסכום זרם היישר לכיסנו..חיחי , תאמין לי ב20 השנים האחרונות הבאנו לפה מספיק תארים, כך שהאוהדים המפונקים האלה צריכים לשבת בשקט לפחות ל10 שנים, אנחנו ביינתים נספור את הכסף במדרגות". ברלוסקוני: "אני מכיר אותך כבר 30 שנה, ואף פעם לא איכזבת אותי בקטע העיסקי, אנחנו צוות מנצח. אגב תגיד, מה נעשה עם הבובה? כבר שנתיים שאנחנו מקבלים שריקות בוז בגלל הליצן הזה על הקווים, מזל שהוא סותם את הפה, והכסף זורם לכיס. נראה לי ניתן לו עוד עונה, לפחות הוא מעלה את הקבוצה השנה לליגת האלופות שם נעשה עוד כמה ג'ובות". גליאני: " סילביו הכתבים בגאזטה עושים לנו בעיות, פירסמו את המשכורות שחילקנו לדרג התחתון בקבוצה רק שישבו בשקט ויתנו לנו לנוח מהשנים הקשות. הם בסה"כ עומדים בציפיות, מקום 3-4 ועוד נישאר לנו עודף, ככה אנחנו לא עושים לעצמינו פדיחות עם צעירים מושתנים שיביישו את החולצות ". ברלוסקוני: " תשמע פעם היתי מריץ את האפסים האלה כמו בטירונות ומעיף אותם כמו גרביים, היום עייפתי מכל ההתעסקות הזאת, גם אני רוצה לנוח , העיקר שהעסק יטקטק כמו שצריך, אתה תדאג שלא יביישו אותנו יותר מדיי, ותשתדל לדבר עם רונאלדיניו שיפחית קצת מהארוחות גורמה שלו... כשהבאתי אותו היתי בטוח שתוך חצי שנה הוא יחזור לעצמו, אבל הוא מושפע לרעה מהזקנים בקבוצה ובקושי רץ באימונים, אולי טאסוטי יצליח לעזור לו קצת עם הדייטה" גליאני: "אין שום בעיה, יבוצע כמו שאתה אומר", אגב מה אתה אומר על ההצעה של הסעודים לקנות חלק מהקבוצה? ברלוסקוני: "תגיד לי אתה מסתלבט? מה ישאר לי אחרי הכהונה האחרונה בפרלמנט? שאני יסיים עם הפוליטיקה יהיה לי מה לעשות בסופי שבוע לפחות, אנחנו עוד נחזיר את מילאן לימים הגדולים. עם המיליארדים שעשינו בשנים האחרונות אני לא אבייש את עצמי מול איזה סעודי מסריח ואהפוך את הקבוצה לשייחים עם כפיות על הראש".
לאונרדו יוציא תעודת מאמן בקרוב, אך גליאני מצהיר שהברזילאי ימשיך בתפקידו הניהולי ולא יאמן את מילאן בעונה הבאה.
שוב מדברים על התלונות של קאקה בנוגע ליחס של רופאי מילאן בנוגע לפציעות החוזרות ונשנות שלו. קאקה כך נטען מספר שהרופאים בנבחרת טובים בהרבה מאלו של המועדון. בספרד ובאיטליה כבר מניחים הנחות שהוא עלול לעזוב לריאל מדריד בקיץ. אולי יחד עם אנצ'לוטי.