במסגרת פינתנו "שיימן תלמד", שוב אשדוד, מתוך וואן: "הנהלת מ.ס. אשדוד באה לקראת אוהדיה ותוציא מספר אוטובוסים למשחק בטדי. מרבית האוטובוסים ייצאו החל מהשעה 16.00 מהאצטדיון העירוני, כאשר הקבוצה מתכוונת להוציא אוטובוס מיוחד לשומרי שבת, בשעה 17.30. מחירי הכרטיסים סובסדו ויעמדו על 50 שקלים למבוגר ו-20 שקלים לחיילים, בני נוער, ילדים ונשים." ככה משווקים קבוצה.
נכון! כל הכבוד על מה שעושים באשדוד, באים לקראת הקהל באיך שרק אפשר, הורידו גדרות, מארגנים כרטיסים והסעות כל העונה. באמת יפה מאוד והלוואי שנראה עוד דברים כאלה בכדורגל.
צל"ש ענק להרצליה על הנצחון המרשים בקרית אליעזר אתמול. עוד יותר צל"ש לשיימן שהביא שני שחקנים ברמה כל כך גבוהה כמו השוער האוסטרלי ויאניק קמאנן הזה. מאיפה הגיע החלוץ הצרפתי? אפשר קצת פרטים עליו? התרשמתי לטובה מאוד
אני כבר לא יודעת איך לאכול את זה.. הפדיחה של השנה?הזלול של השנה? מי היה מאמין שמעצמה כמו מכבי חיפה תפסיד לקבוצה כמו הרצליה,עם כל הכבוד האמנתי בעיניים עצומות שאותם?אנחנו לוקחים בסיבוב.. זה יותר מהבושה והביזיון.. זה כבר הלזלזול המתמשך הזה! החל מזלזול בעצמכם כבני אדם,כשחקנים החל לקבוצה ועד לסמל ולאוהדים.. ת'מקסימום,או יותר נכון ת'מינימום במשחק אתם לא נותנים.. ואח"כ מתפלאים איך זה שחצי יציע ריק?תגידו תודה שהקופים עוד איתכם..למרות שאחרי אתמול אני כבר לא יודעת מה לומר.. מההקשר לאוהדי הצלחות?! זה הגיע לרמה מסוימת שאין בה שום קשר בדרך זו או אחרת לאוהד של קבוצה שנמצאת בטופ.. כי האכזבה היא אם לא הבנת לא מהכשלון לא מההפסד..את זה ניתן לקבל,זה חלק מהמשחק פעם מנצחים,פעם מפסידים.. האכזבה זה מהזילזול של השחקנים..בעצמם,בקבוצה,בסמל ובנו האוהדים.. שתמיד היו בשבילם ונתנו להם את הכי פידבק והכי הערכה ברגעים הקשים של הקבוצה וברגעים היותר מוצלחים שלה.. אבל לא,זה כבר שזילזלו בנו,ביזו אותנו הראו לנו בדיוק עד כמה "מעריכים" אותנו.. ואין מה להאשים את רוני לוי..נכון הוא לא ה-מאמן אבל הבעיה,היא כבר אך ורק בשחקנים! כי לעלות למגרש ולתת לקבוצה סוג 0 להוביל עלינו 4-0 ..אני אתן למה שכתוב בוואן לדבר בפני עצמו- "דקה 2 - 0:1 להרצליה הלם בקרית אליעזר!"
הרצליה השאילה את החלוץ הקרואטי איגור מוסטרניץ'. העונה הוא כבש כבר 11 שערים, ואם הרצליה ירצו הם יוכלו לקנות את הכרטיס שלו. http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.15995.html החיזוק שפרדי דויד ואריאל שיימן עושים ממש לא יאומן, כמה רכש לקבוצה כ''כ קטנה. ממש חיזוק גדול, כל הכבוד.
רק על ה- 4:0 בקריית אליעזר מגיע להרצליה להישאר בליגה. ובאמת, החיזוק המאסיבי של הרצליה בחלון ההעברות מאוד מפתיע...
כן מאיר שמיר,לא מאיר שמיר למי אכפת? דבר אחד בטוח שאם אנחנו יורדים העונה ליגה צריך לסגור את המועדון הזה לצמיתות.
סתם,שאוהדי הרצליה יהיו מודעים לזה. כי ברגע שגיא שמיר לא יקבל את דקות המשחק שלו, גם הספונסר עלול לברוח ולהשאיר את הקבוצה במצב לא נעים . תשאלו את אוהדי הפועל פתח תקווה.
זה שלא שהוא משקיע בלעדי כאן כמו שהיה בפ"ת אם הוא משקיע בכלל. שיימן מחזיק את הקבוצה כבר 8 שנים, והיה לנו סיכוי להישאר גם בלי החיזוקים האחרונים ככה שאני לא מתרגש יתר על המידה.
תגידו איך היהודי צרפתי שהגיע אלייכם? הוא חלוץ לא? הבנתי הוא שומר שבת עכשיו כל משחק חוץ הוא יהיה בבית מלון ויגיע ברגל למגרש
הוא שיחק מחצית בגביע הטוטו נגד הפועל פתח תקווה לפני חודש, נכנס במצב של 3-0 והראה פה ושם שיש לו כדורגל, להעמיק את הסגל לא יותר. הוא קשר. תמונה של החלוץ הקרואטי שהוחתם היום במועדון: http://www.maccabiherzeliya.com/maccabiherzeliya/upload/moserich.Xxx יוחאי אהרוני בדרך החוצה.
ממשיכים להתכונן לקראת מכבי תל אביב בשבת. סוף סוף אחרי כל כך הרבה משחקים יעמוד לרשות פרדי דוד סגל מלא לחלוטין. עדן בן בסט צפוי לפתוח בהרכב ודבר מאוד מעניין יהיה לראות מה יקרה בעמדת המגן הימני. איתן עזריה חזר בשבוע שעבר אחרי פציעה של חודש ולפני הפציעה הציג יכולת טובה מאוד, בעקבות הפציעה והיכולת החלשה של חי בן-לולו החתימו את ארז אליאב שעד עכשיו הוא מצויין. השאלה עכשיו היא מי יאבד את המקום בהרכב, אליאב,עזריה או טרטצקי משום שעזריה יכול לשחק גם כמגן שמאלי. החלוץ החדש איגור מוסטארליץ' צפוי להשתלב במהלך המשחק ואני מניח שבמשחק גביע הטוטו נגד נתניה הוא כבר יפתח בהרכב. אגב ראיתי היום את אילאסיו איסיאקו, כמה כואב הלב לראות אותו מסתובב עם קביים, מאחל לשוקי נגר שגמר לו את הקריירה אותו דבר. אילייה!!!!!!!!!!!!!!! http://mad.walla.co.il/w/18-200/203215-18.Xxx