מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. oranfu Member

יובאנוביץ' עם בעיות כשירות בשנתיים האחרונות. סביר שאצלנו יסבול גם.
    משאיר אותנו לפרקי זמן לא מבוטלים עם 2 חלוצים בסגל (כשאחד מהם זר לא ידוע ואחד דהן). רוטציות, כושר של שחקן, משחקי גביע...
    יותר מדי דקות פוטנציאליות לשחקן לא ברמה כמו דהן.

סברינה גם נאמר שלא בונים עליו לדעתי, גם מקבל דקות מוגבלות בקדם עונה כמה ששמתי לב.

גורי בינתיים שיחק באגף שמאל ככל ששמתי לב.
    סוף שיחק גם בימין.
    חזיזה שחקן גמור.
    נהואל יחזור מתישהו מהפציעה? מישהו בונה עליו למשהו?

חג'ג' גם לא להיט וגם לא שומר על כשירות.

סייף לא אופציה טובה להתקפה.

יש לנו כמות של שחקנים אבל מעט מאוד איכות.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/25 ב- 19:21
  2. VAR Member

אם יש לו בעיות כשירות אז זו גם כן החתמה מפגרת. היו יכולים להביא את סטיוארט, מלמד יגבה, דהן חלוץ שלישי and call it a day.

זה לא פוטבול מנג׳ר, אתה לא יכול לבנות סגל של 30 שחקנים עם 2 הרכבים ראשונים שווים ברמתם, למצוא דקות לכולם, לזכות בקלילות בכל התארים המקומיים + לעשות שמינית גמר ליגת האלופות וכולם יהיו שמחים.

אם יש בעיות כשירות צריך לטפל בשורש הבעיה ולא להביא 200 שחקנים כי זו גזירת גורל שתהיה מכת פציעות בכל עונה.

אגב גם אם יובאנוביץ׳ יחסיר הרבה זמן, יש את האופציה לשים את סבע 9 מזויף (לא עמדה זרה לו), גם זו אופציה שתילקח בחשבון לפני עומר דהן.

אם לא בונים על סברינה אני מצפה שיגיע זר במקומו, כמובן. אני לא מקבל את הרושם שזה הכיוון.

ממה שהבנתי המאמן החדש בונה על נהואל. אם זה מה שהוא רוצה אז תפאדל. לא רעיון טוב לעשות לו דווקא ולהנחית עליו שחקנים פחות מתאימים ממה שכבר יש לו בסגל.

גם אני לא התלהבתי מנהואל וסברינה בלשון המעטה בעונה שעברה אבל איזה שחקן כן היה אפילו חצי מהרמה שאתה רגיל לראות ממנו? ככה זה כשאין מאמן.

בסוף אתה יכול רק לקוות שהמאמן החדש יודע מה הוא עושה, אחרת זה לא משנה מי יגיע ומי יילך.