איזה הגזמה.בסיבוב הראשון הוא היה מצויין.מכל מיני סיבות חלה אחר כך ירידה במוטיבציה שלו והוא שיחק פחות טוב.אם אלישע חלוי יצליח לגרום לו לשחק כמו שהוא שיחק בתחילת השנה שעברה אז שווה להביא אותו. חוצמזה שכרגע אין לחיפה אופציות טובות יותר.
אז סיבוב אחד הוא טוב, אז? מה כאן נגמר המשחק? מה עם עוד 2 סיבובים? הוא שחקן מזלזל חסר מוטביצה ואני אישית לא הייתי רוצה לראות שחקן כזה במכבי חיפה. אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים ממנו.
וואלה סיבוב אחד רק הוא היה טוב אז הוא לא מספיק טוב בשביל הקבוצה שלנו. כמעט כל הקבוצה שלך שיחקה ככה בשני הסיבובים האחרונים. והסיבה ליכולת הזאת שהייתה בשני הסיבובים האחרונים, כבר לא נמצאת בקבוצה. ובתור מגלה כשרונות וסוכן שחקנים ידוע, בוא תגיד לי איזה שחקנים אתה יכול הביא שהרבה יותר טובים ממנו ?
אני לא מגלה כשרונות, ולא מאמן. בשביל זה יש סקואטרים בקבוצה. אני לא ראיתי ממנו משהו מיוחד. שחקן שעומד במקום לא עושה הרבה.
אז לא ראית טוב. אם לא שמת לב הוא החזיק לך את הקבוצה בזמן שהוא שיחק ביחד עם דוידוביץ', קינן מסיללה וכיאל. אבל אז בא הדבר הזה שנקרא רוני לוי והתחיל לתסכל אותו כמו שהוא יודע לתסכל. יש לשחקן הזה דברים שאין לכל שחקן. אולי המשקל זאת קצת בעיה, אבל אם לא יבוא איזה מאמן שיתסכל אותו, זאת לא בעיה להוריד 3-4 קילו.
שוב פעם אחי, כל אחד והדעה שלו. אני ראיתי ממנו יותר שחקן שמזלזל בקבוצה. מה הקשר לרוני לוי? הוא מאמן שהביא לחיפה 3 אליפיות רצוף, לא שוכחים דבר כזה. רנטו קיבל הרבה הזדמניות מרוני לוי. אבל מה שכן השנה אני מרוצה מהשקט שיש בקבוצה.
בעוד אנחנו מדברים על ראנטו , אנחנו נפרדים מרוסו, ראנטו צריך ללמוד מרוסו תמקצוענות שלו למשחק, אנחנו לא צריכים שחקנים עם בעיות אישיות וכל מיני דברים כאלה , אלישע לא צריך להיות פסיכולוג , שחקן צריך להיות מקצוען עד הסוף , נכון היו לו בעיות לצערי , אבל זה לא אומר שהוא צריך לקבל עוד הזדמנות במועדון כמו חיפה , רוצים את זה על חשבון הצעירים ?? שעוד פעם תבואו ותגידו למה ראנטו פותח על חשבון הצעירים ? די כבר באמת .
מזה קיבל הרבה הזדמנויות ? הוא הוכיח את עצמו. ואז שבאה הנפילה של הקבוצה כשכל הקבוצה שיחקה גועל נפש, רוני לוי לקח את רנאטו כאחראי בלעדי לזה וספסל אותו עד סוף העונה, אבל את החבר הטוב שלו רוסו שלא יכל לנשום כבר מדקה 20 הוא השאיר על המגרש עד שהוא ייזחל. זה הקשר לרוני לוי. את הקטע של הביא 3 אליפויות וכל זה טחנו פה מספיק. הביא 3 אליפויות, תודה רבה, אבל אחרי ה2 עונות האלה אני מאוד שמח שהוא לא פה, וגם לא ממש רוצה לראות אותו פה בעתיד.
ההבדל בין רוסו לראנטו , רוסו מקצוען אמיתי, אולי לא בעל כישרון רב כמו של ראנטו, אבל נלחם גם בגיל שכזה , נותן את כולו משקיע רץ וזה אנחנו אוהבים , לא כישרוניים ולא עושים עם זה כלום. אנחנו לא צריכים עוד איציק זוהר לכדורגל הישראלי ,
מה קשור תגיד לי מה ? תקרא שוב את ההודעה ותנסה להבין אותה מחדש. ולא אני לא משווה בין רנאטו לרוסו, לרנאטו יש עדיין מה לתרום לקבוצה ולרוסו אין, רנאטו יכול לשחק משחק שלם ורוסו בקושי שליש משחק. ולא שאני בא ללכלך פה על רוסו או משהו, סתם הבאתי דוגמא עליו להראות עד כמה רוני לוי לא מקצועי ותמיד מנסה לבאס לשחקנים את הצורה ולהראות שיש לו כוח.
לרוסו אין עוד מה לתרום לחיפה...? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx לא יודע איזה מין אוהד אתה של חיפה ואם בכלל ראית משק או 2 של חיפה מהעונה שעברה.... אבל אותו רוסו היה השחקן שהכי רצה והכי נלחם בירוק. ויש לו עוד שנה שנתיים לתרום ברמות האלה של הכדורגל שלנו ובטח עדיין להיות בולט.
לדעתי, להחזיר את רנאטו לקבוצה זה לקחת הימור גדול, אין לדעת איך הוא יתפקד אצל אלישע, אם הוא אכן יחזור וישחק כמו בשני שלישים האחרונים בעונה שעברה אז כל העסק הזה לא שווה מלכתחילה, מצד אחד יש לו כשרון ועל זה אין עוררין, מצד שני זה סכנה להחזיר אותו מכיוון שאצלו המושג חוסר מוטיבציה ורצון להשקיע יותר הכי בולטים. לפחות זה מה שאני ראיתי ממנו, זה לא משנה מי המאמן - רוני לוי, אלישע לוי או אייל לחמן, לשחקן הזה יש מצבי רוח שיכולים לשחק לטובתו ובעיקר לרעתו, עם כל האהבה שלי אליו, בעיקר בתרומה שלו בשליש הראשון בעונה שעברה, אני חושב שהכי נכון לעשות זה לוותר עליו!
אז בוא אני אגיד לך, הייתי בהרבה יותר ממשחק אחד או שניים של מכבי חיפה בעונה שעברה, ורוסו בדיוק כמו רנאטו מהסיבוב השני שיחק בדיוק באותו חוסר חשק. אם כשכל הקבוצה בסיבוב הראשון נלחמה ושיחקה טוב אז רוסו איכשהו מכל זה עוד הצליח להגיע לדקה ה60, אבל אחרי זה כמו שאמרתי כבר בדקה ה20 הוא טייל על המגרש. ובוא תגיד לי מה יש לרוסו לתרום למכבי חיפה ? אני מעדיף שילד בן 16 וחצי כמו אייל גולסה ישחק ולא הוא, אני מעדיף שזגורי ישחק, ובטח שמעדיף שרפאלוב ישחק(ועוד בלי רוני לוי על הקווים בכלל טוב). לרוסו אין כבר מה לתרום למכבי חיפה. כשתראה איך אותם השחקנים ששיחקו בעונה שעברה משחקים העונה תחת מאמן שהוא לא רוני לוי, תאמין לי שגם אתה תחשוב ככה.