מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. שגיא Guest

אני מעריך שעל הנייר מדובר בקבוצה טובה יותר מחיפה. יש להם הרבה כסף מאז הכניסה של רד בול ויש להם חלוץ ענק (פיזית) שכובש בלי הפסקה. מה גם שהם כבר התחילו את הליגה שלהם באוסטריה. בעונות האחרונות הם לא הצליחו ממש באירופה בעיקר בגלל הגרלות קשות. מתגובות שקראתי בפורום שלהם באתר הקבוצה רוב האוהדים שמחים שקיבלו את חיפה (בטח ביחס לקבוצות שיכלו לקבל) ומפגינים אופטימיות זהירה.

אני מתנחם בעובדה שהפעם האחרונה שחיפה הגיע לליגת האלופות זה גם קרה נגד קבוצה אוסטרית

2. Igi Member

http://one.co.il/Article/142106.html

שתי ידיעות די מוזרות. מצד אחד, מתחזקות ההערכות שקולמה ישאר. מצד שני, בלו שכבש צמד מול גלנטורן יעזוב. מצד שני שחושבים על זה, לבלו אין מקום בסגל העונה ועדיף להשאיל אותו באמת ולהביא זר במקומו.

3. שגיא Guest

כרגע הכל בלבולי מוח ואני לא מאמין לשום ידיעה בנושא. וואן היו צריכים כותרת ראשית, אז כתבו מה שכתבו. לא ביג דיל. לא כרגע.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מתוך ספורט 5:
    בקבוצה מודעים לכך שהסגל המונה 18 שחקנים בלבד, לא כולל אלון חרזי שאמור לפרוש אחרי משחקי הפלייאוף מול זלצבורג, לא יספיק בעונה שצפויה להיות מתישה.
    אחרי המשחקים מול זלצבורג צפויה חיפה להתחזק, כנראה בשני ישראלים, כאשר נכון לעכשיו השחקנים המועדפים הם יואב זיו (שיכול לשחק במספר תפקידים) ועומר גולן מלוקרן. בקבוצה היו שמחים לצרף את גל אלברמן או תמיר כהן, אבל העלויות שלהם גבוהות מדי.
    -----
    אני מאוד בעד להביא את עומר גולן, לא יודע מה מצב העניינים איתו בבלגיה במדי לוקרן, הוא הוכיח שלהבקיע שערים הוא יודע.
    לגבי יואב זיו, זה שהוא יכול לשחק בכמה תפקידים (עם דגש בתור מגן בשני האגפים) אז זה יכול לשחק לטובתנו.
    זה גם בריא וטוב שיהיה לנו בקבוצה מלחמה על עמדת המגן השמאלי, עם כל הכבוד לטאוטחה, הוא עדיין צעיר בשביל להשתלב ברוטציה בתור מגן שני.

נראה לאן יתפתחו העניינים.

5. REAL MADRID Member

אני לא מבין בשביל מה צריך את עומר גולן. חיפה גם ככה משחקת עם חלוץ אחד בלבד וארבייטמן מספיק טוב לדעתי על מנת להיות החלוץ הישראלי הבכיר שלנו.

חיזוק בדמותו של גל אלברמן יהיה מבורך.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא מבין בשביל מה להביא את עומר גולן,במילא יש דיבורים לשחרר את בלו כי יש לנו עודף בעמדה שלו,אז להביא עוד מישהו בעמדה שלו?
    ארביטמן כרגע בכושר טוב,זה נראה שהוא התבגר ומתחיל סוף סוף להבין מה רוצים ממנו אז בשביל מה להביא עוד שחקן בעמדה שלא צריך.
    שיביאו קשר אחורי,או שחקני הגנה.

7. ertyo Member

הדיבורים על לשחרר את בלו הם לא בגלל שיש עודף באותה עמדה, אלא בגלל שבלו הוא זר וחבל להשאיר שחקן זר בתור שחקן ספסל ולפי הפרסומים הכוונה היא להביא במקומו קשר שמאלי זר.
    אז אנחנו נשארים רק עם ארבייטמן ודבאלשוולי ויהיה לנו העונה לפחות עוד 6 משחקים באירופה{בלי קשר למשחקים נגד זלצבורג}ולא יהיה לנו באמת ספסל.
    יואב זיו יכול לשחק גם מגן ימני ושמאלי והוא יכול לשחק גם בקישור, בגלל שאין לנו עומק במגינים וגם בגלל שמשומר הוא שחקן בינוני זה יכול להיות החתמה טובה.
    אם נעלה לליגת האלופות{אני בספק}אז לא תהיה בעיה להביא את שניהם ועוד זר במקום בלו.
    הבעיה תהיה אם לא נעלה לליגת האלופות, כי בכל מקרה צריכים להתחזק בגלל שאין לנו סגל גדול, אני מקווה שבכל מקרה נביא 2-3 שחקנים כדי שיהיה סגל מספיק גדול להתמודד בכל המסגרות ואולי גם להגיע לשלבים מאוחרים באירופה.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון,אז צריך חלוץ שיבוא אחרי ארביטמן ולא אחד שיבוא לפניו.
    חוץ מזה שאנחנו לא משחקים עם 2 חלוצים,אז מה יעשו עם גולן?הוא יהיה על הספסל?

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לחיפה מה להביא את עומר גולן יש להם את ארבייטמן ודבלאשווילי ואת האמת? אם כבר רוצים לשחרר את בלו לקבוצה אחרת שיתחשל זה שוב מראה את הביזבוז בהשאלה של תומר חמד לקבוצה אחרת...אני לא חושב שהוא נופל מבלו ואם כבר הוא יתקדם כמה שיותר זה במכבי חיפה...

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב מארק יאנקו ישחק במשחק הראשון בין זלצבורג למכבי חיפה.

יאנקו לא שיחק במשחק הקודם עקב צהובים אותם קיבל אחד במשחק מול בוהמיינס ואחד נגד דינאמו זאגרב במשחק הראשון.

צהוב ראשון של יאנקו
    http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixtu...report=mbm.html

צהוב שני של יאנקו
    http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixtu...report=mbm.html

הוא לא היה בסגל במשחק הניצחון בזאגרב.

ואגב שעת המשחק הראשון היא רבע לעשר בלילה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/09
  11. Butragueño מנהלים

שיתמקד בקשר אחורי לצד קיאל, כי הרעיון לשתף בובה בשם "קולמה" במערך של חיפה לא הכי מוצלח.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים אני מרגיש שמתקרבים לפיצוץ בין רפאלוב לאלישע לוי...אני תומך בסוגייה הזאת 100 אחוז במאמן. נכון, לא תמיד צריך להוציא את הקשר, אבל מבחינתי הוא מראה חוסר יציבות נוראי. ברגע שאין לו עליות וירידות כל כך חדות אני אשנה את דעתי. יותר מדי שחקנים בליגה הישראלית מסתובבים בהרגשה שהם מעל לליגה שלנו. אני חושב שכל החבר'ה האלו צריכים להרגע ולהשקיע יותר באימונים ובמשחקים. אני לא פוסל את האפשרות שרפאלוב עסוק גם ביותר מדי דברים אחרים ולכן לא מתקדם, אלישע לוי רחוק מלהיות מאמן גדול, אבל בקטע הזה אני תומך בו במאת האחוזים.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא תומך בו ב-100 אחוז אבל כרגע זה נראה שהוא צודק,זה מאמן שני שכל הזמן מוציא את רפאלוב.

14. EladLR Member

וכנראה שיש סיבה לכך, לא?

הוא לא מצליח לעמוד בציפיות מולו, לא יכול לכבד את המאמן שלו, ולא מבין שהוא לא יציב ולכן נראה ככה.

ברגע שיבין את זה אולי הוא ישתפר. במקום שיתעסק בכדורגל, הוא מתעסק בלהעיף נעליים או דברים אחרים.

15. איגור .פ. Member

מגיע לרפאלוב להיות בחוץ קצת ,לחנך כוכבים וכשרונות חובה אז ככה שזה דבר מאוד נכון להושיב אותו על הספסל.