זו אמירה מטומטמת של איש מקצוע רע, לא מוצא דרך ליפות את זה. זו גם אמירה שמאוד לא מתאימה למאמן של מכבי תל אביב בעשור האחרון, אפרופו תיאוריות כמו "כל אחד שנוחת במועדון הבזוי והשחצני הזה בלה בלה בלה".
כן. בלי קשר, אני מבין שאדון "אופי לא קונים במכולת" לא בסגל היום ומעדיפים עליו את זה שנותנים לו להתאמן עם המועדון בעיקר מתוך רחמים.
אולי אם יונתן כהן לא היה עסוק בעקיצות עם אוהדי מכבי חיפה, הוא היה במקום אחר בקריירה שלו. הוא לא נראה כמו מקצוען.
בלי ציניות, כן זה אמירה סופר מטומטמת, אחרי המון זמן אני סוף סוף רואה שיש משהו שצריך לבקר ואשכרה מבקרים (גם שאתה אוהד את הקבוצה שממנה יצא הציטוט), סוף סוף הפוזיציה (לפחות כאן) לא מדברת. (ברדה למשל לא זכה לביקורת). זכור לי גם כל מיני ראיונות של איביץ' אחרי משחקים שלא היו מאה אחוז (לא זוכר בדיוק מה אמר), זה גם לא רק מאמנים, אבל פשוט כל שנה יוצא ציטוט הזוי משחקנים שלכם או כאלה שמזוהים אתכם (בעקיפין או במישרין). "הכל תלוי רק בנו", "עושים לנו דווקא, רוצים להרוס להכי טובה" "אופי לא קונים במכולת" "צריכים להציב פסל שלי בכניסה לאיצטדיון בסין" (דווקא הוא בראיונות האחרונים ששמעתי מדבר פחות או יותר לעניין). ואני בטוח שלא יהיה לי קשה למצוא עוד משפטים בסגנון הזה. אני אולי חוזר בי מהמילה בזוי אבל אם יש משהו משותף לכל המשפטים האלה (שחוזרים על עצמם שנה אחרי שנה) זה האופי השחצני שלהם.
הזוי שמכבי אפילו לא חושבת בכיוון. גם רן בן שמעון וגם זיו אריה אלו אופציות לא רעות בכלל. Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
יש פה בפורום אוהד מכבי ת״א שבעד הישארות של קראנקה בעונה הבאה? שואל ברצינות, מעניין אותי לשמוע את הסיבות.
מילא זיו אריה כי הוא עדיין שם חדש ומגניב שאובראצ’יבר בקבוצה קטנה, אבל אני באמת לא מבין איך השם של רב״ש השתרבב פתאום כאחד שיכול להיות מועמד לחיפה או מת״א. אשמח שתאיר את עיני.
זיו אריה מכביסט ומכיר את רוב שחקני הבית, ועדין, הוא לא בליגה של הגדולים. אין לו את המאנץ' גם להיות מאמן של קבוצה גדולה.
לפחות העונה זה מרגיש שמכבי תל אביב עשתה כמה צעדים אחורה לימי השכונה עם בניית סגל לא חכמה בכלל, שמות שהקהל רוצה (או שבעצם לא?). רן בן שמעון מאמן טוב והתקפי אבל הלחץ של המועדונים הגדולים הורג אותו והוא נכשל יותר מבמקום אחד. ואמנם מדובר במשחק בודד אבל גם היכולת של מ.ס אשדוד בחצי גמר הגביע לא ממש נותנת לו נקודות זכות לדעתי. אייטור קראנקה הצליח להיות עלוב מאוד מבין המאמנים הזרים שהיו כאן, כמעט כמו ססאר מנדיונדו. עוד קצת מקצועית: אף זר של מכבי לא שחקן טוב. פאפרה גויאגון הוא היחיד שעושה משהו מעניין בקישור אבל בזמן שהדריבל שלו מעולה אין לו את קבלת ההחלטות והחוכמה של אוסקר גלוך. מי היה מאמין שבמשחק כמו חצי גמר גביע יונתן כהן זה שם שאף אחד לא יזכור. הכישלון של העונה
זה עניין נרכש. לפעמים כשאתה בקבוצה קטנה אתה מרשה לעצמך להתנהג בצורה מסוימת שלא תרשה לעצמך בקבוצה גדולה, ואז התדמית שלך כביכול משתנה ונראית אחרת. מקצועית זיו אריה שווה הזדמנות, למרות שעדיין ההצלחה שלו היא קצרת זמן. Sent from my SM-S901B using Tapatalk
זה חתיכת דבר גדול ולא ממש מחובר למציאות לכתוב. יובאנוביץ' (כבש אתמול שני שערים איכותיים) לא חלוץ טוב? סבוריט לא מהזרים הטובים בתולדות הליגה? לוקאסן לא בלם טוב? מילא ג'ראלדש שבירידה (אבל עדיין לא מזעזע) ואילייה שלא משחק, אבל להגיד שאף אחד מהזרים לא שחקן טוב זה קשקוש עצום.
בנוגע למאמינים ישראלים: זיו אריה ורן בן שמעון נראים לכם כמו אופציות טובות להחליף את ברק בכר? אם כן, אז בסדר, לגיטימי למכבי. אם לא, תחסכו מאיתנו את הדיון.