בכל מקרה, לדעתי האישית כן יש לביטון מקום במכבי, אם לא בהרכב אז כסופר סאב. לא השחקן הכי יציב בעולם אבל כשנחה עליו הרוח הוא אחלה שחקן. לדעתי קצת עשיתם ממנו מתן חוזז.
התחילה סאגה מאוסה של למה זהבי לא שותף. אם אתה לא מבין שאתה בן 37 ובירידה ולא תמיד תשחק אז תעזוב ושחרר את המועדון שאתה "אוהב". אם יש משהו שאני שונא זה כוכבים בסוף הקריירה שלא יודעים לשחרר.
לא קונה את זה. התדרוכים מגיעים מהסביבה של זהבי. הוא צריך לגלות בגרות ולהבין את מקומו, בגילו. הנה עכשיו עם הפציעה של תורג'מן, הוא יקבל את המפתחות בהרכב.
זהבי מתדרך את צנציפר שמסוכסך איתו, ואת תומר לוי? הם סתם אורבים לטרף ומי שקצת מכיר את הדינמיקות מבין שאין שם כלום.
דור תורג'מן מוכשר, עם תפוקה גדולה יותר (לדעתי כמות השערים פר דקות משחק שלו, כולל עונה קודם, היא אדירה) וגם טוב יותר נכון להיום. איזו סיבה יש לזהבי לשחק במקומו? אגב, הפציעה של יחזקאל זה אחד הדברים הטובים שקרו למכבי ת"א.
פ.ס.וו עוקבת אחרי אורי עזו ששייך למכבי ת"א אם נשים בצד את העובדה שזאת כתבה מוזמנת של השופר הכי גדול של המועדון, למה לא לקחת את הילד המוכשר כזה וללת לו מקום בקבוצה הבוגרת שלכם ? בדיוק כמו שעשו עם גלוך ותורג'מן. הוא עדיף על לאיוס בלי למצמץ. לדעתי בזבוז שכזה כישרון נמצא אצל אנטי כדורגל כמו הוכנבויים ועוד בליגה הלאומית.
עצוב לי בשביל זהבי, הוא באמת רוצה, אבל הגיל עושה את שלו. ועדיין, אני חושב שאם יכנס דקה 70, יוכל לעשות דברים יפים.
איך זה משנה את העובדה שהוא מגן זוועתי ומשאיר את ההגנה חשופה עם הדריבלים השטותיים שלו? זה שלא הביאו מגן ימני זר (כי ישראלי אין באמת.) זו בעיה של הקבוצה.