מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברור שמותר לטעות...

סתם הייתה לי פה אפשרות לתת הנחתה לבן אדם שתמיד מרצה על פטריוטיות ואמונה בקבוצה... ועל שיטות הניחוס שלך כמובן..

2. George Best Member

ואתה ילד נ'יגאס שהיה ליצן השנה שעברה, וביקש את ראשו של ונגר.
    דרך אגב, אני שם לב שמאגר הקללות שלך עולה מיום ליום, לפחות במשהו אחד אתה באמת משפתר, עכשיו אחורה פנה לדיון של המטקות, פה זה דיון רציני על אלופת אנגליה.

מיקה ריצ'ארדס?לא עכשיו.אין לנו 200 מליון פאונד לרכש, והסכום שיעמוד בפני פרגי לא יכול ללכת ברובו לעמדה שצריכה ריענון עוד שנתיים.הכסף חייב ללכת לחלוץ חוד פותח(לחשוב על רוני ועוד סקורר אדיר - מפחיד), קיצוני כי פארק שיכול לשחק גם בימין וגם בשמאל באמת לא צפוי לחזור לפתיחת העונה, וגם קשר אחורי לא יזיק.אני סומך על פרגי, ובטוח שמגן ימני לא יגיע בקיץ, כי יש עמדות שזקוקות לחיזוק מיידי(חלוץ).

יופי ערן, עכשיו אתה עובר לקללות עסיסיות לא פחות בהודעות הפרטיות, מה השלב הבא?חתולות מתות בתיבת הדואר שלי?תתבגר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/07
  3. THE STRETFORD END Member

פארק לפי אבא שלו עמד בפני סכנה של סיום הקריירה בגלל הפציעה בברך,
    גם כשיחזור ולמרות הקידמה ברפואה,לא יהיה לו קל לחזור להפגין את אותה יכולת,ברגע שמתחילים עם ברכיים זה כבר לא אותו הדבר.

4. dotbhkt Member

טעות , למחוק

5. THE STRETFORD END Member

היה פה דיון לעניין,מה נהיה ממכם?

6. SeaN Member

חבל שיש פה אנשים שרק עוסקים בשטויות במקום הדבר המרכזי בפורום הזה שהוא אלופת אנגליה...

ד"א מישהו יודע מה קורה עם בן פוסטר ורוסי הם חוזרים אלינו שנה הבאה?,וכנ"ל לגבי קוזאק הוא חוזר לווסט ברום??

7. George Best Member

לא, קוזצ'אק בעונה הבאה יהיה שחקן רשמי שלנו.

8. Gass12 Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

חזק וקורע!!!

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא סגור לגבי החלוץ שצריך להביא. אחד מהשחקנים ששיחקו נגד יונייטד בצ'מפיונס, כמדומני נסטה, אמר "יונייטד היא ואן ניסטלרוי. ברגע שניטרלנו אותו, ניטרלנו את כל הקבוצה". אפשר לראות בבירור, בעונה שעברה עם רוד (וגם ב2004/2005) היה לנו יובש התקפי, העונה בלי רוד...אתם רואים בעצמכם. יכול להיות שזה סתם מקרה, אבל אם נביא את ברבאטוב אולי נקבל 30 שערים ממנו, אבל נפסיד כמות מכובדת של שערים מהקישור.

10. Diamond Cutter Member

לא נראה לי שנביא את בארבאטוב אבל עדיין כאשר רוד שיחק רונאלדו ורוני לא היו חצי ממה שהם היום וסקולס ניפצע לא מעט.שנה שעברה בכלל פרגי היה צריך לשים חלוץ במרכז המגרש כי היה שם חור רציני.לעומת זאת השנה סקולס נותן עונת שיא,גיגס ממשיך לתת את שלו אבל העיקר רוני ורונאלדו ידעו שהם חייבים להתבגר אחרי המונדיאל(כל אחד מהסיבות שלו)ואז שלישיית רונאלדו-רוני וגיגס התחילו בתצוגות כאשר סקולס מנצח על הכול מאחורה.אבל עדיין רוני הוא לא סקוררסאהא עשוי מחרסינה וכל שאר החלוצים הם מקסימום מחליפים(עם כל הכובד לסולשאר ויש הרבה ממנו).

11. George Best Member

אומנם לא קשר אחורי, אבל אחלה של קשר מרכזי, סטיב סידוול, אשר חוזהו מסתיים בסוף העונה, מה שאומר שאפשר להביא אותו בחינם, זה יהיה פנטסטי.

אורי,
    אין ספק שיש משהו בדבריך,
    אבל צריך לזכור שכשרוד שיחק, רונאלדו היה הרבה פחות טוב ואפקטיבי, הקישור כולו היה ב3 רמות מתחת, אני אומר הונטלאר.

לגבי המשחק מחר, ככל הנראה שסקולסי וגיגסי יקבלו מנוחה, אני מאמין שגם אחד מרוני/רונאלדו, כאשר וידיץ' וריו ישחקו כדי להיכנס עוד יותר לכושר משחק, בעיקר הסרבי, נקווה סוף סוף לאברה בהרכב על חשבון היינצה האיטי והחלש.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בהתחשב בכך שעוד יגיע קשר אחורי בקיץ, וקאריק וסקולס לא בדיוק איכזבו העונה-אני לא רואה איפה הוא יכול להשתלב.

13. Scholes Member

סידוול טוב, אבל אני לא בטוח אם צריך להביא דווקא אותו למנצ'סטר.
    תחשוב רק לפני 2 עונות הוא שיחק בצ'מפיונשיפ, הוא באמת נתן עונה טובה השנה ושיחק מצויין אבל להנהיג את רדינג בעונה אחת בפריימרשיפ וישר לבוא למנצ'סטר לא נראה לי דבר מתאים.

14. George Best Member

אם יגיע קשר אחורי, אז אני מניח(בטוח) שסטיבי לא יגיע, אבל ישנה אפשרות(לא גבוהה) שפרגי יביא את סידוול ויוותר על קשר אחורי, למרות ששוב, הסיכויים לא גבוהים.

scholes,
    מה זה משנה איפה הוא שיחק לפני?
    העונה סידוול היה אחד הקשרים הטובים בליגה ללא שום ספק, זה שהוא שיחק לפני שנתיים בליגת המשנה - so what, גם טים קייהיל, אחד הטובים בליגה, הגיע לאברטון אחרי ששיחק בצ'מפיונשיפ עם מילוול, זה לא מפריע לו להיות אחד הקשרים המרכזיים הטובים בליגה, כנ"ל אנדי ג'ונסון.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דיאמונד קאטר ואריאל, זה נכון שבתקופת רוד רונאלדו היה הרבה פחות טוב (דווקא לגבי רוני זה לא הכי נכון, בעונה שעברה הוא היה מעולה), אבל זה כמו הביצה והתרנגולת. אין ספק שלעזיבת רוד יש חלק גדול בהשתפרות של רונאלדו, יכול להיות שרונאלדו לא מתאים לשחק עם חלוץ מרכזי שמושך את כל הכדורים אליו. אבל שוב, שום דבר ממה שאני אומר אינו בטוח נכון, אני בסה"כ אומר מה אפשר ללמוד מהעונות האחרונות.