http://img.skysports.com/09/07/402x210/MichaelOwen-ManUtdkit-_2324976.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/puke.Xxx
השאלה היא, במידה רבה, מה היא השיטה של מנצ'סטר יונייטד? מה שראינו בשנתיים האחרונות הוא היסטוריה, ואף אחד מאתנו לא יודע מה סר אלכס מתכנן עכשיו.
אני מניח שעם כל הגאונות שלו, להמציא את הכדורגל מחדש, הוא ככל הנראה לא ימציא.. במסגרת הזו, מן הסתם או שאוואן יעלה כאחד משני חלוצים או שהוא יעלה כחלוץ בודד. אני לא רואה איך הוא תורם ליונייטד לצד ווין רוני בחוד או לחילופין לבד כחלוץ בודד. מה שאומר שאוואן קצת יתקשה לתת דקות מנוחה לברבאטוב (לטעמי).. אין לזה שום קשר לשיטת המשחק.
מנצ'סטר יונייטד לקחה את אליפות אנגליה וליגת האלופות לפני שנתיים בעונה שבה שני החלוצים הראשיים היו מאותו סוג - רוני וטבז.
אבל גם רוני וגם טבז יכלו לעשות דברים נוספים חוץ מ "לרוץ עם הכדור לשער", כפי שאמר קירק. אני משתדל לא לחוות דעה אישית כי לא צפיתי באואן ובניוקאסל בשנים האחרונות. מאוד מאוד מוזר מה שקורה כאן, בסך הכול המחשב שלי היה כבוי בלילה, הדלקתי אותו עכשיו, פתאום נתווספו איזה חמישה עמודים לדיון של יונייטד ומייקל אואן, הוא ולא אחר, עומד בפני מדיקל'ס בקבוצה. וואו.
אואן ורוני היו צמד נהדר בנבחרת כמה שנים אחורה אם אני זוכר נכון, אין סיבה שגם עכשיו הם לא יסתדרו ביחד. רוני שחקן מאוד מגוון ואואן פינישר מצוין.
אם אואן יחתום אצלנו בסופו של דבר, אני יהיה מרוצה מאוד. בהעברה חופשית אנחנו נקבל שחקן שאומנם עבר את השיא ממזמן, אבל אני חושב שהוא יכול להוסיף לקבוצה לא מעט. אני רק מקווה שבנוסף אליו לא יבוא אלינו עוד חלוץ. לדעתי מדובר בצעד חכם של פרגי.
אומנם המקרה קצת שונה אבל הנריק לארסון הגיע אלינו לאחר שממש ממש עבר את השיא והביא יופי של תרומה לקבוצה כחלוץ שלישי. הוא הגיע ממש בשלהי הקריירה שלו. אואן בן 28 והפחד העיקרי הוא פחות מהיכולת אלא מפציעות. אל תשוו את התקופה שלו בניוקאסל כי כמו שאתם יודעים, כדי שחלוץ יפרח הוא צריך שחקנים שימסרו לו ובוא לא נשווה את הקישור של היונייטד לזה של ניוקאסל.
רוצה להשוות את הקישור של שבדיה או של סלטיק לזה של ניוקאסל? הנריק לארסון היה עילוי. הנריק לארסון בניגוד לאוואן, לאורך כל הקריירה היה שחקן סופר חכם וסופר אינטליגנטי שידע לנצל את הכישרון שלו וגם התפתח לאורך הקריירה שלו כאשר המהירות שלו דעכה - אוואן נשאר אותו שחקן שמסוגל לרוץ רק ישר ולא מסוגל לעבור קונוס, אפילו אם הקונוס נופל. מה גם שברמת הסיומת, מדובר על הבדל של שמיים וארץ וכן, אני אומר את זה בהתחשב ברמה הגבוהה שבה אוואן סיים (פעם) מול השער. כל כך לא אותו מקרה, כל כך לא אותו שחקן.
טוב, אז לכל מי שתהה, אחרי חיפוש ברשת מסתבר שרד קפה נפל או שהיתה התקפה עליו, אבל הבעיה היא שהבעלים של האתר בחופשה ולכן הוא כנראה לא יודע מכך ובהתאמה לא עושה דבר. פתחו בינתיים פורום זמני... http://redcafe.freeforums.org/redcafe-status-news-t15.html
קראתי את כל העמודים שהתווספו כאן בשעות שפדרר דילג בקלילות על האס (וואו זה היה ארוך) והמסקנה שלי היא כזאת, קל מאוד למצוא את החסרונות של כל שחקן שהיה מועמד אלינו בקיץ. בנזמה והונטלאר לא הוכיחו את עצמם ומגיעים מליגות קטנות יחסית, הונטלאר הראה בריאל שלמרות הפיניש שלו טכניקה גבוהה אין לו וגם לא זכה באף תואר. המחיר של בנזמה מוגזם בהשוואה למה שראינו ממנו. וכך גם אואן - נכון הוא היה חלש מאוד בניוקאסל, מהיר הוא כבר לא, בטח שלא כמו פעם, הוא לא מתאים למערך וכמובן שהפציעות. אבל, יש לי הרגשה טובה (ירדן, בזמנך החופשי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ). ליד שחקנים מעט יותר טובים משולה אמובי, באט וסמית אני מאמין שהוא יכול לתת הרבה יותר ועם הרעב לצמרת, לתארים, למעמד הזה, אני מאמין בו. אני לא אגיד שאני שלם במאה אחוז עם החתמה שלו כי קשה להיות שלם עם החלטה ריסקית כזאת (בטח שיש סיכון, מלבד מה שכבר נאמר בנושא הזה אני לא חושב שנחתים חלוץ נוסף למרות שאואן יגיע אם וכאשר באפס כסף. פרגי בונה על וולבק והוא לא יידחק אותו לשולי הרוטציה). אבל אני כן חושב שהוא יכול להיות חלוץ שלישי, בק-אפ טוב. וכמובן ש-In Fergie We Trust וברשותכם, אני אחזור לרודיק-מארי
או, אני שמח שסוף סוף יש מישהו שרואה עין בעין איתי לגביי אואן. אני מקווה שהוא יגיע לOT. לדעתי הוא יגיע מקסימום להאל.
למה הוא לא רצה לחזור לליברפול? היה מלך ליד טורס. חובר שוב לג'רארד, מה רע? היו לוקחים אותו באנפילד יותר בחשבון, מתייחסים אליו אחרת. אצל פרגוסון הוא רק אופציה שלישית, סתם חלוץ זניח שבא לתרום למקרה ו... אשכרה שחקן נוער. פיכסה. ויותר משקית הקאה צריך אחרי שרואים אותו במדי השדים. בגלל שאני כ"כ מעריך אותו וזוכר לו ת'שנים הגדולות שלו, אאחל לו בהצלחה. רק שייצא לי לראות אותו משחק מתישהו..
די למנטרות.. הוא כבר היה באנפילד, בשיאו, למעט החברות עם ג'רארד - לא היה לו שם כלום. לא התייחסו אליו אחרת ולא לקחו אותו בחשבון. לא ספרו אותו. וכשאני אומר ספרו, אני מתכוון לספר, לבניטז...