משה, ולנסיה לא הכי מגוון שבעולם אבל כתבתי אתמול,לשמור אותו זה סוג של מלחמת התשה,בסוף הוא מפיל אותך, מול בייל אתמול הוא נכשל פעם ראשונה,שנייה,בשלישית עשה עליו סיבוב והשאיר אותו מאחור ליפול על התחת. קשה מאוד לעצור שחקן בסגנון שלו ואפילו שהסגנון הזה מוכר ושקוף,חייבים להיות מולו במאה אחוז ריכוז כל המשחק וזה קשה עד בלתי אפשרי. הוא הגיע אתמול להזדמנות טובה,יכול היה להמשיך במסירה לבארבטוב אבל אין לי בעיה עם שחקן שנמצא בתוך הרחבה ומול השוער ובועט, נכון שהוא לא הכי חד שבעולם מבחינת כיבושים אבל כבש כבש כמות יפה העונה וזה הכל עניין של ליטוש,ביטחון,נוחות. הוא מגיע למצבים והוא מייצר המון מצבים לאחרים וזו רק ההתחלה.
לוולנסיה יש כח אדיר ברגליים. כמעט בלתי אפשרי להפיל אותו והיציאה השלו מהמקום מהירה . במשחק הראשון שלו ושל ווילסון בוויגאן ידעתי שהם מיוחדים ויגיעו רחוק. אולי צריך לחפש בחורים האלה בדרום אמריקה יותר שחקנים.
העונה הראשונה של ולנסיה אצלנו אני בהחלט מגדיר אותה כמעבר למצופה. לשחק בפעם הראשונה ברמות הכי גבוהות, לא עוד מאבקי אמצע טבלה באצטדיון הגרוע של וויגאן. אני בטוח שבעונה הבאה נראה ולנסיה אפילו יותר טוב, יותר מגוון כי אני בטוח שהוא מבין שכבר מגנים יודעים מה הוא הולך לעשות(למרות שמעטים באמת מציליחים לסגור אותו למשחק שלם). לגבי פארק, אני חושב שזה דיי מובן למה הוא לא משחק. פארק הוא שחקן לצורך טקטיקה מסויימת, לשחק על תוצאה ולהרוג משחק של היריב. במשחקים שנותרו לנו אנו זקוקים לנצחונות ונאני וולנסיה הם השחקנים ההתקפיים הטובים ביותר שיש לנו.
פארק בהחלט תעלומה, אני משוכנע שהוא יכל לתרום אתמול. אני לא מסכים עם הקביעה שלך, Ryan Giggs11. פארק הוכיח העונה שהוא מעבר לקלף טקטי ויש לו תכונות שלא ידענו שקיימות. פתאום הוא כובש, פתאום הוא מבשל, יוצר מצבים. יש גבול עד כמה אפשר להסתמך על סקולס, גיגס ופלטצ'ר באמצע וכשקאריק לא נספר, מוזר שגם פארק בתקופה האחרונה לא בתכניות של פרגי.
אין ספק שהתלות שלנו ברוני לא נובעת מכך שבלעדיו "אין לנו קבוצה" או משהו כזה, אלא פשוט כי קצת נפלנו ברמה של החלוצים האחרים והגיבויים שלו. בעיקר עם 30 מיליון הליש"ט של ברבאטוב, שדווקא אתמול שיחק לא רע בכלל - אבל הוא פשוט לא מתאים ולא מה שאנחנו צריכים בתצורה הזו. גם עם הפציעה של אואן, שרבים יגידו ובצדק שנפלנו בהימור עליו כי עובדה שהוא לא כאן כשאנחנו צריכים אותו. בסך הכל אם היה לנו חלוץ נוסף שמתאים לסגנון ויודע לסיים ברחבה, גם אם הוא לא היה שחקן ברמה עולמית כמו רוני, היינו בסדר, כי אנחנו ממשיכים לאיים ולייצר מצבים גם בסיטואציה הזאת.
אולי השם הזה הוא מקיידה. ב3 משחקים האחרונים שהוא שיחק הוא הספיק גם לכבוש (צ'לסי) וגם לבשל (אתמול). נכון, זה להגיד במילים אחרות שזה הסוף של בארבטוב בקבוצה, אבל ההצלחה של יוניטד יותר חשובה מכל שחקן זה או אחר.
לא יודע אם זה הסוף של בארבטוב בקבוצה אבל אני מאמין שפרגוסון יודע שההיררכיה בחוד צריכה להשתנות. אין לי בעיה עם בארבטוב והישארות שלו,הוא כן שחקן איכותי אבל בא לידי ביטוי במערך מסויים,עם חלוץ לידו וגם אז הוא לא היה היה מספיק יציב אצלנו וזה בעייתי(שוב לדעתי,הכל עניין של אי עמידה בלחץ של לשחק ביונייטד). ואן ניסטלרוי אמר שבוע שעבר שהוא ממליץ לבארבטוב להישאר כל עוד הוא יכול ביונייטד כי אחרי זה זה כבר לא אותו הדבר ואי אפשר לחזור, בארבטוב יצטרך להחליט עם עצמו האם הוא מוכן להישאר ולשחק בתפקיד משנה ואולי עם פחות דקות משחק אבל ביונייטד או לעבור לקבוצה אחרת,מכובדת גם כן ולהיות חלוץ בכיר יותר.
נותרנו עם שני משחקי גמר גביע. זה הכל או כלום.זה להיות או לחדול זה כל הסופרלטיבים האפשריים למצב. מה זה אומר? ניצחון בכל אחד מהם. מאחר וברבטוב בא לידי מיצוי מקסימום היכולות שלו כשהוא לא חלוץ יחיד האופציה הברורה מאליה היא הרכב 4-4-2 כשבחוד מקיידה ולידו או מאחוריו ברבה .לא מציע לוותר לא על ולנסיה בכנף הימנית ולא על נאני בשמאל. מי נשאר לנו .סקולסי כי אי אפשר שלא. וההתלבטות היא בין פלטצ'ר לגיגסי. אני מציע לפתוח עם פלאץ' ואת גיגסי להשאיר לרגעים משובחים משהו כמו 30 דקות אחרונות. פשוט בגלל שגיגסי נראה קצת עייף .
אם רק בארבטוב היה כובש יותר והליצן הזה http://www.youtube.com/watch?v=M7wQLQDMTyo...player_embedded היה מפשל פחות היינו כבר עם אליפות וחצי גמר אירופה בכיס :aaa031:
לגבי מי ? אם זה לגבינו אז אני מאוד מעודד. עשינו משחקים פנטסטיים במיוחד מול צ'לסי שם זאת הייתה הצגה. גם אתמול ראו שהתקדמנו ועמדנו נהדר עד שהפנדל פירק אותנו. עדיין יש הבדלים בין הבית לחוץ. בבית בליין אנחנו לא מכירים אף אחד ותוקפים כל הזמן ובחוץ אצל הגדולות אנחנו עדיין לא מעיזים מספיק.