Liverpool-Forever שום כסף,גם איתן טייב לא קיבל כסף.פשוט היושר המקצועי שלו ככדורגלן היה עלוב,בדיוק כמו שחקני ליברפול(רובם)היום. גרארד אנגלי אבל איפה הוא ואיפה רובי פאולר כסמל אמיתי. תסכול?שום תסכול,אני בעונה רביעית חלומית ברציפות, בימים קשים שיהיו לי עם יונייטד בעתיד אני אתסכל לאחור ואזכר בתקופה הזו,גם בעונה הזו כימים נהדרים. תואר בא והולך,בא והולך,כבוד לא! אם אתה כאוהד ליברפול שלם עם הגישה של הקבוצה שלך היום(גישה,לא יכולת מקצועית או פוטנציאל מקצועי) אז שיבושם לך, שמעתי מאוהדי ליברפול אחרים היום,אוהדים ותיקים שראו ויודעים ליברפול אחרת שהם התביישו. לירן,אוהד צ'לסי בכלל כתב פה לפני כמה הודעות שהוא מעולם לא ראה ליברפול כזו באנפילד, כנראה שאני לא "הקשקשן" היחיד שראה את החרפה שהתרחשה שם היום.
כמה אנחנו מרירים?! אנחנו?! כל השבוע שמעתי מחברים וקראתי פה את הליקוקים של אוהדי יונייטד, עוד רגע התחלתם לשיר לי STEVE GERRARD GERRARD, פתאום כשהפסדנו ואגב - ממש לא במשחק הכי גרוע שלנו העונה - אז מכרנו את המשחק, הפסדנו בכוונה... תאמינו לי שאני עוצר את עצמי מלכתוב דברים עוד יותר חריפים, אבל ה'תצוגה' שלכם אוהדי יונייטד השבוע פשוט עושה את העבודה בשבילי. במקום לבכות על ההפסד שלכם באנפילד או באולד טראפורד לצ'לסי אתם בוכים על כך שקבוצה שנראית גרוע כל העונה כמונו מפסידה לקבוצה הכי טובה בליגה בהרכב טלאים כמו שעלינו היום... וואלה, כנראה שאין גבול לבכיינות. מסצ'ראנו שיחק עם חוסר חשק שהגעיל גם אותי, הוא ידע שאין לו על מה לשחק, אולי גם קצת נשבר לו לשחק בליברפול - לא יודע מה זה היה בדיוק אבל איתן טייב זה לא היה אחרת הוא לא היה רודף אחרי קאלו כל פעם שזה פירפר אותו וגם לא היה מקבל את הצהוב הקבוע עם הכניסה החזקה שלו בדקה ה87. ג'רארד דווקא נתן משחק טוב בסטנדרטים שהוא הציב לעצמו העונה המון כדורים ארוכים שהגיעו לכתובת לשם שינוי, הטעות שלו זה משהו שכבר קרה לו ויכול לקרות לכל שחקן וקורה לא מעט, כשזה קורה בכזה משחק אז פתאום כולם צועקים, וואלה יופי. שום מילה על ריינה שנתן מעצמו 120% כמו כל העונה והציל כדורים נפלאים, כאילו הוא לא חלק מהקבוצה, כאילו שאגר שקרע את עצמו היום לא חלק מהקבוצה... בחרתם לעצמכם שני שחקנים שאחד עשה שגיאה ואחד נראה גרוע (בדיוק כמו שהוא נראה נגד אתלטיקו באותה עמדה) והשלכתם את זה על כל שאר השחקנים, נכון, קויט בכלל לא קפץ לכל כדור גובה ונלחם עם בלמים שגבוהים ממנו בראש על כל הרחקה שטותית בהגנה. מה שעצוב לי כאוהד זה שככה נראינו כל העונה וזה לא נראה כמו התקדמות. מכירה לא הייתה פה ומי שטוען שכן... שיבושם לו.
אני לא חושב שהגישה היום הייתה שונה מהמון משחקי חוץ שהיו לנו העונה ואם אתה מתעקש על דוגמא מאנפילד אז לא צריך ללכת רחוק במיוחד, ה0-0 שהיה לנו עם פולהאם לפני כ3 שבועות היה גם כן עם גישה דומה. אתם משום מה מקשרים את ההופעה היום לפייר פליי ולמשהו שנעשה באופן מכוון כלפיכם, כנראה כי לא ראיתם את הקבוצה שלנו מספיק פעמים העונה.
טל, צודק לגמרי. ליברפול היתה חור תחת ונשארה חור תחת.הם התרחקו היום מתואר אפשרי בכמה שנים טובות. אלוהי הכדורגל רואה ורושם הכל. פיירפליי זה הדבר האחרון לו יזכו. גארארד(הוא כבר יצא מבעילת הקטינה? או מהשתרללות של אישתו?) סידר ללאמפרד מצב כבר אחרי ארבעים שניות!!!!. לא סחב קדימה, לא בעט, לא מסר עומק, עשה את המינימום הדרוש.הוא כל כך סתום שאפילו לא התכוון שזה יראה שקוף כמו בגול הראשון אבל זה פועל יוצא של המכירה וחוסר העניין שלו. תיהיה לי בעיה קשה אם הוא ישחק בהרכב של אנגליה(למרות שהוא בוודאי לא ראוי, יש שלושה לפניו לא כולל לאמפארד הנהדר). כי אני לא רוצה שהוא יניח את ידיו על אף תואר עד סוף חייו. גם החבר של קרליטו לא נקי.גם לב אמיץ שפתאום יצא בגלל פציעה.אשפה, אבל האמת, תמיד ידענו את זה עליהם. לירן(ושאר אוהדי צלסי), ברכות. אתם אלופים ראויים(גם אנחנו אבל מישהו צריך לקחת את זה) והכי פחות שנואים עלי. מי יתן ונמשיך להתמודד אחד מול השני על התואר. מה שלאמפרד(ומאלודה ודרוגבה) עושה בחודשיים האחרונים ראוי להערכה עצומה. כל מה שנאמר על ליברפול, לא קשור לכם. הייתם צריכים אצן שיאתגר אתכם(וגם אז סביר להניח שהייתם מתעלים ומנצחים) אבל פגשתם גוויה סרוחה שאחד מהאגדות שלה(אולדריג') כתב בעיתון שאם הוא צריך לבעוט פנדל מכריע במשחק הזה ,הוא היה בועט אותו לקופ.זה הבון טון של אוכלי העכברושים האלה. עונה של כנראה שמונים וחמש נקודות היא עונה מצויינת(בטח אחרי רצף אליפויות שכזה) ואל לנו לבוא בטענות. דורפן גם כותב על סטטיסטיקה מעניינת שאנחנו בדרך כלל לא לוקחים אליפות בשנת מונדיאל אבל כן בעונה אחרי... we'll never die
פלה הלבן, אני מציע לך לקחת נשימה עמוקה ולחזור מחר או מחרתיים, אתה לא בדיוק מוסיף לעצמך כבוד. אתה מתנהג כמו מישהו בגילי במקום כמו מישהו בגילך. אולי לי אין מושג אבל אני לפחות לא יורה פה מטר קללות לעבר אנשים שאני לא מכיר סתם כי אני עצבני.
מדהים לראות עד כמה נמוך חלקכם יורדים. לא פלא שאוהדי יונייטד מדברים על מרירות.. הרי הם המרירים היחידים כאן. אוהדים שלא יודעים שובע, שלא יפספסו אף הזדמנות כדי לצאת מכל פרופורציה כדי להפחית מערכו של מועדון עצום עם רוח ומסורת. העונה הכושלת של ליברפול, והמשחק הערב בפרט, לא ישנה זאת. פלה הלבן, בתור אחד שמבקש לגלות רגישות ותבונה בהודעות הייתי מצפה להודעות קצת פחות מתלהמות ובוטות..
לא יודע אם זה בדיוק הרגע להזכיר את זה, אבל תרמנו לכם 12 ניקודות השנה, נתנו לכם שש (שבהפרש של אולי 20 שניות היו יכולים להיות 2), ולקחנו מצ'לסי 6. נדמה לי שאחרי מתנה כל-כך נדיבה כדי לחפש אתם ה"אשמים" (אם יש, כי מה לעשות, מישהו חייב להיות שני) קרוב יותר לבית ולא אצל ליברפול.
פיטר, אם תשים לב אף אחד לא מדבר על העניין המקצועי ושיונייטד "אשמה" בזה שאין לה יותר נקודות בקופה, לא העניין המקצועי מעניין אותי היום. פאק איט,אז לא נזכה באליפות,ואוו,לא נמות בגלל זה,יהיו עוד אליפויות בעתיד, נמשיך להיות הכי גאים בקבוצה שלנו, על התמודדות עד הסוף ואחרי 3 עונות של אליפות רצופה. אף אחד לא מחפש את ליברפול אשמה ובגלל שהיא הפסידה אלא בגלל איך שהפסידה, אפשר לשחק לא טוב,אפילו גרוע,אפשר להיות פחות טובים ומה לעשות,ליברפול קבוצה הרבה פחות טובה מצ'לסי אבל חלק פה לא מבינים זה שכל העולם ואשתו צפו היום במשחק מאנפילד, ידעו על העניין של ליברפול שיכולה לעשות טובה לשנואת נפשה,ידעו על הפייר פליי האנגלי,זה שאנחנו מטיפים עליו כל הזמן, ציפו לראות אותו וקיבלו העתק של הליגה מישראל,האמת,בישראל משחקים אותה כאילו,כאילו מנסים,כאילו מתאמצים,היום אפילו לא היה כאילו מצד ליברפול(להוציא כמה צדיקים בסדום). אם זה היה עוד משחק באמצע העונה...מילא, אבל מחזור אחד לסוף,כשהרגישות נבחנת יותר מתמיד...אוי כמה שזה היה מסריח ועלוב. לא זה הסגנון האנגלי שאני גדלתי עליו. לא זו ליברפול שגדלתי לפחד,לחשוש ויחד עם זאת לכבד אותה ואת מה שהיא מייצגת. אין לי מושג בני כמה 2 אוהדי ליברפול שכתבו פה,יש לי הרגשה שלאף אחד מהם אין 21 ואם אני צודק כדאי להם לרדת מהגדר,לא להתלהם ועוד אחרי היום, לקרוא קצת היסטוריה של הליגה באנגליה,של הקבוצה שלהם ולחשוב האם קווין קיגאן,קני דאלגליש,איאן ראש או רובי פאולר היו מביישים את הסמל בחוסר אכפתיות,בחוסר חשק,בחוסר הרצון כמו שעשו זאת חלק נכבד משחקני ליברפול היום. הרבה מלינים הרבה על הכסף הגדול שכדורגלנים מקבלים היום, אין לי עין צרה על אף אחד שמרוויח בגדול אבל כן מתבאס מדרך החיים שכמה מהם בחרו, לא בדיוק הקרבה של שחקן - אוהד מפעם, קראתי את יואב כותב זאת במקום אחר ואני אצטט אותו, מישהו חושב שגרארד ראוי ללכת מחר לגזברות הקבוצה ולקבל את השכר השבועי של 130,000 פאונד בערך אחרי הגישה שלו למשחק היום? מה לגבי מסצראנו ועוד כמה אחרים?
ה-שאלה היא האם חוסר החשק הזה נבע באמת מהרצון לדפוק אתכם או סתם מעייפות אחרי עונה נוראית ומהעובדה שאין לנו על מה להילחם. בשבילך התשובה ברורה אני מבין...
dear oh dear.... רק לגבי הגילאים שלנו אין לך מושג? אסף, עזוב, דפקנו אותם בכוונה, העיקר שצ'לסי אלופה. תן לו להוציא קיטור. אתה לא באמת מאמין שאתה מסוגל לשכנע אותו במשהו.
Rushie כולם עייפים,ליברפול היא לא הקבוצה היחידה שהיתה לה עונה ארוכה, היא גם לא הקבוצה היחידה שהיתה לה עונה מאכזבת. עדיין לא הבטחתם לעצמכם מקום שמוביל לגביע אופ"א כשצריך להתחשב שפולהאם ובהאם היא תזכה בגביע אופ"א. היה לכם סיכוי,קלוש אומנם ועדיין סיכוי להגיע למקום רביעי,בניטז אפילו דיבר על זה במשך השבוע. חברים, לצערי סתימת הפיות חזרה פעם נוספת, יואב התקשר אלי הרגע ואמר לי שקיבל הודעה שהוא מושעה מהפורום, מעניין איזה מנהל עשה זאת,יש לי הרגשה שאני יודע במי מדובר ואיזו קבוצה הוא אוהד. אם יואב עבר על איזה חוק אפשר היה לשלוח לו הודעה פרטית ולבקש ממנו להרגע, אבל בית דין שדה...בושה וחרפה. היד קלה מדי על ההדק, לכן,מנהלים,תעשו סדר כי מישהו מבינכם מאבד את הצפון ועד אז,עד שלא יחזירו ליואב את הזכות לכתוב,לי אין מה לתרום פה.
ולי יש הרגשה שאתה... טועה, אני לא יכול להרחיק אף אחד גם אם אני מאוד רוצה. אני העברתי את ההודעות שהוא כתב להנהלה הראשית והם החליטו שנכון להרחיק אותו, הג'ורה שהוא פתח על אנשים אם לא יצא לך לראות היא יותר מסיבה מוצדקת להרחקה ותמיד הייתה.