מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jun 17, 2009.

1. פול סקולס Member

אולי כדאי להעביר את התגובות האחרונות לדיון התקשורת? ואת שלי למחוק כמובן...

2. pazer Member

רשמית: פרייזר קמפבל עבר לסנדרלנד

3. דניאלושקה Member

6 מיליון ליש"ט בסופו של דבר?
    טוב שנמכר אך יש טעם של פספוס קל , אם היה מקבל יותר צ'אנסים בטוטנהאם היה מראה קצת יותר כדורגל ואולי עכשיו חוזר אלינו כחלוץ שלישי. לדעתי, הוא לא מספיק טוב להיות בסגל של יונייטד על פי מה שהראה עד כה כשיש לפני את אוון רוני וברבאטוב ובנוסף את וולבק הצעיר שפרגוסון מאמין שיש בו יותר ומראה פוטנציאל גדול ואת מאקדה כחלוץ חמישי וצעיר אם משהו יתפקשש בדרך כמו בעונה שעברה.

Last edited: Jul 12, 2009
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

חבל לי על כל שחקן בית מבטיח שעוזב אבל זה בלתי נמנע. הסיכוי שלו להגיע למעמד רציני ביונייטד נמוך ואני שמח שמצא קבוצת פרמיירליג לגיטימית וסימפטית.

אגב, החבר'ה חזרו אתמול להתאמן:
    http://www.mirror.co.uk/sport/football/pic...15875-21509933/

5. Pipe Member

6. George Best Member

pazer,
    הנסיון שלך להציף את הדיון בידיעות חדשות לפעמים מוציאה אותך קצת..לא הכי טוב, בוא נגיד.

באמת נראה לך שאואן ידרוש אאוט אוף דה בלו את הספרה 15?של וידיץ'?
    מילא היה מדובר במספר שליווה את אואן למשך רוב הקריירה, תפעיל קצת שיקול דעת, לא יזיק.

7. אבו Member

הוא נמכר ב-3.5 מיליון פאונד. מוזר בהתחשב בכך שתקנו אותי אם אני טועה, אבל ליונייטד הייתה הצעה של 6 מיליון פאונד על השולחן מהאל סיטי.

8. George Best Member

סכום ההעברה הוא 3.5 מיליון פאונד, שבהתאם לכל מיני סעיפים (בטח הופעות ושערים) עשוי להגיע לאותם 6 מיליון (אממ קונוטציה קצת מפחידה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ).

9. k_700 Member

חבל... באמת חבל אני מקווה מאוד שהוא לא יהיה עוד שחקן מבוזבז סטייל אבה-בלאנק שמחליף קבוצות קטנות כמו גרביים.
    אבא שלי ממש אהב את פרייזר קמפבל וכל הזמן הוא היה נותן לי תקצירים לפלאפון כשזה עשה משהו יפה בטוטנהאם או בנבחרת הצעירה.

אם להגיד תכלס אני חושב שכרגע פרייזר קמפבל יותר מוכן מוולבק וכרגע עדיף עליו כחלוץ 3(אם אואן אי אפשר לדעת) או 4.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע הוא אולי עדיף עליו, אבל חלק מהרעיון הוא שלטווח ארוך וולבק יהיה שחקן טוב יותר. אולי הרבה יותר.

11. pazer Member

כנראה שלא הבנת שרשמתי את זה בצחוק.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שמישהו הבין שזה היה ב'צחוק' וגם אם כן זה לא היה מצחיק.

13. cantona#7 Member

המקום היפה ביותר בשביל לשתף אותכם,ביום המרגש שהיה לי אתמול (שבת)

אתמול(שבת) בררתי דרך חבר איזה בית מלון מארח
    את סר בובי צ'רלטון . אחרי שהחמצתי את ההזדמנות לראות
    אותו בוינגט בשישי,הייתי נחוש יותר מתמיד לפגוש אותו בכל מחיר .
    בכל מקרה,המלון היה "דן אכדיה" בפיתוח . מרחק נגיעה
    מהמגורים ברמת השרון . לקחתי איתי מצלמה,לורד שחור
    ואת האוטוביוגרפיה שלו שקניתי במנצ'סטר . לקחתי את הרכב
    ונסעתי לשם לבד (חברים לא רצו לבוא כי פחדו לחכות שעות בשביל כלום) אני מגיע לשם,לכניסה של המלון,נכנס ללובי,ושואל בקבלה איפה אני יכול למצוא אותו . מספר של החדר לא הסכימו לתת,אבל להתקשר אליו כן ! אני הייתי בהלם תרבות הם אשכרה התקשרו אליו ונתנו לי את השפורפרת . בהתחלה בלעתי את הלשון מרב התרגשות ואחרי איזה התפתחה שיחה קטנה ..שאלתי נבוך קצת "אם מי אני מדבר" הוא השיב "אם רצית" ואז שאלתי .. זה סר בובי צ'רלטון הוא השיב ש"כן,זה הוא" . הצגתי את עצמי,אמרתי בנימוס שאני אוהד של יונייטד,ושאלתי אם יש אפשרות לפגוש אותו,הוא אמר שב7 וחצי הוא יוצא מהמלון,והשיחה הסתיימה בזה שאמרתי שאני יחכה לו. השעה אז היתה 6 ועשרה בערך . הלכתי שם מסביב למלון מצד לצד רק עם מחשבה אחת על הרגע שנפגש . עברו שם אולי איזה 1000 בחורות יפות,ושום דבר לא עניין אותי,אנשים שם שאלו אם אני צריך עזרה,ואמרו שאני נראה להם שם אבוד . אחרי משו כמו שעתיים שכמעט דפקתי את הראש בקיר,מספר 9 האגדי שלנו הופיע . שום הון שבעולם לא שווה את הרגע הזה שהבחנתי בו,שהוא התקדם לעברי . פתחתי את הפקק של הלורד בשביל שזה יחתום לי על הספר,והוא חתם,וקיבלתי גם את התמונה הכל כך מיוחדת הזאת בפרופיל . הוא שאל אותי אם אני (כביכול) זה שהתקשר אליו,עניתי לו שכן וביקשתי ממנו סליחה הוא אמר שלא הייתי צריך לעשות את זה . לך תסביר לו שהבית מלון התקשר. בכל מקרה הוא היה סלחן,וגם הרצון היה טוב,אני מתאר לעצמי שאחר כך הוא בטח חשב לעצמו שרציתי לפגוש אותו ולא היתה כוונה רעה . בסופו של יום זה היה יום מהאגדות . אני שמח שלפחות ניסיתי,וגם הצלחתי לשמחתי ולא חשבתי יותר מדי כמה זמן אני יחכה וכל השטויות האלה .

14. THE STRETFORD END Member

יופי של סיפור,מרגש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

15. קינג לדלי Member

אחרי שיבלו רדף אחריך מה זה עקיצה מסר בובי צ'רלטון ...