מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, אם יש לך עשרה שמות הגיוניים שישדרגו אותנו, אשמח לשמוע אותם. אני לא מכיר כל כך הרבה.

שנית, תווית המחיר של יאנג - למשל - לא תהיה בעיה מהבחינה הכלכלית, כי אחרי שקיבלנו 80 מיליון פאונד על רונאלדו, יש לנו כסף להוציא. היא כן תהיה בעיה מבחינת הצורה בה המועדון פועל, כי אנחנו לא הולכים להשתמש בכסף שיש לנו בכיסים כדי "לעשות ריאל" ולרכוש שחקנים בסכומים מופרזים. וכן, זה מה שווילה תדרוש כדי למכור את השחקן הכי טוב שלה.

רוטציה היא חלק מהמשחק וזה לא משנה אם אתה שחקן של חמישה מיליון פאונד או או 25 מיליון. אבל לא תשקיע סכום גבוה בשחקן כדי שיהיה רק עוד שחקן ברוטציה. בסדר, חובת ההוכחה על נאני. הוא לא יוכיח כלום אם תביא לו על הראש את ולנסיה ואת יאנג.

אין מה לעשות, כדורגל הוא משחק של ניסוי וטעייה. היו לנו שחקנים צעירים שהתקדמו כפי שציפינו, שהתקדמו יותר מכפי שציפינו, ושלא התקדמו בכלל. אבל לעולם לא תדע אם לא תיתן להם הזדמנות הולמת. למרות הכל, לאורך ההיסטוריה שלה, מנצ'סטר יונייטד סיימה הרבה יותר עונות בלי התארים הגדולים מאשר איתם. לפעמים גם יש עונות כאלה שאתה מאמין במי שיש לך בסגל, והוא לא מספק את הסחורה. אני לא אומר שזה יקרה, אבל גם אם כן - זה בסדר.

2. pazer Member

3. טומי טיילור Member

מייקל אואן הוא המספר 7 החדש. מסתבר שפרגי רואה בו שחקן 11 לגיטימי, ובכל אופן מפתיע...

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

"כמנצ'סטר יונייטד אנחנו תמיד נדרשים לשלם קצת יותר, ובקיץ המסוים הזה אנחנו לא מוכנים לעשות זאת. יש לנו שחקנים צעירים טובים, סגל טוב מאוד, אין צורך לתגובה היסטרית בגלל העזיבה של כריסטיאנו, כי עשינו עבודה טובה בכך שהוא נתן לנו שש שנים, וזה היה הזמן שלו לעזוב ואיפשרנו לו לעשות את זה. אבל לא צריך להיכנס לפאניקה כששחקן עוזב. יש לנו שחקנים טובים בכל העמדות. הבאנו שחקנים צעירים בדמות אנטוניו וגבריאל וזקן אחד בדמות מייקל כדי לאזן את הדברים".

סר אלכס, היום.

5. THE STRETFORD END Member

לא יודע אם זה נכון או לא לגבי אואן והספרה 7
    אבל אם זה נכון,
    קודם אין קשר בין מספר השחקן לבין עניין ההרכב,
    ולגבי הספרה עצמה ושוב,לו זה נכון,אין לי ספק שהרבה מאוד אוהדים לא יראו זאת בעין יפה בגלל שהספרה 7 ביונייטד מסמלת הרבה מאוד
    מהעבר של יונייטד אבל זה יהיה בגדר עניין של פרגוסון להגיד לאוהדים,
    עכשיו הוא משלנו,תחבקו אותו
    ולגבי אואן עצמו זה יהיה בגדר של פרגוסון אומר בו,אני מאמין בך,
    זריקת עידוד מטורפת.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה לא רלוונטי בגרוש. לוולנסיה לא נשאר מספר בין ה-11 הראשונים, נדמה לי, אבל הוא עדיין אמור להיות הקיצוני הימני מספר 1 שלנו.

7. Selby Member

8. Paul Scholes Member

תראה הכל בסופו של דבר תלוי באמונה של פרגי בשחקנים הקיימים.

הימור כמו שהוא, יכול להתברר כהצלחה וגם ככישלון.
    יש באפשרות הקבוצה להוסיף עוד רכש (להוציא עוד כסף כמו בהימורים) ולהגדיל את הסיכויים לזכות.

אני מסתכל מנקודת מבט של אוהד. בתור אחד שמאוכזב מאוד בנאני, וחושב שעמדת האגפים לא סגורה, כמו המון אוהדים אחרים.
    הייתי רוצה שפרגי יפתח את העונה כאשר אנו חזקים בכל עמדה. ויקח את ההימור.

וכן חובת ההוכחה על נאני, והוא יוכל להוכיח את עצמו גם עם ולנסיה ויאנג נמצאים איתו בסגל.

שוב בסופו של דבר זה תלוי באמונה של פרגי בנאני.
    על פרגי אני סומך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/09
  9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע מה איתכם, אני מעדיף את מספר 7 החדש על קודמו. צריך להפסיק לייחס לזה חשיבות, קאנטונה, בסט וכו' הם אלו שעשו את המספר ולא המספר אותם.

10. Dimitar Berbatov Member

ועדיין החשיבות של מספר 7 אצלנו גדולה, ולי לפחות לא יהיה קל לראות את הסמל הכי גדול של ליברפול בסוף שנות ה-90 תחילת שנות האלפיים לובש את החולצה עם המספר 7 מאחוריה.

11. THE STRETFORD END Member

בהחלט זה לא קל לראות שחקן ליברפול,סמל של ליברפול עד לא מזמן
    מקבל את הספרה 7 של יונייטד,
    אני בטוח שלאוהדים ממנצסטר זה מציק והרבה יותר כי הם חיים את המציאות של השנאה,
    התיעוב והשוני בין מנצסטר לליברפול מקרוב ולאוהדים מרחוק זה משחק תפקיד משני משהו ולכן הם יכולים לראות זאת בחשיבות משנית.

אני בדעה שברגע ששחקן חותם בקבוצה הוא חלק מהשפחה ולא משנה מה העבר שלו,
    אלן סמית היה שנוא שנאת מוות כשהיה בלידס,סימן את כל הרשע של יורקשייר
    אבל ברגע שחתם אצלנו זה היה כאילו הוא הפך להיות צח כשלג מבחינתי,התאהבתי בו ואני מתאהב באואן שגם ככה וכבר כתבתי זאת שבוע שעבר,מעולם לא היה בדרגת שנאה כמו פאולר ואחרים מאנפילד.

שוב,אם הוא אכן מקבל את הספרה 7 אני חושב שיש פה משקל דו צדדי,
    מצד פרגוסון כלפי האוהדים בנוגע לאואן ובנוגע לאואן עצמו,
    ובתכ'לס,רגשות כאלה ואחרים ואני מכבד את כולן,שאלו יהיו הצרות שלו
    בנוגע לאואן.

12. pazer Member

והעבודה היא שבמשחק הבא בין יונייטד לליברפול, אואן ינסה להבקיע שער לזכותנו.

13. George Best Member

פשש חשבת על זה לבד?

רק אני חושב שעניין מספרי החולצה זה אוברייטד?

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/09
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לזה ערך סנטימנטלי רב. אבל ברגע שהשופט שורק והמשחק מתחיל, אז זה באמת חסר משמעות. וזה העיקר.

15. THE STRETFORD END Member

דברים מעניינים של פרגוסון על טבז:

I half expected that a long time back," he said of Tevez's exit.

"Maybe in January because I spoke to him and gave him an offer, I think it was on Inter Milan night and he never came back to me.

"I rang him on holiday, texted him twice and he never got back to me, so he had made his mind up.

"But he was a good player and he did well for us. It was a good arrangement for two years where we could assess the situation and he assessed us and he obviously wanted to go somewhere else and we wish him well