ועל וולבק ומקיידה: They are both young players - but young players with ability always get a chance here."
כתבה מבדרת בטימטוק- חמשת הפלופים הגדולים ברכש של פרגוסון ובנוסף, ההערכה של איסטלנדס שלא יהיה יותר רכש לOT הקיץ מתבררת כנראה כנכונה. פרגוסון: "It is the end of our business, so all these stories about who were are supposed to be getting - forget it."
העונה הבאה של יונייטד תקום ותיפול על דימיטאר ברבאטוב. עונה אנמית שלו ויונייטד יכולים לחלום על מאבק אליפות.
איזה קשקוש, בחיי. לגמרי מקבל שאחרי העזיבה של רונאלדו וטבז הנטל על ברבה יגדל, אבל להגיד שנוכל לחלום על האליפות במקרה של עונה רעה שלו? איזו הגזמה. טיפיקל פגרת הקיץ. שמועות חסרות בסיס שיוצרות כ"כ הרבה עניין והגזמות שלא מהעולם הזה. אנחנו לא ניכשל או נצליח בגלל יכולת של שחקן בודד. מה גם שברבאטוב הוא שחקן שגם ביום חלש עושה המון עבודה חיובית.
שאלה לאוהדי יונייטד. במצב הזה, עם הסגל שיש לכם היום ומצב שאר היריבות, אתם חושבים שיש לכם קבוצה מספיק חזקה להיאבק על האליפות?
טוב, אני אפרט קצת יותר. שחקנים כמו רוני, פארק, ו-ולנסיה, או שכבר מימשו את הפוטנציאל שלהם, או שלדעתי אין להם את הפוטנציאל להוביל את יונייטד לעונה גדולה. ברבאטוב הוא שחקן שלא הראה עדיין 50 אחוז ממה שהוא מסוגל ביונייטד, ולכן אם יש מישהו שיכול לסתום את החורים של העזיבות, זה אך ורק הוא. עונה אנמית שלו, ולדעתי לא יהיה מי שיעשה את זה. ואם המשפט הראשון שלך הוא "איזה קשקוש, בחיי", אז קפוץ לי. תגיד שאתה לא מסכים. ועוד לשמוע את זה ממישהו שטוען שלקווין דיוויס יש מקום בנבחרת אנגליה.. לא נעים.
עוד פעם קווין דיוויס? מתי אמרתי שיש לו מקום בנבחרת אנגליה? אמרתי את זה כשחמישה חלוצים בכירים היו פצועים, ואז בהחלט היה מקום לזמן את דיוויס שגם היה און פייר עם עונה מצוינת, גם בשערים לשם שינוי (דו ספרתי). אין לו מקום בנבחרת, חד וחלק, אבל אני עדיין מאמין שהוא עדיף על הסקי (שניהם לא ראויים למקום בנבחרת).
להיאבק? בוודאי שכן. עדיין ההגנה מספר 1 בעולם, עדיין יש קישור והתקפה ברמה מספיק גבוהה כדי לאיים על התואר. לזכות זאת כבר שאלה אחרת. אני מאוד מקווה שנראה יותר מנאני ואנדרסון העונה. למעט וידיץ' ואדווין כמעט כל השחקנים שלנו היו טובים יותר ב-07/08 מאשר ב-08/09, אבל אצלם זה הכי בלט. את הכישרון יש להם, אבל העונה האחרונה הייתה רעה מבחינתם. אנדרסון לפחות הראה שיפור בחודש האחרון, אבל עדיין כשמסתכלים על העונה כולה היא הייתה לא משהו בכלל. והייתי אולי מעלה תקווה שגם יבקיע גול מתישהו, אבל לא צריך להיות חזיר.
מן הסתם התייחסתי לזה כי שם ניסית לעקוץ אותי. אני מצטער, אבל עדיין אני חושב שהאמירה שלך הייתה מצחיקה. על סמך מה אתה קובע ששחקן כמו ולנסיה מימש את הפונטציאל שלו? על סמך מה אתה אומר את אותו הדבר על נאני?הרי ברור שנאני שחקן כ"כ מוכשר שבהחלט יכול להפוך לאחד משחקני האגף הטובים באירופה. האם אנדרסון לא יכול לפרוץ?שחקן נפלא. לגבי השאלה לסקאוזר אם אנחנו מספיק חזקים להתמודד על האליפות - אין ספק שמקום באירופה, אפילו בעזרת טבלת ההגינות + ריצה יפה בגביע הליגה ואנחנו מבסוטים. אתה חושב שיש לקבוצה אחרת בליגה הרכב טוב יותר משלנו? מי ישמע ליברפול הביאה את קאקא, רונאלדו, מייקון וסילבה, צ'לסי את דייגו, איברהימוביץ' ומסי וארסנל את..אין לי כח לחשוב.