מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jun 17, 2009.

1. THE STRETFORD END Member

אני לא חושב שפרגוסון או מישהו ביונייטד חשב שטבז הולך לוותר כל-כך מהר ובקלות על האפשרות להמשיך ולשחק ביונייטד,
    למה לא קודם?למה רק בפברואר?זה וכמו דברים נוספים הכל בערפל,
    שורה תחתונה ובהירה,הוא קיבל הצעה וזה לא בגלל העיניים היפות שלו,
    גם לא בכדי להשביע את רצון האוהדים.
    הבעיה הכי גדולה של טבז,בעלי הכרטיס שלו,לו זה היה אחרת,מי יודע?
    פרגוסון אמר היום כי יונייטד החליטה לא להכנע לסכומי הכסף המטורפים הקיץ,אז אתה יכול לבוא ולהגיד שאם טבז היה כזה גדול אז היו משלמים עליו כל מחיר,
    עובדה היא שיונייטד לא הסכימה לשלם כסף גדול גם על מי שאולי היה היעד מספר 1 להשגה מצידנו,בנזמה.

לא יודע מה אפשר ללמוד מקליפ ביוטיוב אבל כל הזמן שאלן סמית שיחק כקשר אחורי לא עשה לו טוב והרי הוא לא כזה,
    זה היה ניסיון קיצוני של פרגוסון לנסות ולמצוא מחליף לרוי קין
    ואגב,קין היה הסיבה למלחמה הגדולה ולא רק מצידו של סמית אלא מצד כל הקבוצה נגד צ'לסי באותו המשחק,יותר מלחמה ופחות כדורגל בתקופה לא קלה של הקבוצה,בעיקר לאחר הבלאגן והביקורת הנוקבת ופומבית בMUTV מצד קין כלפי מספר שחקנים בקבוצה,פלטצר אחד מהם.

Last edited: Jul 14, 2009
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין, זה סר אלכס, הידוע בנאמנותו המוחלטת לשחקנים. הוא זה שחזר ואמר במהלך שנה וחצי שיונייטד אוטוטו תסגור את זה ואפילו פעם אחת ציין שהמחיר די זול. לא הגיוני שהוא בפועל ישקר במצח נחושה לשחקן שלו, ועוד מתוך אמונה שהשחקן הזה בכל מקרה יחזיר בנאמנות. פרגי תמיד מחזיר על נאמנות בנאמנות.

קיץ 2009, אני לא מבין אותו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

3. pazer Member

לדעתי פרגוסון הביא את ברבאטוב כי לא היה מרוצה מטבז או שהוא רצה חלוץ מסוג אחר ליד רוני.
    בכל מקרה, רק לאחר התאקלמות של חצי שנה, פרגוסון שלח לו הצעה.
    טבז סירב כי הוא פשוט לא שחקן הרכב ואני חושב שפה זה נגמר.

האמת, אני לא בטוח שהבאת אואן בחינם על טבז ב-25 לא ישתלם לנו.

4. THE STRETFORD END Member

רוי קין השווה פעם שחקנים ושוק בשר,
    יאפ סתאם בטח לא הרגיש בנאמנות של פרגוסון,
    גם פול אינס לא ידע מאיפה זה בא לו,
    אי אפשר לומר שהם לא היו נאמנים לו,זו היתה הפתעה מוחלטת לכולם,
    לטוב ולרע,זה פרגוסון.

טבז כנראה חשב ש150,000 פאונד בשבוע זו סיבה מספיק נאמנה בכדי לחתום אצל היריבה השנואה מעבר לכביש גם אם פרגוסון רצה שישאר,
    בטח כשיונייטד לא הסכימה לתת לו את זה,
    בטח כשהוא הבין את מקומו בפאזל ביונייטד,לא צריך להיות חכם גדול בכדי להבין זאת,כן או לא נאמנות מצד פרגוסון.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרגי אכזרי כשהוא צריך להיות, אבל יש הבדל עצום בין לחתוך שחקן לבין לשקר לשחקן במשך יותר משנה. אנחנו ממהרים לחתוך את טבס על כך שהוא הלך לכאורה אחרי הכסף, אבל: א. אני יכול להבין אותו לחלוטין אם הוא נעלב מיונייטד וסבר שהיא לא רוצה אותו מספיק. ב. בלי לדעת אלו הצעות הוא קיבל, אני לא רואה סיבה להאשים אותו בהליכה אחרי הכסף הגדול. הוא הבהיר עוד מראש שהוא מעוניין להישאר באנגליה, ומכאן ואילך מספר האפשרויות תמיד היה מצומצם. מי היה מאמין, יש אנשים שאוהבים לגור במנצ'סטר.

6. Rudess Member

טבז רצה להישאר ביונייטד, יונייטד לא רצתה שיישאר ולא רצתה לקנות אותו בסכום שבעלי הכרטיס שלו דרשו, לכן טבז לא ביונייטד - פשוט מאד.

7. pazer Member

צר לי לאכזב אותך אבל יונייטד הסכימה לשלם לסוכנו את הכסף אבל טבז לא רצה להשאר.

8. THE STRETFORD END Member

אמיר ע

איפה השקר?מי שיקר למי?
    טבז אמר שהוא נעלב מיונייטד,הרגיש לא רצוי וזה יותר קשור למעמד שלו בקבוצה ואולי פחות מעניין הכסף,
    אבל פרגוסון ניסה ליצור איתו קשר גם בקיץ,ללא הצלחה,בנוסף להצעה בפברואר,
    אתה חושב שפרגוסון ישקר על זה?

טבז עשה אחד ועוד אחד,מעמד ביונייטד לעומת קבוצה אחרת,
    (אגב,חלק טוענים שהסיבה שהוא לא רצה לעבור לליברפול זה בגלל שידע הרי שטורס תמיד יהיה עדיפות ראשונה ופחות בגלל "אהדת" יונייטד או כבוד לאוהדים
    והרי הוא עזב לשיטי)
    פלוס חוזה ל5 עונות וחוזה מצויין,חוזה גבוה ממה שיונייטד היתה מציעה לו.

יונייטד הציעה לו הצעה בפברואר,פרגוסון ניסה ליצור קשר בקיץ,
    טבז בחר בשלו.

כל צד ומה שטוב ומתאים לו.

לגבי לגור במנצסטר...אני לא מבין את אלה שמסרבים לגור בגן עדן.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרגי שיקר, כשהוא טען מספר פעמים במשך השנה וחצי הראשונות של טבס ביונייטד, שהמועדון עומד לסגור את העסקה שתשאיר אותו באולד טראפורד. בהתחלה דיברו על סוף העונה הראשונה, אחר כך על אמצע העונה השנייה, ואנחנו יודעים איך זה נגמר. במשך תקופה ארוכה היינו יכולים לסגור את הנושא בקלות, ולא עשינו את זה. אישית זה לא מפריע לי, כי המועדון צריך לעשות את הדבר הנכון ביותר עבורו, אבל בוא לא נייפה את ההתנהגות שלנו כאן. לטבס היתה כל זכות שבעולם להיות ממורמר, גם בלי קשר לשאלת ההרכב.

10. THE STRETFORD END Member

אמיר ע

מאיפה אתה יודע אם זה שקר או לא?
    אתה ניזון כמו כל אחד אחר ממה שהוחלט להוציא לתקשורת,מה שפורסם בתקשורת,ממה שפרגוסון או כל אחד אחר החליט להגיד ולא אני ולא אתה יודעים מה באמת התרחש מאחורי הקלעים במהלך הזמן של השנתיים האחרונות אז לקבוע חד משמעית,שקר,על מה ולמה?

כמה קרובים היינו לסגור עם טבז,כמה הציעו לו,כמה הוא דרש,הכל בערפל,
    והיו כותרות בתקשורת לגבי בעיות ודרישות כאלה ואחרות עוד לפני התקופה של החצי שנה אחרונה שפרגוסון דיבר עליה אתמול ככה שכנראה היה דין ודברים בין הצדדים.

אתה קורא לזה שקר אני קורא לזה ניהול משא ומתן,
    בעולם העסקים וזה עולם עסקים אפילו שזה תחת הכותרת של כדורגל,אתה לפעמים משחק פוקר,מה הסיכונים,מה יכולת להשיג לפני,מה אחרי...הכי לגיטמי שבעולם,בדיוק כמו שטבז בדק את הקלפים שלו בקיץ והחליט מה שהחליט.
    לא פרגוסון יושב עם הסוכנים,לא הוא קובע כלכלית כמה,
    וכשהוא אמר אתמול כי "החלטנו" לא להכנע לדרישות הכספיות הגבוהות הקיץ
    אז האנחנו הזה והגישה הזו זה לא משהו שהוא החליט עליו לבד,יש בעלי בית
    שכן,אולי שואלים לדעתו אבל בסופו של דבר ההחלטה של כמה ומתי היא לא שלו,
    אלא שלהם.
    פרגוסון יכול היה להגיד לטבז שהוא עושה מאמצים שיחתמו איתו חוזה לפני
    אבל דברים לא זזו מספיק מהר או עם הגעה להסכמה מצד 2 הצדדים.

שורה תחתונה,
    אני מדבר על דברים שאנחנו כן יודעים ולא שום דבר אחר בערפל,
    פרגוסון בפומבי אתמול(אלא אם כן מישהו חושב שהוא שיקר גם מול מצלמות הטלוויזיה)אמר כי היתה הצעה בפברואר,בזמן שטבז עדיין היה תחת חוזה השאלה וכי הוא פנה אליו גם בקיץ.

למה טבז החליט לא לענות לו,למה טבז לא חזר אליו עם תשובה עוד בפברואר...
    מי יודע,
    אם אני מסתכל על זה בעיניים פקוחות אז המצב הוא כזה,
    טבז לאחר עונת בכורה נהדרת כשהוא שחקן בכיר,הנחיתו עליו חלוץ שהדיח אותו מההרכב ולא בגלל יכולת לא טובה שלו עצמו,להיפך,
    מעבר לזה,הקיץ ועוד לפני שהחליט סופית לעזוב את יונייטד,רונאלדו עזב,
    כל בר דעת מבין כי בארבטוב ורוני עומדים להיות החלוצים המובילים,
    מעבר לזה,בפן הכלכלי,אף אחד ביונייטד לא מרוויח את הסכומים שהוא אמור לקבל משיטי(גם לא הכוכבים הגדולים)סביבות 150,000 פאונד לשבוע,
    אז טבז אולי מצולק בפנים אבל עיוור הוא לא,
    אחד ועוד אחד לגבי תמונת המעמד המקצועי שלו + סכום כסף שאותו הוא לא יקבל ביונייטד + אין צורך להזיז את המשפחה שלו ממקום המגורים.

זה שהוא בחר ליפות את זה בתקשורת כנעלב שהבטיחו לו או למה לא חתמו איתו לפני,זכותו,חלק מהמשחק,
    זה שהוא קישקש על נאמנות או כבוד לאוהדי יונייטד בזה שלא חתם בליברפול(שם יש את טורס לפניו)אבל כן חתם בשיטי...חשוד משהו,לא?

11. THE STRETFORD END Member

מה יש לשרת על הבוקר שצריך לכתוב 3 פעמיים הודעה עד שזה תופס?
    כמעט התייאשתי עד שראיתי שזה נתפס בעמוד הקודם.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, זה לא הולך לשום מקום. אני יודע בדיוק מה פרגוסון אמר במשך שנה וחצי, ואני גם יודע מה הוא אומר עכשיו. אפילו אם אתה מתבסס על דבריו בלבד, מדובר בסתירה. הוא אמר לאורך תקופה שאוטוטו נסגור עם טבס ושיש מחיר סגור שהוא "די זול". עכשיו הוא בעצמו אומר שהוא דיבר אתו על חוזה רק בסביבות מארס האחרון, שזה כבר אחרי 18 חודשים של דיבורי "אוטוטו".

אז בסדר, יונייטד לא היתה סגורה לגבי טבס ולכן היא לא מיהרה להוציא עליו 25.5 מיליון ליש"ט. סופר לגיטימי. זה לא משנה את העובדה שבילפנו במצב נחושה ואמרנו כל הזמן שאין לנו בעיה להוציא את הסכום ושאנחנו נעשה את זה הרבה לפני תום ההשאלה שלו, הרבה לפני העיתוי שעשינו את זה בפועל. אבל מה? חיכינו שנה וחצי, שנה וחצי שבמהלכה אמרנו שוב ושוב שלא תהיה שום בעיה. תאמין לי שאם זה לא היה כך, המועדון היה דואג להוציא את עצמו טוב יותר ולהוציא לתקשורת שניהלנו משא ומתן מפרך במשך שנה ללא תוצאות, או לא יודע מה, בדיוק כפי שבכל העיתונים הופיעה ההתגלגלות של הצורה בה קיבלנו ואישרנו את ההצעה של ריאל על רונאלדו.

אם אתה רוצה לטמון את הראש בחול כי טבס עבר עכשיו לסיטי, אתה מוזמן. אבל בפרט הספציפי הזה, עשינו עמו עוול והבטחנו לו דברים שלא קיימנו.

13. THE STRETFORD END Member

אמיר ע

זה לא הולך לשום מקום כי אתה בוחר במה שנוח לך כאילו היה זה חקוק בסלע,
    פרגוסון אמר אתמול שהוא הגיש הצעה לטבז ביום המשחק נגד אינטר,
    האם זה סותר משהו שהיה או לא היה לפני?
    ממתי יונייטד עובדת לפי איך הדברים יראו בתקשורת?
    למי הם צריכים לדפוק חשבון,לסאן או לגארדיאן?לי או לך?
    מה זה הבטחנו לטבז?
    מה הבטחנו לו,מתי,איך?מישהו חתם לו על ההבטחות הללו?

יש איזה חוק שקבע על דד ליין מסויים שבו היינו חייבים להחליט מי ומה וכל זה בזמן שהשחקן תחת חוזה השאלה אצלנו?

לפני עונה אף אחד לא חשב שטבז יירד לספסל,
    מי חשב שטבז יעדיף לחתום בשיטי על פני יונייטד
    אבל כדורגל זה עניין דינמי,מה שהיהה שנה שעברה שייך לעונה שעברה,
    אתה רוצה להגיד לי שטבז החליט להגיד לא ליונייטד בגלל שנעלב או בגלל שלא חתמו איתו על חוזה לפני כן?
    זה ילדותי משהו הייתי אומר.

דברים של פרגוסון על טבז:

But he was a good player and he did well for us. It was a good arrangement for two years where we could assess the situation and he assessed us and he obviously wanted to go somewhere else and we wish him well

We mulled it over for a few months. We knew Michael's contract was expiring at the end of last season. I'd intended to bring another player in and we were waiting on a decision from Carlos Tevez about what he was going to do. But we weren't getting any answers there, which put us in a bit of a quandry. We felt we'd waited long enough so we tried to sign Karim Benzema from Lyon

יונייטד עושה מה שטוב ונכון לה
    בדיוק כמו שטבז עושה מה שנכון וטוב לו
    וזה לא הסתדר בין ה 2.

עובדות בשטח,הצענו לו חוזה,הוא סירב,
    אתה חושב שזה יותר קשור לעניין שלא סגרנו איתו קודם לכן,
    אני חושב ש150,000 פאונד בשבוע ומעמד גבוה יותר בקבוצה אחרת עזרו לו להחליט לאן הוא הולך.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, לא, אל תטעה. אני סבור שאם טבס היה מרוצה ממעמדו בקבוצה, הוא היה נשאר בלי קשר לעיתוי שבו הגשנו את ההצעה. מה שאני אומר אינו קשור ישירות להחלטתו לעזוב, אולי באחוזים בודדים בלבד.

כן, כדורגל הוא עניין דינמי. כן, זכותה של יונייטד להחליט שהיא לא רוצה להחתים את טבס באופן קבוע עד סוף ההשאלה שלו. הכל זכותה וזה בדיוק מה שהיא עשתה. אבל זה לא משנה את העובדה שהיא הצהירה בפומבי, שחור על גבי עיתון, סאונד על גבי מכשיר טלוויזיה, שהיא תעשה את זה מוקדם ולא עשתה את זה. הרי היא אמרה שהמחיר הוא בכלל לא בעיה ושהדיל בעצם סגור מהבחינה הזו. את כל הדברים האלה היא אמרה, את כל הדברים האלה טבס שמע, ואני מניח שלא רק דרך התקשורת אלא גם ישירות (כי זה מטופש לומר דבר אחד בתקשורת ודבר אחר לשחקן...).

אבל מה, זה לא קרה. אם היינו רצים שנה אחרי טבס בניסיון לשכנע אותו לחתום, כו-לם כבר היו יודעים מזה. אנחנו עושים ספינים לא פחות טוב מאולמרט. כן. שיקרנו. שיקרנו במצח נחושה. כן, אנחנו לא צדיקים גמורים. לא מפריע לי בגרוש, אבל זאת עובדה.

15. THE STRETFORD END Member

כנראה שלא נסכים על הסמנטיקה של העניין,
    אתה רואה בזה שקר,אני רואה בזה משא ומתן לגיטמי,סוג של משחק פוקר,
    יונייטד שיחקה בקצב ובטאקטיקה שלה בדיוק כמו שבעלי הכרטיס של טבז
    עשו זאת לפי האינטרס שלהם.
    לו היינו חותמים על משהו ולא מקיימים אז הייתי אומר,פאק,הפרנו חוזה,
    אבל עד כמה שידוע לי לא חתמנו על כלום,
    זה שאמרנו בתקשורת שדברים קרובים להסגר לא אומרים כלום,
    גם זה יכול היה להיות חלק ממשחק הפוקר,
    בדיוק כמו שטבז ודרך התקשורת התחיל להכשיר את הקרקע לעזיבה שלו
    עם הצהרות כאלה ואחרות על כמה הוא רוצה להישאר וכמה יונייטד לא עושה מאמצים באמת להשאיר אותו וכל זה לאחר שהצעה רסמית הוגשה לו כבר בפברואר,
    מה שאומר שההצהרות הבומבסטיות שלו הגיעו לאחר שהיתה לו הצעה ביד
    מה שאומר שתמים הוא לא,כמו גם בעלי הכרטיס שלו,
    מקצועית וכלכלית.