פרגי אמר היום שלא התכוונו להחתים אף שחקן, אבל זה בחור שעקבנו אחריו שנתיים ופתאום התחילו להגיע עליו הצעות, אז נאלצנו לקבל החלטה. מצד שני, מי שהאמין להצהרה הזו של פרגי, נו, בעיה שלו.
כי הקבוצה שלו, מולדה, הודיעה שזה הוא. ואם היו ספקות, הוא גם מתאים לפרופיל. בן 21, זקוק לאשרת עבודה (סנגלי).
אמיר ע לא מדוייק,הנה דברים של פרגוסון לפני שבוע: "We have two months before the deadline so it could change. Anything is possible. You never know."
אז פרגוסון בעצמו לא רוצה להחליט, כי הוא אמר את שני הדברים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
הוא אכן אמר שהסתיימו הרכישות אבל הוסיף שאף פעם אי אפשר לדעת, גם דיוויד גיל אם אני לא טועה לא פסל רכש עתידי עד מועד תום ההעברות אבל אם יהיה כזה אז אני חושב שיהיה סוג נוסף של משהו באמת שמגיע משום מקום,הפתעה גמורה נוספת, ולא,דיוף זה לא משהו שהם התכוונו אליו,גם ככה אם יחתום הוא יגיע רק בינואר,זה משהו לעתיד ולא לעכשיו.
לחובבי הז'אנר, סר אלכס על הארגו: "I think we are looking at the end of September depending on how he reacts," said Ferguson. "We are happy with his rehabilitation so far and while he won't be ready to play in Munich, he will be able to train."
אם זה נכון והוא באמת יוכל לחזור להתאמן כבר בסוף החודש זה יהיה מצויין, דיברו על חזרה רק בינואר אז ספטמבר-אוקטובר זה נהדר. כשהוא יהיה כשיר אני מקווה שהוא ייקח את הבעיטות החופשיות ואולי גם את הפנדלים. לגבי ולנסיה, יש לו בעיות עם אשרת העבודה או הויזה או מה שזה לא יהיה והוא יצטרף לקבוצה לקראת טורניר ההכנה במינכן. גם וידה ישחק במינכן.
אפשר תמיד לשחק עם הדברים שפרגי אמר. אפשר גם להגיד שהעובדה שהבחור יגיע רק בינואר (ביחד עם אדם ליאצ'יץ') מלמדת שהרכש לקבוצה בשלב הזה באמת הסתיים, ופרגי רכש שחקן שישתלב (אם בכלל) רק מינואר וקדימה. בכל מקרה, יש לקחת כל דבר שנאמר בערבון מוגבל. ועדיין, כפי שאמרתי בעבר, קשה לי להאמין שפרגי יבזבז סכומי כסף גדולים ויביא שם "גדול" ליוניטד. אם אכן יבוא רכש, הוא יהיה כמו שחשבתי כישרון צעיר שנוצרו התנאים לרכישתו. יסלח לי אמיר, נראה לי הקליפ הזה יותר רלוונטי: http://www.youtube.com/watch?v=C1gr6I5W1pM&feature=related לא יודע עד כמה אפשר ללמוד מהקליפ, אבל הוא נראה אתלט, חזק, ובעל טכניקה לא רעה בכלל.