אולי מפני שרק אצל אוהדי יונייטד המשוחדים ביותר, זידאן הוא ברמה של פול סקולס (גם דרך ההצגה מופרכת - זידאן ברמה של סקולס, חלילה לא ההפך...). אצל כל בר דעת שרואה כדורגל בשני העשורים האחרונים, זידאן הוא הגדול בדורו שההשפעה שלו על המשחק הייתה גדולה בהרבה והדברים שחתומים על שמו בלבד הם עצומים, בעוד סקולס אמנם היה שחקן מצוין והוא ייחשב לאגדה עבור אוהדי קבוצתו, אבל זה הכל. המעמד של זידאן שונה לגמרי, את זה רק כמה אוהדי יונייטד מתקשים להבין. לגבי עניין הנבחרת, סקולס שיחק במשך שנים (לא אצל סוון) בתפקיד הטבעי והמרכזי שלו, וזה היה בשיא הקריירה שלו. אנגליה עדיין הייתה נבחרת בינונית, בוודאי לא יותר טובה מאשר בשנים שלאחר קיגן. הכישלונות של אנגליה חתומים על שמו בדיוק באותו אופן שהוא חתום על שחקנים אנגלים מובילים מאז... 1990? ואגב, אף אחד לא כפה על סקולס פרישה מוקדמת, הוא עשה את זה בעצמו וממניעיו האישיים (וכמובן לטובת קבוצתו). קדוש מעונה הוא לא.
לא יודע לגבי זידאן, אבל כשג'רארד או למפארד יפרשו, אתה לא חושב שתהיה מהומה גדולה יותר? לא יודע, אולי זה בגלל שסקולסי לא בא יום אחד והדהים את כולם בפרישה. הוא has been winding down כבר כמה שנים, משחק פחות, עדיין תורם, אבל לא מורגש באותה מידה. ויש תחושה שהשבועות האחרונים היתה פרידה ארוכה גם כך כי היתה תחושה שהוא לא מתכוון להישאר.
קודם כל, ההנחה שלא הייתה "מהומה" קצת בעייתית. הוא בטח לא זכה להתעלמות ולדעתי היה באנגליה לפחות סיקור די רציני. וכמובן סיקור אוהד ביותר. אולי זה בגלל שהעניין היה צפוי כמו שאתה מתאר, אולי זה יותר נוגע לאופי של השחקן בעצמו. פול סקולס ומהומות תקשורתיות? לא בדיוק הולך ביחד, זה חלק בלתי נפרד ממי שהוא. לשאלתך, אני לא יודע. אני מניח שהפרישה של ג'רארד תהיה יותר מתוקשרת, אולי בגלל שהוא בולט בהרבה מעל לשחקנים האחרים ששיחקו איתו בקבוצה, הוא אייקון הרבה יותר גדול בליברפול ממה שסקולס היה במנ' יונייטד, הרי הוא חלק את הסטטוס הזה ביחד עם קבוצה מצומצמת של כמה שחקנים שלא היו פחות טובים ממנו בתפקידיהם (במיוחד גיגס).
לא היה פחות טוב מג'ררארד? רחוק מכך? פעם עוד חשבתי שאתה אובייקטיבי. אגב, גם הפרישה המוקדמת של סקולס מנבחרת אנגליה והסירוב שלו לתרום לה בטח לא עוזר לו בכל הסיפור הזה של הכרה בקריירה.
לא עניין של קדושה, אבל כן זה עוד קריטריון. בהחלט אפשר להעריך יותר שחקן שפרש מכדורגל מבלי שפרש הרבה שנים קודם לכן מנבחרתו רק כי לא הסתדר לו העומס. ואגב, אי אפשר להאשים אותי בסובייקטיביות בנושא, קאררגר בעצמו פרש מוקדם כמו סקולס.
תלוי באיזו תקופה של הקריירה שלהם מדובר. אני מניח שג'רארד בשיאו טוב מסקולס בשיאו. רק שהשיא של ג'רארד נמשך בקושי רבע מזמן הקריירה של סקולס. על פני הקריירה אין בכלל מה להשוות.
אני מוכן לקבל את מה שכתבת. רק צריך להוסיף לזה את העובדה שסקולס שיחק עם שחקנים טובים יותר מאשר אלה שג'ררארד שיחק סביבם, זה בטח תורם ליציבות ביכולת.
יש סיכוי שאנחנו בעיקבות דיארה? http://www.dailystar.co.uk/football/view/1...Lassana-Diarra/ וזה קצת לשעשוע http://www.timeslive.co.za/sport/soccer/ar...fter-losing-bet