מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k_700 Member

אני אוהב את זה שרומרו לא משחק, אין סיבה למען האמת.
    הופעה אחת בגביע האנגלי לא תשביע תאבון לשוער נבחרת ארגנטינה שבחר להכנס לסיטואציה הזאת.
    דה חיאה הgoat היחידי בקבוצה הזאת(למען האמת בליגה כיום)וצריך לשחק כל משחק, בטח במשחק שאפשר להפסיד בו ולעוף הביתה.

אוהב את הקרדיט לבורטוויק ג'קסון ואני שמח שלא נדבקים למערך שלושה בלמים כמו שהתחלנו את משחק הליגה האחרון.

בסך הכל הרכב שלא מותיר מקום לספק בקשר לרצינות שו"ח והקבוצה רואים במשחק הזה.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כרגיל הוא לא מסוגל להעביר ביקורת על הקדוש רוני, אבל חוץ מזה זה קטע מצוין ורואים כמה הוא מתוסכל ומאוכזב.

אגב, זה מביך ש-BT יכולים לשלם מיליארד פאונד על הזכויות לצ'מפיונס ליג אבל אין להם כסף לאולפן עם גג כמו סקיי.

3. פול סקולס Member

אם מישהו בהנהלה שלנו מספיק חסר-מושג כדי לחשוב שזה רעיון טוב לתת לגיגס את המושכות אחרי שהפיאסקו עם ואן חאל מסתיים,
    למה לא לעשות את זה כבר מחר בבוקר?

הרי אנחנו רואים שזה לא משנה אם זו צ'לסי, סוואנזי או שפילד יונייטד- הכדורגל שלנו תמיד נראה אותו הדבר. והוא יישאר כזה עד יומו האחרון של ואן חאל בקבוצה. את התוצאות שלנו אי אפשר לחזור מראש, אבל את איך שהמשחק ייראה אפשר בקלות מעצבנת. 95% מהמשחקים שבהם יונייטד משתתפת, בבית או בחוץ, נראים בדיוק אותו הדבר. הכדורגל שלנו לא משתנה, לא מתפתח, נאדה.

מה עוד יש לגיגס ללמוד ממנו?

אני שואל ברצינות.

4. alexshw Member

מבחינת למידה ממאמן ראשי אז כל הקדנציה שלו כעוזר מאמן היא מיותרת. עונה ראשונה זה פרגוסון שמתחיל להיות מיושן, אחר כך הדינוזאור מויס ושנה וחצי של כדורגל חסר כל תכלית והשראה של פנסיונר הולנדי

5. k_700 Member

אולי בהנהלה הם לא מחכים שגיגס ילמד משהו(או שיבשיל), אולי פשוט לא מתלהבים בכלל מהאפשרות לתת לו לנהל את העסק? אפשרות.

התשובה של ו"ח על למה לא שואלים למה שפילד לא יצרה מצב אחד מביכה.
    לא ברור לי איך ואן חאל שרד אץ המחצית ולא הבין ששוונשטייגר ליד פלאיני ורוני מקדימה לא יעבוד בחיים מול יריבה שמתגוננת עם 11 שחקנים.

את המעט כדורגל שניסינו לשחק במשחק הזה עשינו אחרי שלינגארד נכנס במקום מאטה(חייב לשבת איזה חודש בחוץ, דפאיי על יכולת פחות גרועה ועקבית משלו מתייבש כבר 3 חודשים כמעט) ודפאי.

ההרכב שעלה שידר שלוקחים גם את הסיבוב הזה ברצינות אבל בפועל שוב השמות על הדשא יכלו לעלות בצורה שונה שהייתה הרבה יותר מתאימה לסוג כזה של מפגשים.
    שינויים קטנים ואני חושב שהיה אפשר לשחק כדורגל הרבה יותר מהיר לפחות במעברים מהגנה להתקפה.
    העוד שניה וחצי ששוונשטייגר ופלאיני לא מצליחים להעביר את הכדור קדימה, או להגיע בעצמם לעמדה טובה זה העוד שניה שה11 שחקנים של שפילד יוכלו להתארגן טוב יותר להתקפה שתבוא מולם.

החילוף המיידי שהיה צריך להגיע בהפסקה זה שני שחקנים מהירים בחוד ולוותר בכלל על רעיון של קישור אחורי למשחק כזה.
    אני הצעתי אפילו להוציא את פלאיני ושוונשטייגר ביחד, לא היה צריך שום קישור אחורי שיתמוך ויעזור להגנה במשחק כזה שבו שפילד אפילו לא מנסה לצאת קדימה(כמו נניח קבוצות בפריימרליג שמתכוננות לעקיצה).
    הצעתי את רוני בקישור האחורי היום כחילוף למחצית כי לא ציפיתי שרוני באמת יצא ובגדול את העבודה שפלאיני ושוונשטייגר נתנו גם הוא ליד הרירה יכול היה לתת למשחק הנתון הזה.

מאכזב מאוד שואן חאל לא יצא מהקופסא ונתן לקבוצה הזדמנות להראות יותר משוחררת, לצבור בטחון מול יריבה חלשה ואולי לנסות לפרוץ עוד יותר את הסחר.
    בסוף השער הגיע, מפעולה טובה של דפאיי(שהיה חייב לפתוח דווקא במשחק כזה), אבל זה לא משחק שהגיע לנו תוצאה שונה הנפוצות בחודשיים האחרונים.

מכה אנושה לנצח ככה? לא, קרה גם בעבר המתוק שלנו שנראינו רע בסיבובים האלה.
    הבאסה היא יותר מהזדמנות שפוספסה.

שוונשטייגר כנראה יצטרף לרשימת הפצועים הגדלה(בגדול אולי פרט לשניידרליין לא הייתה לי בעיה עם המנוחות שקיבלו יאנג, קאריק היום) ולמען האמת זו לא אבידה בכלל.
    אנחנו לא מקבלים משוונשטייגר כמעט כלום העונה.
    את פלאיני קל מאוד לתפוס ולזרוק על המטוס הראשון שיוצא ממנצ'סטר, לא בטוח שלא הייתי מצרף את שוונשטייגר אליו.
    פה ושם שוונשטייגר יתן 35 דקות ראשונות של לחימה, ריצה ואיזה 2-3 גליצ'ים נעים במשחק, בפועל הוא משחק בעמדה שנחלשה מאוד העונה ובעיקר בגלל שהוא משחק בה יותר מדי.
    הרירה צריך לשחק במקומו כקשר 50/50 ולא לטייל מקדימה כאילו הוא קוטיניו. זה התפקיד שהוא היה טוב בו, זה התפקיד שהוא שיחק בו טוב בנבחרות ספרד הצעירות וברוב הקריירה שלו בבילבאו.
    וכן כנראה שצריך לחשוב על עוד קשר לקיץ, פלאיני, שוונשטייגר וקאריק זה לא. מכל השלושה האלה אולי אחד צריך להשאר כגיבוי וגם זה במידה ונראה איזה משהו עקבי לבנות עליו בחצי שני של העונה.

6. WellNeverDie Member

תן לשנדרליין והררה לשחק כקשרים המרכזים, ואני חושב שזה אמצע מעולה. שוויני הוא השחקן שאמור להיות הגיבוי לשניהם.
    הבעיה מה קורה מעליהם - אין אף שחקן שמראה שהוא שווה משהו להרכב של יונייטד פרט למרסיאל. גם מאטה נהיה חושך בזמן האחרון.

להוציא את הצרפתי, אין שחקני כנף, אין חלוצים ואין שחקן יצירתי. כלום.

7. nwish Member

דה חאה*
    הררה*
    אני חייב לדעת משהו, לא בקטע רע, מה הקטע עם לכתוב שמות בצורה שגויה?

ותגיד, מה זה Goat לדעתך? כי אני הייתי חושב שהיחיד שעונה להגדרה הזו הוא פלה, או מסי, או מראדונה, בוודאות לא דה חאה אלא אם אתה חושב שהוא השוער הטוב ביותר בכל הזמנים.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה על האינפנטיליות, אבל הייתי חייב.

Goat:

http://www.grit.com/~/media/Images/GRT/Editorial/Articles/Magazine%20Articles/2010/01-01/Raising%20Goats%20for%20Fun%20and%20Profit/Grt-JF10-goats-kid-i.Xxx

9. k_700 Member

GOAT בהקשר ספורטיבי זה מישהו שלגמרי שולט בענף שלו.
    לא יודע אם צריך לקחת את זה למחוזות של הטוב ביותר בכל הזמנים(כמובן שרק בשביל הפירוש כשאתה מתייחס למישהו פעיל צריך שיהיה לו את הפוטנציאל להיות כזה) וכו וכו בטח שגם אי אפשר למדוד את דה חאה מול כל השוערים בהיסטוריה כשהוא בקושי בן 25.
    סטף קרי הוא GOAT בNBA בשנתיים האחרונות, האם הוא השחקן הטוב בהיסטוריה? בעשירייה? רק לדיון הקלעים הוא יכנס כרגע.
    בן ווילסון עושה טרור השנה במכללות, האם הוא שחקן המכללות הטוב בהיסטוריה? יותר מפיסטול פיט? שאק? מג'יק? לייטנר?
    בהקשר של זירות לחימה GOAT זה בד"כ מישהו שטאטא את כל המחלקה שלו ואפילו עלה ועשה שמות במחלקה אחת מעל, או באמת היה בטופ עשור ומעלה(סילבה,GSP, פדור אם תרצה ובלי ספק גם ג'ון ג'ונס).
    לספורט קבוצתי שלא כולל דירוג אישי אני חושב שדה חאה בדיוק עונה על ההגדרה.
    אין שוער בליגה הזאת שהביא לקבוצה שלו יותר נקודות מדה חאה ב-3 שנים האחרונות ובעקביות מדהימה.
    לא חושב שזה הזוי לטעון שהוא השחקן הכי טוב בליגה וכנראה השם היחיד שבאמת יכול להכנס להרכב של כל קבוצה היום.
    השחקן היחיד שאין לו ימים רעים בסטנדרט ששחקנים בקבוצה שלנו מציגים, כמו שאמרתי GOAT, במלוא מובן המילה ושחקן שצריך לשחק בכל משחק(בטח כשלסיים משחק כשוער לא אמור לעייף אותך למשחק באמצע שבוע).

בקשר לדה חיאה, הרירה וכו, ברור שכשאני מדבר עליהם אני לא אומר את השמות שלהם עם עיצור שיוצר צליל של חיריק.
    אני מאמין שזה יותר הרגל של העין שפשוט תפסה יותר מדי פעמים ברשת מדיונים את השם דה חיאה ואנדר הרירה, כשמשהו נתפס בעין זה לפעמים יורה את זה על אוטומט.

Last edited: Jan 10, 2016
  10. golding מנהלים

GOAT = Greatest of all time

לא מונח שאפשר לזרוק סתם ככה, ולמען האמת - אני לא נתקל בו הרבה בכלל.

nwish likes this.
  11. nwish Member

הולי שיט אמיר..

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער. יום קשה בוועד הבית.

oranfu and Scouser Tommy like this.
  13. cheddar Member

פעם ב12 אלף הודעות מותר , תחכה עד ל24 לפעם הבאה.

14. nwish Member

שמע קיי-700, אין לי שום דבר נגדך ובתקופה האחרונה התהפכה דעתי ואני דווקא שמח שאתה כאן, אתה בהחלט תורם לדיון ואני מתנצל על כך שבמהלך העונה הזו נכנסתי בך חזק מדי או בצורה אישית מדי.

זה באמת לא נאמר בשום כוונה לפגוע או להתווכח, אבל אתה מבין איפה הבעיה? נאמת פה במשך פסקה שלמה על משהו שאין לך שמץ של מושג מה הוא. זרקת מונח לאוויר סתם ככה, וככשואלים אותך אם יש לך שמץ מה פשר המונח שהשתמשת בו, אתה פוצח במונולוג אודותיו בלי להסס, או לתהות בעקבות השאלה האם ייתכן שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, או אפילו לשאול את גוגל (וברור שידעתי מה זה GOAT לפני ששאלתי, תראה איך ניסחתי את השאלה).

ושוב, לא בקטע רע, אבל האנטגוניזם שקיים כלפיך אצל חלק מהמשתמשים, או לפחות זה שהיה קיים אצלי, נבע מכך שאתה בטוח שמה שיוצא לך מהפה הוא תורה מסיני ושאם מישהו לא מסכים איתך אתה אוטומטית מניח שאתה צריך ללמד אותו משהו כי הוא בהכרח זה שטועה, ולמרות שהפעם ניסית להסביר בנועם גם אם טעית - בד"כ אתה עושה זאת בצורה תוקפנית.

וזה ממש חבל כי אתה בהחלט סבבה. ואני מקווה שתיקח את זה בצורה הנעימה בה זה נכתב.

15. RG11 Member

דומה קצת לדה חאה לפחות

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Thread Status:
Not open for further replies.