מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    אני חושב שאנחנו סתם משלים את עצמנו. הרי כביכול היו לו שני משחקים בחג המולד להוכיח את עצמו, והוא הוציא מהם נקודה מסכנה.
    לא פוטר. למה, להערכתי? גם כי אין באמצע העונה יותר מידי מועמדים מיידים להחליפו, וגם כי כישלון שלו זה כישלון מהדהד שני של וודוורד, והאחרון לא רוצה שתהיה לזה גושפנקא רשמית, גם אם זה ברור לכל.

    כל עוד אנחנו ננצחת פעם ב..., והקבוצות מסביבנו ימשיכו להיראות על הפנים גם כן, ואנחנו כביכול נהיה בתמונה של מקום רביעי, אני חושב שוואן חאל יכול לישון בשקט בלילה. אני לא, וגם אתם לא, אבל למי אכפת מה אנחנו מרגישים.
     
    ofirmala likes this.
  2. nwish Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    973
    Likes Received:
    302
    אתה כנראה צודק ואנחנו כנראה משלים את עצמנו, אך לצערנו אשליות על פיטורי ההולנדי בצעד שמצהיר "אנחנו מנצ'סטר יונייטד, אין כאן מקום לכדורגל פחדני כזה" הן אחד הדברים החיוביים הבודדים שיש לנו כרגע.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  3. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    80,079
    Likes Received:
    26,981
    Gender:
    Male
    ואם הקבוצה תסיים בפעם השנייה מחוץ לטופ 4, מה שבודאות יוביל לפרידה מהולנדי זה לא יהיה כישלון אישי של וודי?
    התסריט הזה מאוד ריאלי אם עבודתו של ואן חאל לא תופסק בקרוב.

    לא צריך לזלזל בעובדה שסכום החסויות תלוי בפירוש בהגעה לצ'מפיונס. הגלייזרים לא מבינים בכדורגל הם עובדים לפי הכנסות.

    ובכלל צריך להבין שכל אחד צריך להתעסק בתחום בו הוא טוב. וודי לא טוב בתחום הכדורגל, הוא חסר את הנסיון והרקע בשביל להתעסק בזה במועדון כה עצום.
    קצת קשה לי להבין למה גלייזרים טרם הגיעו למסקנה הזו הרי שעוד לפני יונייטד הם היו בתחום הספורט.
    מה זה משנה מה הענף? צריך אנשים שמבינים בו.
     
    Last edited: Jan 16, 2016
  4. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,646
    Likes Received:
    7,451
    אז למרות סיפורי הגבורה של שוונשטייגר על מה עושה לו המשחק הזה מול הסקאוזרים(כנראה יושב לו טוב בזכרון כי בכל זאת המשחק הטוב האחרון שלו היה נגדם), הוא כנראה לא הספיק להכשיר את עצמו ואנחנו עולים באותו הרכב מאמצע השבוע.

    נשבר הזין מלראות את פלאיני בכל צורה שהיא(לא שיש באמת יותר מדי אופציות עכשיו).
    ליברפול יודעת ללחוץ טוב במשחקים מהסוג הזה תחת קלופ אבל אפשר להתנחם בזה שהאיומים הגדולים שלהם לא צריכים להגיע ממרכז הקישור, אני חושב שאפשר איכשהו לחיות עם הפיזיות המדומה של פלאיני שם בתמיכה של שניידרליין.
    נקווה שלינגארד ומארסיאל יבואו מאופסים ושרוני באמת מייצר לנו איזה רצף ולא חוזר לשנת החורף שלו עד לעונג(חורף?) הבא.
     
  5. RG11 Member

    Joined:
    Aug 13, 2012
    Messages:
    406
    Likes Received:
    117
    סיוט לראות את פלאייני בקישור, סיוט. בנוסף, ממפיס נראה מצוין במשחקים האחרונים כשהוא נכנס ולא מובן לי למה הוא לא מקבל יותר קרדיט.

    Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
     
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    יש הבדל בין לעלות בדקה ה-70 ולתת משב רוח מרענן למשחקים המדכאים שלנו לבין לפתוח בהרכב ולתת תפוקה. את הראשון ממפיס עשה פחות או יותר בהצלחה בשלושת המשחקים האחרונים, את השני הוא לא הצליח לעשות מאז שהגיע מול יריבות שאינן ברוז'. באיזשהו שלב מן הסתם הוא יקבל עוד צ'אנסים, אבל אנפילד זה לא מקום לעשות ניסויים.
     
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,482
    Likes Received:
    7,369
    רק על זה שפלאיני ממשיך לפתוח בהרכב מגיע לואן חאל מכתב פיטורין. גם אם הבלגי יתן את משחק חייו היום הוא פשוט לא מתאים למועדון בגודל שלנו ופשוט מחרב את המשחק שלנו ומגביל אותנו בכל כך הרבה דרכים.
    זה מדהים שאחרי שנה וחצי במועדון מה שיש לואן חאל להציע במשחק באנפילד זה פלאיני במרכז הקישור שלנו.
    יש דברים שהם מעבר לתוצאה במשחק כזה או אחר וקשורים לפילוסופיות משחק לדרך של מועדון וואן חאל עם פלאיני בהרכב פשוט נכשל בדברים האלה בצורה נחרצת.
     
    alexshw likes this.
  8. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,646
    Likes Received:
    7,451
    ומתי לאחרונה הוא זכה בכלל לפתוח כדי להראות שאולי הוא מסוגל לענות לך על הסייג השני?

    לדעתי אין במה יותר מתאימה מלתת לו לשחק מול ההגנה של ליברפול כדי לבנות לו מחדש את הבטחון, נקווה שיעלה לפחות כמחליף.
     
  9. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,646
    Likes Received:
    7,451
    פלאיני בקישור אחורי של 2 זו לא אופציה ראשונה מועדפת על ואן חאל, לא שנייה וגם לא שלישית(שנה שעברה הוא שיחק יותר בוקס טו בוקס בריצה שלנו וכשהרירה היה ה50/50).

    ראינו כבר שואן חאל משחק אפילו עם קאריק שם לפני שהוא מרכיב ברוב הפעמים את פלאיני לעמדה הזאת.
    הנפילה היא לדעתי קודם כל עם קאריק ושוונשטייגר, שניהם לא טובים מספיק.
    פלאיני הוא בין כה וכה על תקן של גיבוי לכל העמדות שהוא מסוגל לשחק בהן(כן עצוב מאוד שהוא נספר אי פעם גם כחלוץ).

    הנקודה היא, שלדעתי הוא היה נמכר כבר מזמן אם היו קונות, זה לא שו"ח באמת בונה עליו חזק למשהו.
    השחקנים שלפניו היו צריכים לבוא ברוטציה לא אופציות טובות מדי, שם הבעיה.
    פלאיני פותח במשחק הזה כי אין הרבה אופציות אחרות.

    אפשר היה להוריד את הרירה אחורה ואולי להמר על יאנוזיי מאחורי רוני, זה נועז לא פותח.
     
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,482
    Likes Received:
    7,369
    יששש!!!!
    מנקודות האושר הבודדות בעונה האנמית המשעממת המבוזבזת והאיומה שאנחנו עוברים.
    מגיע לנו לשמוח קצת, למרות שגם היום אפשר היה לראות עד כמה חלשים אנחנו, אבל היום נעזוב את הכל כי יש!!!!!!!
     
    ofirmala, RG11 and alexshw like this.
  11. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    אם הייתי יודע שהניצחון הזה לבדו קנה עכשיו לוואן חאל עוד זמן אצלינו, הייתי אומר שזה אחד הניצחונות הכי עצובים שלנו נגד ליברפול מאז ומעולם.
    אני לא חושב שזה המצב, כלומר, אני לא חושב שאם היינו מפסידים היום הוא היה הולך הביתה,

    ולכן אני מסיים את המשחק הזה עם אותן התחושות אחרי כל התיקו 0-0 האומללים האלה שראינו בשבועות שקדמו לכך.
    זה מה שאנחנו, ואף גול מזליקי של וויין השמן באנפילד לא ישנה את זה.

    מצחיק שדווקא שני השחקנים הראשונים שהייתי שולח ממנצ'סטר על טיל 'רשומים' על הניצחון הזה.

    ברכותיי למי מבינינו שמצליח ביום כזה לנתק את הראש ופשוט להתענג על הניצחון הזה נגד הגועל נפש האלה.
    אני לא מצליח.
     
  12. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    80,079
    Likes Received:
    26,981
    Gender:
    Male
    הדבר החיובי הגדול היום מלחמה גדולה בהגנה.

    רוני הפך למלך שערי הפרמייר ליג עבור מועדון אחד.
     
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,482
    Likes Received:
    7,369
    רוני כניראה לא יחזור לעולם להיות מה שהיה, אבל במשחקים האחרונים הוא יותר משחקן ראוי, והוא לחלוטין שחקן אחר ממה שהיה עד עכשיו העונה.
    הרבה ״בזכות״ פלאיני שיחקנו שוב אנטי כדורגל של בעט ורוץ ושל כדורים ארוכים לשמיים כל המשחק, המזל שלנו הוא שמאטה נכנס למשחק כדי שאם אנטי כדורגל אז לפחות אנטי כדורגל יעיל עם כדורים חדים לרחבה.

    בקשר לשמחה, לא יודע מה אם שאר הכותבים כאן, אבל הייתי במשחק באולד טראפורד מול ליברפול והרגשתי מקרוב תיריבות והשנאה ואני גם מחזיק בלא מעט חברים שהם אוהדי ליברפול שרופים חלקם נוסעים בכל שנה למשחקים ולכן אני מרגיש את היריבות לפני כל משחק בצורה שגורמת לניצחונות מולם להיות מתוקים יותר מכל ניצחון אחר.
     
  14. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    ברור שמשחק נגדם זה לא סתם עוד משחק (גם אני נכחתי באולד טראפורד באחד כזה), וגם כשאתה יושב מול הטלוויזיה אתה הרבה יותר דרוך, הרבה יותר מתעצבן על השופט....

    הניצחון היום מרגיש לי כמו הגול של דניאלה דה רוסי ב 1-7 שלנו נגד רומא. אחלה של רגע מבחינת אוהדי רומא, אבל תחושת הדיכאון כ"כ גדולה שאתה לא מצליח להיאחז בזה...
     
  15. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,502
    Likes Received:
    7,324
    זה לא היה טוטי שכבש? שער ענק שחבל שנכבש בכזה גארבג' טיים
     
Thread Status:
Not open for further replies.