מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RG11 Member

סתם משהו קטן, למה אתם ממשיכים לציין את ה250 מיליון הזה כאילו זה נתון שמשקף משהו? זה סכום ברוטו, תתיחסו אליו ככה.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

WellNeverDie likes this.
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי התקשורת פמפמה את המספר הזה והוא נורא קליט ומפוצץ - רבע מיליארד פאונד. עדיין, איך שלא מסתכלים על זה, הוצאנו הרבה ולא קיבלנו תמורה מי יודע מה, אם כי אני דווקא מאמין ברוב הרכש שלנו וחושב שהוא יכול להיראות טוב הרבה יותר אצל מנג'ר אחר.

3. nwish Member

כי זה משקף את הנתון החשוב יותר.

נכון שיש כסף שנכנס חזרה למועדון ממכירה של שחקנים, אבל איך שלא תסובב את זה - השקענו 250 מ' פאונד ברכש בתקופת ואן חאל והתמורה שקיבלנו לא קרובה לתאר זאת. אם אתה מרגיש יותר בנוח כשאתה מחשב הוצאות והפסדים, זה לגמרי בסדר, אני מסתכל על זה מזווית שבוחנת את יכולת המועדון לבצע רכש בהינתן סכומים גדולים, את חישובי הבאלאנס אני משאיר לרואי החשבון של גלייזר.

בדומה לאמיר גם אני מאמין שתחת מאמן אחר השחקנים ייראו אחרת, אבל כרגע? כשלון מוחלט ברכש.

Sir Alex Ferguson likes this.
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נכון. מבחינת סכומים, אפשר להגיד שאם קנינו את די מאריה ב-60 מיליון ומכרנו ב-50 אז הנזק לא כזה גדול. אבל מבחינת כדורגל זו כנראה ההעברה הכי איומה שביצעה קבוצה אנגלית אי פעם, אפילו יותר מטורס בצ'לסי. הבאנו אותו על תקן המשיח, האיש שצריך להוביל את הקבוצה במשך כמה שנים, כשהוא לא מסוגל לזה ולא רוצה להיות פה. זה נזק שקשה לתאר במספרים.

5. alexshw Member

יכנס להיכל התהילה בתחום אבל לדעתי של קארול וטורס הכי גרועות.
    גם של שבה הייתה כושלת לגמרי ועוד גרמה בעקיפין לפיטורי מוריניו לדעתי כי הוא לא הובא על דעתו.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

טורס זו רכישה גרועה במובן הפשוט-צ'לסי שילמו הרבה כסף ולא קיבלו תפוקה על המגרש, אבל מבחינת השפעה לרעה על הקבוצה די מאריה לוקח אותו.

קארול מועמד ראוי. כמיטב המסורת ליברפול עושים כל שביכולתם כדי שיהיה מישהו יותר מגוחך מאיתנו.

7. alexshw Member

לא יכול לטעון שדי מריה היה איזה סרטן בחדר הלבשה. שהוריד את כל המורל וגרם שסיימנו רק במקום של 4.
    הוא פשוט לא רצה להיות במנצ'סטר מההתחלה ומן הסתם גם לא התאקלם, אבל לא חושב שהשפיע לרעה על חבריו. הסכום העצום והתרומה הדלה בסוף הופכים אותה ללא ספק להעברה רעה.

כן יפה שלפחות הצילו חלק ניכר מהסכום.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מדבר על השפעה חברתית, למרות שמספרים שגם שם הוא לא כיכב. מקצועית נטו. הוא בא על תקן ה-כוכב, קיבל את מספר 7, היה מיועד להיות הפנים של המועדון בשנים הקרובות (אחרי המשחק הראשון רונן דורפן כתב שהוא צריך להיות קאנטונה של העשור הנוכחי), וחוץ מאותם שלושה משחקים קסומים בהתחלה, הוא הסריח את הדשא. ודאי שהוא השפיע לרעה, בקבוצה כל כך בעייתית מבחינה התקפית כמו שלנו, אם הוא היה מתאקלם זה היה יכול לעשות את כל ההבדל בין קבוצה מלהיבה לבין הזבל שאנחנו רואים היום.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוצה לדבר כמה הוצאנו בנטו? עדין מדובר בהרבה מאוד כסף שהוצאנו, בכסף שהיה צריך להפוך את ההרכב שלנו להרבה יותר איכותי. בסכומים שהוצאנו הדברים היו צריכים להראות לגמרי אחרת.

10. oranfu Member

קארול לא היה טוב, אבל הוא לא היה עד כדי כך גרוע והחזרנו עליו יותר ממחצית הסכום ששילמנו עליו.

רכש גרוע מאוד ללא ספק, אבל לא עד כדי כך גרוע כמו שעושים ממנו. הוא לא גרוע יותר מורון, שבצ'נקו, טורס...

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמועות על פגישה בפריז עם פפ, אולי הסיבה שואן חאל לא פוטר עדין היא כי מחכים לסיכום רשמי עם פפ? כי בונים על פפ לקיץ ולכן נותנים לואן חאל להמשיך לעבוד עד הקיץ?

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אופתע אם זה בדיוק העניין. ממשיכים עם ואן חאל כי מנסים לארגן משהו אחר להמשך. כמו שכבר אמרתי פעם, אני לא מתלהב מהאפשרות לפטר את ואן חאל ולהמשיך עם גיגס חצי עונה. אנשים אומרים שלא יכול להיות גרוע יותר, אבל תארו לעצמכם שעם גיגס מתרחשת מפולת אמיתית (משהו כמו דצמבר, אבל מורחב). מה עושים אז?

לכן אני לא בין אלו שיורדים על המועדון או ההנהלה וטוענים שאין להם מושג וכו'. הם ייבחנו לטווח ארוך יותר.

לגבי הדיון שהתפתח פה, אין לי אלא לחזור על מה שאמרתי אמש. קשה לי לדבר על הכסף שהושקע כי אני מאמין שהוא הושקע בשחקנים טובים. מכל הדברים, בנוגע לרכש (גם אם לא הארגון שלו) אני מרוצה.

13. alexshw Member

חשבתי כמוך לפני דצמבר השחור. אבל כעת לא יודע אם לואן חאל סיכוי גדול יותר לסיים בטופ 4 מאשר לגיגס כמאמן זמני. לא הולכים לפגוש את ליברפול יותר העונה בליגה :)

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיגס כמאמן הוא לגמרי unknown. מינוי שלו לתקופה משמעותית שכזו, "עד סוף העונה", הוא משהו שעושים כשכלו כל הקיצים ובאמת מבינים שיותר גרוע מזה לא יכול להיות. אנחנו לא שם.

15. Wazza Member

לפי דברים לא מבוססים שקראתי באינטרנט, לא רוצים להביא לואן חאל כסף לרכוש שחקנים בחלון העברות הזה משום שהוא כנראה לא יהיה המאמן בקיץ.

Thread Status:
Not open for further replies.