מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין למה אנחנו לא הולכים על מוריניו, מאמן עם קבלות, עוד צעיר מבחינת גיל, טקטיקן בחסד, מכיר את הליגה האנגלית בצורה מצוינת, למה להמשיך עם ואן חאל ולהביא את עצמנו למצב שאנחנו מחוץ לטופ 4 ועם פגיעה אדירה במוניטין שלנו.

2. alexshw Member

אף אחד מאיתנו לא זבוב על הקיר במשרדי המועדון אבל מידיעות כאלה ואחרות אני מבין שהנהלת הדירקטורים שהם לא אזוקטיב כמו פרגוסון ובפרט צ'רלטון לא רוצה את מוריניו בגלל ההתנהגות שלו.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, כי ואן חאל הוא טיפוס חברותי ונחמד.

מקווה מאוד שאם זה לא מוריניו זה יהיה סימאונה, רק שבסוף לא יתנו לואן חאל עוד שנה של הזדמנות "לשקם את הקבוצה".

4. alexshw Member

לדעתי סימאונה לא מתאים ליונייטד אם רוצים לצאת מהאפרוריות ולחזור לסגנון משחק התקפי ואטרקטיבי.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי סימאונה יתאים את עצמו למועדון שהוא נמצא בו. כשאתה מאמן קבוצה נחותה מבחינת תקציב ומבחינת איכות הסגל מברצלונה וריאל אז שיטת המשחק שלך היא x, כשאתה מגיע לקבוצה אחרת מבחינה כלכלית כשהיריבות שלך שוות לך מבחינת סגל או שאפשר להגיע לשיווין מבחינת הסגל עם הכסף הקיים במועדון שלך אז שיטת המשחק שלך יכולה להיות גם y או z.
    חברים שעוקבים אחרי הליגה בארגנטינה אומרים שבארגנטינה כשאימן הוא שיחק כדורגל מאוד התקפי ומלהיב וגם היה אחד מהפייבוריטים של האוהדים לאמן את הנבחרת, עד כמובן שמארדונה נכנס לתמונה ומונה למאמן.

6. k_700 Member

נוויל עוד לומד את הליגה שם, הוא לקח קבוצה מאוד מאוד לא מאוזנת וצריך לא לשכוח את זה.
    יחד עם זאת הינה עוד עדות טובה לאלה שכל כך רצו לפטר את ואן חאל בסוף דצמבר ולמנות כל איזה פרשן או שחקן עבר אפילו באופן זמני.
    החיים לא דבש.

בקשר לפפ- אם היו פגישות ושיחות איתו מצידנו זה היה יותר לשופוני ולפרוטוקול שיהיה רשום שמנצ'סטר יונייטד נפגשה עם מאמן כמו פפ ושכאילו אנחנו שם וללבל הזה אנחנו מכוונים.

מירב הידיעות דיברו עוד מהקיץ שהוא סגור בסיטי ואין פה שום הפתעה, מי שמופתע באמת שהוא חתם שם ל3 שנים היה צריך להסגר על הציפיות שלו.

ולמה לא מוריניו?? כי הוא הוביל קבוצה למקום ה-17-16 בליגה אחרי חצי עונה ועם סגל שהיה שווה אליפות שנה אחת לפני.
    אהה והוא גם טיפוס עוד יותר מעצבן, עוד יותר ארוגנט, לא עובד הכי טוב עם צווותי מאמנים, רופאים, דיריקטוריונים, שחקנים(כן ואן חאל עוד לא הגיע לרמות השפל האלה).
    ומכאן מובן בהחלט למה הם לא ונופלים מהכסא על האופציה שלו.

אני לא מפחד לסבול חצי עונה שניה רעה אם נקבל את האופציה הכי טובה על המדף בקיץ.
    אני גם חושב שזה לא סיפור גדול לסגור את הפער מהספרס כמו שכבר כתבתי לפני שני עמודים, לא בגלל הפאניקה הזו אני הייתי מחליף מאמן, כן הייתי עושה את זה לבן אדם מתאים יותר ממוריניו שיקבל חופש לבנות פה קבוצה ולאופק ריאלי.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם פשוט לא קובעים. אני די בטוח שהאנשים האלה גם היו משאירים את מויס.

אני לוקח את מוריניו מיד. בטח, יש לו את המינוסים שלו (למי אין), ויש לו את מה שקרה העונה לצ'לסי. אבל אין דברים בטוחים בכדורגל, גם גווארדיולה איננו כזה, לעומת זאת, יש בחירות שנותנות לך סיכוי טוב יותר. ואם הרעיון הוא ללכת נגד סיטי של גווארדיולה עם יונייטד של גיגס, אז אוי ויי.

Sir Alex Ferguson ו-yonatan אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

כתבתי לא אקזקיטיב. אבל הם זורקים מילה וכנראה כן שואלים אותם מדי פעם.

9. alexshw Member

ניק פאואל בהאל סיטי

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בשעה טובה. בלתי נסלח שהוא היה על הדשא במשחק הכי חשוב של העונה, אחרי שנה וחצי שלא שיחק.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

לא ברור לי קצת על מה פרגוסון בזבז כספים רגע לפני הפרישה. היורש/ים שלו לא תפסו לא מפאואל ולא מזאהה.
    אני מבין שחלון שקט זה מסר שואן חאל לא ממשיך איתנו בעונה הבאה.

העברת אקס: בוטנר חתם באנדרלכט אחרי תקופה לא מרשימה בדינמו מוסקבה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/16
  12. k_700 Member

דווקא הראה לא מעט כשרון פאוול בשלבים הראשונים שלו אצלנו(היה מצוין גם בעונת השאלה בוויגן כולל הופעות נהדרות באירופאית).

הפציעה שעברה הייתה יותר מדי לשחקן כדורגל צעיר שגם ככה היה בלי הרבה נסיון.
    הוא בטח לא אשם שהוא נכנס מול וולספבורג ושיחק קשר אחורי במשחק ההדחה, שיהיה לו בהצלחה, עדיין צעיר בגיל ועדיין יכול לחזור לפריימרליג לדעתי.

13. פול סקולס Member

תמיד היה דיבור על חוסר מקצוענות בהקשר שלו (פאוול). נראה לי שזה גם עלה מהצוות המקצועי שאימן אותו באחת ההשאלות האחרונות...

14. Raulito Madridista

אין מה להגן על גארי נוויל, הרקורד שלו מביך. ולנסיה לא קבוצה ששווה אולי מאבק על ליגת האלופות ואמרתי שבעונה שעברה היא לא השתתפה באירופה אז היה לה יותר קל, סביליה למשל הגיעה עד לגמר הליגה האירופית והיה לה עומס מטורף - אבל ולנסיה בטח לא שווה מקום 12 ומרחק 5 נקודות בלבד מהקו האדום. לטובת אלה שתומכים בו אני לא אכתוב כמה משחקי ליגה ניהל ועדיין לא הצליח לנצח.
    קשה לי לראות את מוריניו מחוסר עבודה בקיץ, כמה חודשים של הפסקה הם טוו-מאץ' בשבילו. מי אמר שלא הולכים על מוריניו? מה שקרה העונה רק מחזק אצלו את המוטיבציה להצליח ואולי-אולי-אולי כי זה הכישלון הכי גדול בקריירה שלו - הוא ישנה דברים במידה קלה(הרי אנשים לא באמת משתנים). גם ואן-חאל היה ידוע כגס רוח, טיפוס מעצבן ואני לא רואה שזה מנע ממישהו להחתים אותו.
    אגב, לגבי דייגו סימאונה - יש לו המון מה למכור חוץ מבאתלטיקו מדריד. גם על מוריניו אמרו שהוא הגנתי ובלה בלה בלה. הוא שיחק הגנתי אולי רק נגד בארסה וגם זה בתקופה מסוימת(הקלאסיקו הראשון, בו ריאל נחלה תבוסה של 5:0 - היא שיחקה אז עם ההרכב הרגיל ושילמה על כך ביוקר). ריאל של מוריניו כבש 121 שערי ליגה.
    עוד אגב, מנצ'סטר יונייטד כרגע לא משחקת 'כדורגל הגנתי'. היא בכלל לא משחקת. כבר הביאו כאן נתונים, זו הקבוצה ההתקפית הכי גרועה מצידם שאני זוכר.

15. alexshw Member

ברור שאין מה להגן על נוויל. ללמוד צריך בבית ספר. במועדון צריך ליישם.
    מדברים שם על חוסר תקשורת בסיסי בין סגל שלא דובר אנגלית למאמן שלא דובר ספרדית.

מצב נושא:
הנושא נעול.