מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    עד עכשיו (דקה 35) הוא לא מחרב לנו את המשחק, שזו כבר התקדמות מבחינתו.
     
  2. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,577
    Likes Received:
    7,442
    מי שבכלל מחפש לקרוא טור דיעה במייל יכול לבוא בטענות רק לעצמו על הבחירות המקולקלות.

    פלאיני במחצית טובה מאוד, הייתי אומר שהוא אפילו דומיננטי יותר מקאריק בקישור שלנו(בהמשך גם למשחק הקודם).
    מוציא מהר את ההתקפות, מעדיף למסור קדימה, משחק חזק בלי לעשות את העבירות הקבועות שלו.

    ברוב דקות המחצית הזאת היינו עדיפים וחבל שלא נצלנו את ה25 דקות הראשונות כדי לייצר משהו קצת יותר מאיים מהבעיטה המצוינת של מארסיאל(הייתי נותן לו קצת להחליף אגפים על לינגארד).

    דארמיאן מצוין, גם בהתקפה(כדור רוחב נהדר) ובעיקר בהגנה, לא מפספס אף תיקול.

    יש לשתי הקבוצות שני נעלמים במחצית הזאת.
    אצל צ'לסי זה ססק שנגע בערך פעמיים בכדור ואצלנו זה רוני שנגע בערך 3 פעמים בכדור.
    ההרגשה היא שצריך לנצח סוף סוף במגרש המנחוס הזה(לא נתפס שמ2002 אנחנו על נצחון 1 שם).

    אגב, על הבעיטה של טרי בסוף- בחיים לא פנדל, בלינד עם שתי ידיים צמודות לגוף שמכוונות להגן על הפרצוף.
     
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,471
    Likes Received:
    7,362
    למרות התיקו, אני יוצא מרוצה מהמשחק היום.
    סוף סוף משחק שאפשר לנתח טקטית, סוף סוף משחק כדורגל ראוי.
    שיחקנו טוב, נראנו כמו קבוצת כדורגל, ועם מאמן שאשכרה מגיב למשחק ולא מחכה לשליטה מוחלטת של צ'לסי לפני החילופים גם היינו יוצאים עם הניצחון.

    דה חאה עם כמה הצלות גדולות כשההצלה לבעיטה של הסרבי היא הכי גדולה שראיתי השנה.
    הילד בורתוויק-ג'קסון עם אחלה הופעה היום. נכון, הוא שבר את הנבדל בגול וגם הוביל לגול כשגלש ולמעשה ביטל את דה חאה והשאיר לקוסטה את השער ריק לחלוטין, אבל זה טעות של חוסר ניסיון, משהו שאני מקווה שהוא ילמד עם הזמן. לעומת זאת קור הרוח שלו ובעיקר הכדורים שהכניס (גם בגול אבל גם לאחר מכן) הם משהו שמלמדים שהילד הוא שחקן מאוד מעניין לעתיד.
    רוני עם עוד הופעה מצוינת, עוד בישול, מעניין איפה היו אותם אנשים ששלחו אותו לפרוש בתחילת השנה ועכשיו קוברים את הראש בחול ומחפשים תירוצים כדי לא להודות שהם הספידו אותו מוקם מידי.
    קאריק עם משחק מדהים. צריך לבדוק את אחוז הדיוק במסירות שלו היום, כמעט ולא איבד כדורים ובסוף המשחק היה פעם אחר פעם במקום הנכון כדי להרחיק את הסכנה.
    לינגארד שוב מראה כמה כישרון יש לו וכמה הוא הכדורגל של היום מעוות. בשנות ה - 90 שחקן כמוהו היה מקבל את הדקות כבר בגיל 19 ואז בגיל 24 היינו כבר מקבלים את המוצר המושלם. בכדורגל של היום שחקן בית של יונייטד בן 24 נחשב עדין "צעיר" מבחינת הניסיון ברמות האלה וזה מוביל אותו לצד ניצוצות של כישרון גדול כמו השער היום לפאניקה מוחלטת בסוף המשחק כשבמקום לנצל את המהירות האדירה שלו למתפרצת שתגמור את המשחק הוא מרחיק בפאניקה כל כדור כאילו הוא ילד בן 19 שצריך לשמור על קו הנבדל מול קוסטה בדקה ה - 91.
    מהצד השני, שוב עלו החסרונות שלנו היום, האיטיות של פלאיני, הספסל היחסית מוגבל שלנו (שחקן אחר במקום ממפיס גומר את המשחק בסוף המשחק כשהיינו שלוש על אחד), החוסר במאמן מודרני שיודע להגיב למשחק.

    לא הגיע לנו לנצח בדיוק כמו שלא מגיע לנו טופ 4, מה שנשאר זה לבנות את הבסיס לשנה הבאה, בתקווה שנראה הרבה יותר את הררה והרבה פחות את פלאיני עד לסוף העונה.
     
  4. nwish Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    973
    Likes Received:
    302
    הטעות הגדולה בסוף המשחק הייתה של ואן חאל, היו לא מעט מצבים בהם יכולנו לשמור על הכדור בחצי של צ'לסי, אבל המשכנו לדחוף קדימה כאילו זו הדקה העשירית ו-0-0.
    לגבי ממפיס, לא יודע, הטעות שלו הייתה שהוא לא חתך לאמצע במקום לנסות ולמסור, אבל לך תאשים אותו שחקן שחירבו לו את הבטחון בכך שהוא לא מנסה לרוץ עם הכדור בדקה ה-90.. הייתה גם טעות של שניידרלין שהיה חייב לעצור\להאט את הריצה שלו, ולקבל את הכדור לרגל במקום ליצור מסירה לשטח שמאחורי המגן.

    בקיצור, אם היינו מנסים לשחק בסגנון הזה מאז תחילת השנה, ואולי אפילו עובדים עליו בקיץ, יכול להיות שהיינו חזק במאבק האליפות היום.

    חבל, אבל היי, אם ישנו סיכוי שהעפלה לפלייאוף ליגת האלופות תשאיר את הבלון בתפקיד, אני אסתפק במקום החמישי.
     
  5. Sir Alex Las' Killa

    Joined:
    Oct 15, 2005
    Messages:
    3,285
    Likes Received:
    516
    ראיון מעמיק ומרתק. מומלץ.

     
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    ראיתי בסוף השבוע את הפרק של 2002/2003 ב"שנות הפרמיירליג" (שמתי לינקים בדיון הנוסטלגיה לכל הפרקים, זה הפורמט הכי כיפי בעולם, נוסטלגיית כדורגל מעורבבת עם נוסטלגיה מוזיקלית). אני חייב לציין שזה נחמד הקטע הזה של חלוץ שמבקיע גולים לא רק כשיש לו מצב רוח והכל מתחבר וכולם עובדים באופן מושלם כדי להכין לו מצבים.
     
    Sir Alex likes this.
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    21,078
    Likes Received:
    5,318
    מאחר שעל העונה הזו ויתרתי, לא נשאר אלא להתרכז במה שניתן עליו לבנות עליו לעתיד וזה שחקנים. אינדיבידואלית, אנחנו רואים דברים טובים. דרמיאן חוזר לעצמו, בורת'וויק ג'קסון מרשים, סמולינג הוא כבר known quantity, רוני משתפר (מה שלא משנה את הצורך להתחיל לחשוב קדימה), מרסיאל קסום, על דה חאה לא צריך להרחיב, לינגארד תורם. יש על מה להתבסס בקבוצה הזו, אנחנו רחוקים מאוד מלהיות טוטאל לוס.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  8. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    80,067
    Likes Received:
    26,980
    Gender:
    Male
    ואן חאל מן הסתם ישאיר משהו וללא ספק יהיו שחקנים שירוויחו מהקדנציה שלו אבל לדעתי המהפכה שהמנג'ר הבא יעשה תהיה יותר גדולה ממה שחשבו אחרי מסע הרכש בקיץ האחרון.
    אני חושב שיחתכו פה בבשר החי ובצורה רצינית גם בעונה הבאה. עוד מהפכה או מיני מהפכה. לא יודע איך יקראו לזה.
    יונייטד צועדת לכישלון גדול מאוד העונה.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  9. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,577
    Likes Received:
    7,442
    רק תחשבו שאת הסגל הזה מקבל מוריניו בקיץ(ומיד מעביר קו אדום על כל הצעירים כי למה צעיר כשאפשר להתפנק באיזה רמירז או אובי מיקל?) ומוציא להם את החשק לחיות.

    תסריט ריאלי ביותר(ועצוב).
     
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,238
    Likes Received:
    10,047
    Gender:
    Male
    רק תחשבו שמגיע מוריניו ומבצע את הרכש שבדיוק יונייטד צריכים ובונה קבוצה אלופה.

    תסריט ריאלי ביותר ועצוב גם כן.
     
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    21,078
    Likes Received:
    5,318
    הדברים האלה תלויים מאוד במה שיעשו ביונייטד. לא אתייחס כרגע על הדיבור בנוגע למנהל המקצועי של אתלטיקו, אבל אם ביונייטד יעשו ריאל/אינטר/צ'לסי ויגידו - רוצים הכל ורוצים עכשיו, אי אפשר יהיה לבוא בטענות אל מוריניו.
     
  12. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,577
    Likes Received:
    7,442
    קצת דמיוני הייתי אומר, אבל כולנו ניווכח בזה החל מהעונה הבאב.

    אין מצב שעם הכדורגל 9 באב של מוריניו מאז אותה עונה שהיו לו בריאל מדריד את רונאלדו(בשיא של השיא) וכל הכוכבים הוא לוקח אליפות לסיטי מחוזקת בפפ.
    יש גבול כמה אפשר לחשוב שהבונקרים שלו יכולים להצליח מול אשכרה קבוצה שתהיה מסוגלת לשחק כדורגל עונה שלמה כטריגר.

    יגיע מוריניו, כנראה יחזק את הקישור בשחקנים שעובדים קשה, יחפף את מאטה, בטח יעלים את לינגארד ודפאיי, אני מאוד מקווה שיבטח במארסיאל כי אחרת אני לא נותן לו 5 דקות של חסד ומן הסתם לא יקדם אף שחקן צעיר מהאקדמיה שלנו, אני כבר מעביר פס על בורטוויק שהוכיח בכל רצף המשחקים האחרון שהוא גבר אמיתי שלא מתרגש משום מעמד בליגה הזאת(על הזדמנויות ראשונות לפסה מונסו, וויליאמס וטוואנזבה אני אפילו לא חושב, ברור שזה לא יקרה אצלו).

    אז כן אולי באינסטנט נראה יותר תחרותיים ועם הטראש טוק שלו יווצר מתח שזה כבר משהו שצריך להתגעגע אליו(לתחושה לפחות) אבל אני לא רואה את מוריניו בגרסתו הקיימת והלא מודרנית מגרד אליפות לסגל מוכשר, מנוסה יותר של סיטי ועם מאמן שמבין איך לייצר קבוצה שתשחק כדורגל איכותי וטוב.

    אבל נחיה ונראה, אין לי ספק שכל אלה שאוכלים את עצמם עכשיו יתאבדו ביום שנתחיל להתבנקר 86 דקות בשביל לגנוב 1-0 בסנדרלנד.
     
    Last edited: Feb 7, 2016
    yonmu likes this.
  13. nwish Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    973
    Likes Received:
    302
    מה שכתבת לא פחות דמיוני. זה היופי בספקולציות, אפשר לקחת אותן לאן שרוצים.
     
    אלעד likes this.
  14. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,577
    Likes Received:
    7,442
    הכל עניין של השקפה, משנה הבאה נראה איזה תסריט יותר קרוב למציאות.
     
  15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    21,078
    Likes Received:
    5,318
    אנשים קצת מגזימים. מוריניו לא קידם את וראן להרכב של ריאל? מוריניו לא העדיף את צ'ך הצעיר מהרגע הראשון בצ'לסי? לא ניסה לעבוד עם באלוטלי?

    נכון, יש לו גם סיפורים לא מוצלחים, ועדכניים, שבראשם דה ברוינה ולוקאקו. אבל שום דבר אינם טוטאלי.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.