מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k_700 Member

ומכמה הוא התעלם לגמרי לאורך השנים בשביל כמו מיני מיקלים?(ואגב, כמה שחקני בית הוא ממש קידם?).

לחשוב שפתאום זה יהיה שונה ב180 מעלות... טוב.

2. alexshw Member

יונייטד נואשת להצלחה בהווה. היא חייבת לחזור לרלוונטיות.

Sir Alex Ferguson likes this.
  3. k_700 Member

סבבה והמכשול לשנה הבאה זה פפ גווארדיולה, לא יונייטד של מוייס או איזה פלגריני, רק אומר.

4. alexshw Member

המכשול של יונייטד כרגע זה יונייטד. חזרה לרלוונטיות זה לאו דווקא אליפות בעונה הבאה, אבל זה כן לחזור לגלות עוצמה ולחזור לשחק כדורגל שהולם אותה. לחזור להיות באמת בצמרת.

אני לא חושש מפפ, אלא להיפך מברך על זה שהגיע לליגה. אני חושש מאידיוטים שמקבלים את ההחלטות עכשיו במועדון

Sir Alex Ferguson and nwish like this.
  5. k_700 Member

אהה אם זה לא היה מובן, אני לא חושב שהוא יקח לפפ אליפות גם בעוד שנתיים(עוד שנתיים כבר מותר להציב למוריניו את המטרה הבלתי אפשרית של לזכות באליפות הליגה האנגלית כתנאי להמשך העסקתו או שאני ממהר מדי?).

6. alexshw Member

בסדר בוא נשאר עם ואן חאל ונוציא עוד 200 מיליון פאונד עבור מקומות 5-7.
    פפ היום זה הכאב ראש האחרון שצריך להיות למועדון שלנו. זה רק צריך להעיץ תהליך של הפקת לקחים בגלל התחרות מעבר לכביש.

7. k_700 Member

לא כל כך מבין את המשפט הלוגי שלך.
    לא אמרתי בוא נמשיך עם ואן חאל בקיץ, אמרתי בוא לא נחשוב שאם נביא את מוריניו אז נעוף קדימה וכן אם יש שמות אחרים על המדף(אלגרי? סימאונה? סמפולי??) הייתי מעדיף לבחור אחד מאלה, כלומר מישהו שגם יוכל לתת אופי לקבוצה וגם להחזיר לך את הצבע ללחיים, לא אחד שיעשה בונקרים מול אסטון וילה ויגרום לך שוב לא לעקוב אחרי הקבוצה שלך עד שיחליפו לך את המאמן.

8. alexshw Member

צריך לחשוב בהחלט טוב על המנג'ר הבא. אבל צריך גם לחתוך עניינים בסופו של יום. והגיע זמן לכך.
    נושא פפ רק אמור להמריץ את המועדון ולכן אני לא מבין מה הקשר שלו לזהות המנג'ר כזה או אחר אצלינו.
    החסרון הגדול של שלושתם שהם לא מכירים את הכדורגל האנגלי. יש להם גם יתרונות על פני מוריניו.
    מקווה שלבסוף יעשו שיקולים נבונים וגם יביאו DOF שינהל לצידו של המאמן את הקטע המקצועי.

9. k_700 Member

ועם ההכרות האחרונה של מוריניו עם הכדורגל האנגלי אני צריך להיות רגוע?? בתקשורת הוא עשה מעצמו צחוק(וממשיך לעשות עם הפתטיות של ההתחנפות לאוהדים שלנו), עם הרופאה שלו הוא רב, לקח את האלופה הטריה והביא אותו לתחתית היסטורית, הוא גם כל כך הכיר טוב את הסגנון פה שהוא ממש הרגיש צורך לשחק בונקר ולייאש את היצירתיות של השחקנים שלו גם אם ליריבה קוראים סוואנזי והיא ב10 שחקנים.
    אבל חוץ מזה הכל טוב ומי שלא טוב לו? יום טוב לו.
    אני אף פעם לא התרגשתי מלא מכיר, גם מארסיאל "לא הכיר" את הכדורגל האנגלי עד לפני חצי שנה.
    פעם גם אגוורו וסווארז לא הכירו את הליגה האנגלית.

מאמנים יסודיים, אלגנטיים ומודרנים לא צריכים לחשוש מזה שהם לא אימנו פה.
    מאמן שחוץ מחצי עונה בשנתיים וחצי הרגיל את השחקנים שלו ללרוץ ולהתבנקר מול כל סוואנסי...זה הרבה יותר מפחיד אותי למען האמת.

10. alexshw Member

מה קשור שחקן. כל זר בפרמייר ליג שהם הרוב כמובן לא הכירו את הליגה האנגלית בהתחלה.
    אני מתכוון למאמן. רק עכשיו אחת החסרונות המאוד בסיסיים שהמועדון סובל זה חוסר הכרות של ואן חאל עם הליגה האנגלית וחוסר רצון גם ללמוד ולהתאים את עצמו.
    ברור שגם פפ מעולם לא אימן בליגה, זה לא השיקול היחיד.
    הנקודה היא שהגיע זמן כבר לחתוך את העניינים ולפי דעתי מבחינה אובייקטיבית מוריניו הכי ריאלי להביא מכל הרשימה שנדונה כאן בהודעות האחרונות.
    הנושא הוא לא המנג'ר לבד אלא כל מבנה המקצועי שיקבל את ההחלטות המקצועיות.
    יונייטד עובדת 3 שנים מאוד עקום. ואן חאל והעובדה שהוא עדיין לא שילם את המחיר רק פועל יוצא של העבודה העקומה.
    העבודה העקומה מתחילה ממשהו מאוד בסיסי - מינוי מאמנים עם סיכויי הצלחה נמוכים מלכהתחילה.
    מינוי מאמנים שהם מייצגים את העבר של הכדורגל.
    כדי להוסיף חטא על פשע היא גם נתנה להם את כל הכוח בעולם בבניית הסגל.
    מילא בסיטי או ריאל לא פוגעים עם מאמן אבל הוא גם לא כזה משפיע ברכש כי יש אנשי כדורגל חזקים לידו.
    לא עובדים היום ברמות האלה בדרך בה יונייטד עובדת.

Last edited: Feb 8, 2016
  11. k_700 Member

היא לא נותנת למאמן את כל הכוח בבניה לפחות זה לא מה שקרה עם ואן חאל.
    יש שחקנים כמו הררה ושואו למשל שאנחנו יודעים שאלה שמות שבקבוצה סימנו ממזמן(ובמקרה של הראשון ניסו להביא קיץ אחד לפני.
    גם מארסיאל זה שם שאותר דרך המערכת, לא דרך זכוכית המגדלת של ואן חאל(שבהחלט מקבל קרדיט על הדחיפה הדי אמיצה להביא אותו בתנאים לא אופטימליים ועדיין להוציא ממנו כל כך הרבה כבר מהשנייה הראשונה שלו פה).
    הנקודה היא שלא הנחיתו לו שחקן על הראש לפי מה שיודעים אבל גם לא הכל לפי התוכניות שלו, כן היה שם שת"פ באיתור וברכישה של שחקנים ובהצעות על שחקנים שאנחנו יודעים שהציעו ולא השיגו.

12. alexshw Member

ואן חאל קיבל כל מה שרצה פרט למועמדים לא מציאותיים בכלל כמו מולר. שזה כמו לרצות את מסי או רונלדו.
    אף אחד לא אמר כלום כשמשך שבועות מאוד ארוכים הוא ישב ולא עשה כלום בכדי להתחזק בבלם. אף אחד לא אמר כלום שהוא הזניח את מצבת חלוצי החוד וברגע האחרון שפך את מה ששפך על ילד מאוד צעיר.
    הוא המנג'ר והוא מחליט. אין מי שיתעמת איתו ויבין את החוסר הבנה שלו בבניית הסגל כבר עונה שנייה ברציפות.
    זה סגל שואן חאל רצה וקיבל ללא שום ספק בכלל.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין, לוואן חאל יש את המלה האחרונה בנוגע לכל דבר. אין מישהו עם Overview לגבי כל מערכי המועדון, שדואג שכל מה שנעשה - לרבות רכש - הוא של המועדון ולא של המנג'ר. שיוודא שתהיה המשכיות גם אם המנג'ר יעזוב. המנג'ר הוא עדיין המלך אצלנו, וזה בעייתי כשהמלך מתחלף בתכיפות גבוהה.

14. alexshw Member

גם לא כל מלך הוא השליט בפועל כידוע. ולא תמיד טוב שיהיה השליט בפועל.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצלנו המנג'ר הוא עדיין השליט בתואר ובפועל. וזה לא טוב.

Thread Status:
Not open for further replies.